Pelin Öztekin

Pelin Öztekin

Son dakika Pelin Öztekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pelin Öztekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pelin Öztekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Öztekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin öztekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 pelin öztekin haberi bulunmuştur. Tüm pelin öztekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı: Evli olmasaydı düşünürdüm
Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı: Evli olmasaydı düşünürdüm Ünlü oyuncu Pelin Öztekin 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Son haliyle sık sık gündeme gelen Öztekin, değişimiyle övgü topluyor. Galatasaray'a olan sevdasıyla da bilinen ünlü oyuncudan şaşırtan Mauro Icardi yorumu geldi.
27.05.2023 Magazin
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı!
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı! Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Magazin
Pelin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü! 'Doğalı daha iyi'
Pelin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü! 'Doğalı daha iyi' Oyuncu Pelin Öztekin mide ameliyatı sonrası büyük bir değişim yaşamıştı. İbrahim Büyükak'ın yazıp yönettiği 'Özür Dilerim' filminin galasından fotoğrafını inceltip, yüzünü filtreleyip paylaşan güzel oyuncuya yorum yağdı.
13.04.2023 Magazin
Pelin Öztekin son halini paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! 93 kilo vermişti
Pelin Öztekin son halini paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! 93 kilo vermişti Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası 93 kilo vererek 60 kiloya düşmüştü. Zaman zaman kilo alsa da diyet ve sporla yeniden zayıflayan Pelin Öztekin son halini paylaştı.
26.03.2023 Magazin
“Yanlış Çift” oyunu Nevşehir’de sahne alacak
“Yanlış Çift” oyunu Nevşehir’de sahne alacak Ünlü oyuncular Burak Sergen ve Pelin Öztekin’in rol aldıkları “Yanlış Çift” adlı tiyatro oyunu 17 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir’de sahnelenecek.
16.09.2022 Kültür Sanat
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Ayvalık'ta aldı. Tatilden paylaşım yapan fanatik Galatasaraylı ünlü oyuncunun, bikinisinin sarı kırmızı renkleri de dikkat çekti.
3.08.2022 Magazin
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ünlü rap sanatçısı Ceza, unutulmaz bir konsere imza attı.
25.07.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin bikinili cesur pozlarıyla Instagram'ı alev alev yaktı geçti
Pelin Öztekin bikinili cesur pozlarıyla Instagram'ı alev alev yaktı geçti Pelin Öztekin, 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına basan Pelin Öztekin fit hali ile dikkat çekmişti. Verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin'in son hali övgüleri topluyor. Değişimi ile dudak uçuklatan Pelin Öztekin, Bodrum tatilinden peş peşe paylaşımlar yaparak adından söz ettirdi. Pelin Öztekin tatil pozlarına yenilerini ekledi. Pelin Öztekin'in bir biriden güzel pozlarına beğeni yağdı. Pelin Öztekin'in daha da zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.
25.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin sezonu açtı! 93 kilo verdi ve...
Pelin Öztekin sezonu açtı! 93 kilo verdi ve... Mide ameliyatı olup 93 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin sezonu Bodrum'da açtı.
5.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vermişti
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vermişti Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Alaçatı'da aldı.
4.06.2022 Magazin
Pelin Öztekin sezonu açtı! Straplez bikinisiyle poz verdi...
Pelin Öztekin sezonu açtı! Straplez bikinisiyle poz verdi... Sosyal medya hesabında sık sık yaz mevsimine duyduğu özlemi dile getiren Öztekin, havaların ısınmasıyla soluğu denizde aldı. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkaran ünlü oyuncu, mavi straplez bikinisi ile verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sunmayı da ihmal etmedi.
6.05.2022 Magazin
Pelin Öztekin, sosyal medyada gündem oldu! Galatasaray için İspanya'da...
Pelin Öztekin, sosyal medyada gündem oldu! Galatasaray için İspanya'da... Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Pelin Öztekin, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden sarı-kırmızılı takıma Barcelona karşısında destek olmak için İspanya’ya gitti. Ünlü oyuncu maç öncesi ve sonrasında yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu.
11.03.2022 Magazin
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı!
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı! Usta sanatçı Rasim Öztekin, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Kalp krizi sonrası vefat eden oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı ve kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundular.
8.03.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den sevgilisine sürpriz doğum günü partisi!
Pelin Öztekin'den sevgilisine sürpriz doğum günü partisi! Pelin Öztekin’in uzun süren yalnızlığına iş insanı Alican Tabak ile son vermişti. Ünlü oyuncu, 31 yaşına giren sevgilisi için sürpriz bir organizasyon düzenledi.
29.11.2021 Magazin
Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım
Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım Bir süredir televizyondan uzak olan Pelin Öztekin müjdeyi verdi. Geçtiğimiz mart ayında babası usta oyuncu Rasim Öztekin’in hayatını kaybetmesiyle sarsılan genç oyuncu, yeni yılda yeni bir diziyle hayranlarının karşısında olacağının müjdesini verdi.
10.11.2021 Magazin
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım!
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım! Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım!
21.01.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım!
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım! Ferhan Şensoy'un vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şensoy'un yakın dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, ölüm haberinin ardından babası ve Şensoy'un rol aldığı 'Pardon' filminde birbirlerine sarıldıkları sahneyi paylaştı
31.08.2021 Magazin
Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray'da kim başkan oldu, başkanlık seçimi sonucu ne zaman saat kaçta açıklanacak?
Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray'da kim başkan oldu, başkanlık seçimi sonucu ne zaman saat kaçta açıklanacak? Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Sorusuna yoğun bir şekilde yanı aranıyor. Galatasaray Başkanlık seçimi merakla takip edilirken, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, İbrahim Özdemir, Yiğit Şardan ve Metin Öztürk, başkanlık koltuğu için yarışacak. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı tarafından ertelenen seçim bugün yapılacak. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi sonucu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Galatasaray Başkanlık seçimi detayları…
19.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Öztekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin öztekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.