Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

Son dakika Rasim Öztekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rasim Öztekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rasim Öztekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rasim Öztekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rasim öztekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 rasim öztekin haberi bulunmuştur. Tüm rasim öztekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Öztekin son halini paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! 93 kilo vermişti
Pelin Öztekin son halini paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! 93 kilo vermişti Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası 93 kilo vererek 60 kiloya düşmüştü. Zaman zaman kilo alsa da diyet ve sporla yeniden zayıflayan Pelin Öztekin son halini paylaştı.
26.03.2023 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Ayvalık'ta aldı. Tatilden paylaşım yapan fanatik Galatasaraylı ünlü oyuncunun, bikinisinin sarı kırmızı renkleri de dikkat çekti.
3.08.2022 Magazin
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri…
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri… Baba Parası filmi ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 2020 yılı yapımı filmin yönetmen koltuğunda Selçuk Baydemir otururken, filmin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi isimler yer alıyor. Peki, Baba Parası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
28.07.2022 Televizyon
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı!
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı! Usta sanatçı Rasim Öztekin, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Kalp krizi sonrası vefat eden oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı ve kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundular.
8.03.2022 Magazin
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşin Çiğdem Saçıntı'dan boşandı!
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşin Çiğdem Saçıntı'dan boşandı! 'Çocuklar Duymasın' dizisi, ve 'Mandıra Filozofu' filmi ile tanınan 53 yaşındaki oyuncu Müfit Can Saçıntı, 22 yıllık eşinden sessiz sedasız boşandı.
3.03.2022 Magazin
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'ndan duygusal paylaşım!
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'ndan duygusal paylaşım! Esra Kazancıbaşı, geçtiğimiz yıl 62 yaşında hayatını kaybeden eşi Rasim Öztekin'i andı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Kazancıbaşı, "Bu hayatta beni en çok sevenleri kaybettim" ifadelerini kullandı. Kazancıbaşı, eşinden aylar sonra vefat eden köpeği Diego'yu da unutmadı.
31.12.2021 Magazin
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti?
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti? Dünyaca ünlü arama devi Google Türkiye’de 2021 yılında en çok aranan konu ve isimleri açıkladı. Google arama trendlerinde EBA başı çekerken, aranan ünlü isimler arasında ilk sırayı Mesut Özil aldı. Peki, Google’da en çok ne arandı? 2021 yılında Türkiye en çok neyi merak etti? İşte 2021 Google arama trendleri…
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım
Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım Bir süredir televizyondan uzak olan Pelin Öztekin müjdeyi verdi. Geçtiğimiz mart ayında babası usta oyuncu Rasim Öztekin’in hayatını kaybetmesiyle sarsılan genç oyuncu, yeni yılda yeni bir diziyle hayranlarının karşısında olacağının müjdesini verdi.
10.11.2021 Magazin
Eşinden Rasim Öztekin'e duygusal mesaj! 'Alyansın parmağımda,sevdan kalbimde'
Eşinden Rasim Öztekin'e duygusal mesaj! 'Alyansın parmağımda,sevdan kalbimde' Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı, Instagram hesabından duygusal bir mesajla evliliklerinin 16'ncı yılını kutladı.
6.09.2021 Magazin
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım!
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım! Ferhan Şensoy'un vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şensoy'un yakın dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, ölüm haberinin ardından babası ve Şensoy'un rol aldığı 'Pardon' filminde birbirlerine sarıldıkları sahneyi paylaştı
31.08.2021 Magazin
Ferhan Şensoy Rasim Öztekin ardından mektup yazmıştı! Ferhan Şensoy’un mektubu…
Ferhan Şensoy Rasim Öztekin ardından mektup yazmıştı! Ferhan Şensoy’un mektubu… Usta sanatçı Ferhan Şensoy, bugün vefat etti. Ferhan Şensoy kısa süre önce yakın arkadaşı sanatçı Rasim Öztekin'i kaybetmiş ve Ferhan Şensoy dostunun arkasından bir veda mektubu yazmıştı. Ölümünün ardından mektup yeniden gündem oldu.
31.08.2021 Gündem
Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy paylaşımı
Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy paylaşımı Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan ölüm haberinin ardından Derya Baykal'dan da duygulandıran bir paylaşım geldi.
31.08.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Ferhan Şensoy hayatını kaybetti!
Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
31.08.2021 Yaşam
Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un iç kanama geçirdiği ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şensoy'un sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi kızı Derya Şensoy verdi.
2.07.2021 Magazin
Bel ağrısı şikayetleri daha sık yaşanacak
Bel ağrısı şikayetleri daha sık yaşanacak Koronavirüsle eğitimin ve işin eve taşınması kas iskelet sisteminde de birçok hastalığı beraberinde getirdi. Fizyoterapist Ahmet Rasim Özdemir, “Evden çalışanların yüzde 40’ının sahada çalışanlara göre daha fazla bel ağrısı çektiğini görüyoruz. Boyun düzleşmeleri, skolyoz ve kifoz problemleri ileri vadede ise bel, boyun fıtığı gibi sorunlar daha sık görülebilir” dedi.
29.06.2021 Sağlık
Usta oyuncu Rasim Öztekin'in binmeye doyamadığı klasik otomobili
Usta oyuncu Rasim Öztekin'in binmeye doyamadığı klasik otomobili Çocukken başlayan klasik otomobil hobisini profesyonelliğe dökerek mesleğe dönüştüren İKOD Kurucu Üyesi Semih Erüstün, Beykozda düzenlenen 'Yaza Merhaba Partisi'ne 54 model Plymouth Belvedere otomobiliyle katıldı. 8 Martta hayata veda eden usta oyuncu Rasim Öztekin'in 1972 model Chevroleti ise, bu yıl 'Yaza Merhaba Partisi'nde yoktu. Öztekin'in klasik otomobilini de restore ettiğini söyleyen Erüstün, "Çok sevdiği otomobile doya doya binemedi" dedi.
28.06.2021 Magazin
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? Seksenler dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in vefat etmesinin ardından yeni Fehmi’nin kim olacağı merak ediliyordu. Seksenler dizinin yeni tanıtım videosu yayınlandı. Peki, Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
10.06.2021 Gündem
Pelin Öztekin: Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zor
Pelin Öztekin: Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zor İki ay önce babası Rasim Öztekin'i kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Pelin Öztekin, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla olan fotoğrafını paylaşan Öztekin, "Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş" ifadelerini kullandı.
8.05.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'tan kötü haber!
Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'tan kötü haber! Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Şevket Çoruh, koronavirüse yakalandığını bildirdi.
15.04.2021 Magazin
Devrim Yakut gözyaşlarını tutamadı! 'Rasim Öztekin gibilerden çok yok!'
Devrim Yakut gözyaşlarını tutamadı! 'Rasim Öztekin gibilerden çok yok!' Oyuncu Devrim Yakut, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren yakın arkadaşı Rasim Öztekin ile olan anılarından söz ederken gözyaşlarına boğuldu.
17.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rasim Öztekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rasim öztekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.