Pelin Öztekin Kilo

Pelin Öztekin Kilo

Son dakika Pelin Öztekin kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pelin Öztekin kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pelin Öztekin kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Öztekin Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin öztekin kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 pelin öztekin kilo haberi bulunmuştur. Tüm pelin öztekin kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ruhum ve görüntüm eşleşti
Ruhum ve görüntüm eşleşti Koca Koca Yalanlar dizisiyle ekrana dönen Pelin Öztekin kilo verdikten sonra oyunculukta şansının yükseldiğini anlatıyor.
1.09.2018 Arşiv
4 yılda 93 kilo  verdi
4 yılda 93 kilo verdi KANAL D’deki ‘Koca Koca Yalanlar’ın yıldızı Pelin Öztekin, 2013’te 156 kiloya çıkmış, 2014’te mide küçültme ameliyatı olmuştu.
28.08.2018 Magazin
Pelin Öztekin son hali ile yok artık dedirtti...
Pelin Öztekin son hali ile yok artık dedirtti... Mide küçültme ameliyatı ile 90 kilo veren Pelin Öztekin tatil sezonunu açtı.
9.04.2018 Magazin
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu!
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu! 22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin'in vücudunda sarkmalara meydana gelince ünlü oyuncu ameliyat oldu. Pelin Öztekin hastanedeki fotoğrafına "Yepyeni halimle döneceğim." yazdı.
17.08.2017 Magazin
Pelin Öztekin rekora koşuyor!
Pelin Öztekin rekora koşuyor! Kilolu haliyle akıllara kazınan Pelin Öztekin, çok fazla kilo vermişti. Berk Uğuz adında yeni sevgili yapan Pelin Öztekin'in gittikçe daha da zayıflamış olması dikkatlerden kaçmadı.
6.07.2017 Magazin
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi!
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi! Baha Koçaslan ile ilişkisi sona eren oyuncu Pelin Öztekin'in, organizatör Berk Uğuz'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
19.06.2017 Magazin
Pelin Öztekin isyan etti: Kilo vermiyorum; ancak...
Pelin Öztekin isyan etti: Kilo vermiyorum; ancak... Pelin Öztekin, 'kilo veriyor' haberlerine isyan etti. Öztekin; '1 yıldır kilo vermiyorum. Sadece sporla sıkılaşıyorum' dedi.
16.05.2017 Magazin
Pelin Öztekin'i görenler gözlerine inanamıyor!
Pelin Öztekin'i görenler gözlerine inanamıyor! 153 kilodan 63 kiloya inen Pelin Öztekin, verdiği kilolar sonrası büründüğü yeni görüntüyle gündem olmaya devam ediyor.
27.04.2017 Magazin
Gelen teklifler değişmeye başladı
Gelen teklifler değişmeye başladı Hayat Şarkısı’nda Zeynep karakteriyle adından söz ettiren Pelin Öztekin, kilo konusunda kendisine danışanlara tepkili. Öztekin, “Herkes bana danışıyor neredeyse randevu alıp görüşmek isteyenler var. Bana değil doktorlara danışsınlar” diyor
6.05.2016 Arşiv
Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı: Evli olmasaydı düşünürdüm
Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı: Evli olmasaydı düşünürdüm Ünlü oyuncu Pelin Öztekin 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Son haliyle sık sık gündeme gelen Öztekin, değişimiyle övgü topluyor. Galatasaray'a olan sevdasıyla da bilinen ünlü oyuncudan şaşırtan Mauro Icardi yorumu geldi.
27.05.2023 Magazin
Pelin Öztekin son halini paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! 93 kilo vermişti
Pelin Öztekin son halini paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! 93 kilo vermişti Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası 93 kilo vererek 60 kiloya düşmüştü. Zaman zaman kilo alsa da diyet ve sporla yeniden zayıflayan Pelin Öztekin son halini paylaştı.
26.03.2023 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Ayvalık'ta aldı. Tatilden paylaşım yapan fanatik Galatasaraylı ünlü oyuncunun, bikinisinin sarı kırmızı renkleri de dikkat çekti.
3.08.2022 Magazin
Pelin Öztekin bikinili cesur pozlarıyla Instagram'ı alev alev yaktı geçti
Pelin Öztekin bikinili cesur pozlarıyla Instagram'ı alev alev yaktı geçti Pelin Öztekin, 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına basan Pelin Öztekin fit hali ile dikkat çekmişti. Verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin'in son hali övgüleri topluyor. Değişimi ile dudak uçuklatan Pelin Öztekin, Bodrum tatilinden peş peşe paylaşımlar yaparak adından söz ettirdi. Pelin Öztekin tatil pozlarına yenilerini ekledi. Pelin Öztekin'in bir biriden güzel pozlarına beğeni yağdı. Pelin Öztekin'in daha da zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.
25.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin sezonu açtı! 93 kilo verdi ve...
Pelin Öztekin sezonu açtı! 93 kilo verdi ve... Mide ameliyatı olup 93 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin sezonu Bodrum'da açtı.
5.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vermişti
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vermişti Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Alaçatı'da aldı.
4.06.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım Verdiği kilolarla bambaşka biri olan oyuncu Pelin Öztekin, deniz sezonunu açtı. Bikinili poz paylaşan Öztekin, görüntüsüyle şaşırttı.
20.05.2019 Magazin
‘Kötü karakter hafızada kalıyor’
‘Kötü karakter hafızada kalıyor’ ‘Yuvamdaki Düşman’da zengin bir ailenin şımarık kızını canlandıran Pelin Öztekin, dizideki karakterini ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.
1.02.2018 Magazin
Pelin Öztekin kimdir?
Pelin Öztekin kimdir? Pelin Öztekin kimdir? Sorusunun cevabı son zamanlarda sıkça araştırılıyor. Oldukça kilo veren Pelin Öztekin dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. İşte güzel ve başarılı oyuncu Pelin Öztekin'in hayatına dair merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Kuğu gibi olmak isterim
Kuğu gibi olmak isterim Oyuncu Pelin Öztekin (31) BeStyle Wedding dergisine gelinlikle poz verdi.
3.01.2018 Magazin
Aile arasında köşe kapmaca
Aile arasında köşe kapmaca ‘Aile Arasında’ filminin galasına yeni sevgilileriyle gelen Pelin Öztekin ile eski nişanlısı Kıvanç Arslan karşılaşmamak için akla karayı seçti
29.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Öztekin Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin öztekin kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.