Pelin Öztekin Aşk

Pelin Öztekin Aşk

Son dakika Pelin Öztekin aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pelin Öztekin aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pelin Öztekin aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Öztekin Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin öztekin aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 pelin öztekin aşk haberi bulunmuştur. Tüm pelin öztekin aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu!
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu! 22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin'in vücudunda sarkmalara meydana gelince ünlü oyuncu ameliyat oldu. Pelin Öztekin hastanedeki fotoğrafına "Yepyeni halimle döneceğim." yazdı.
17.08.2017 Magazin
Pelin Öztekin rekora koşuyor!
Pelin Öztekin rekora koşuyor! Kilolu haliyle akıllara kazınan Pelin Öztekin, çok fazla kilo vermişti. Berk Uğuz adında yeni sevgili yapan Pelin Öztekin'in gittikçe daha da zayıflamış olması dikkatlerden kaçmadı.
6.07.2017 Magazin
Pelin Öztekin'in aşk tatili!
Pelin Öztekin'in aşk tatili! Pelin Öztekin, rol aldığı dizinin final yapmasıyla soluğu Ege kıyılarında aldı.
28.06.2017 Magazin
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi!
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi! Baha Koçaslan ile ilişkisi sona eren oyuncu Pelin Öztekin'in, organizatör Berk Uğuz'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
19.06.2017 Magazin
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı!
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı! Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım
Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım Bir süredir televizyondan uzak olan Pelin Öztekin müjdeyi verdi. Geçtiğimiz mart ayında babası usta oyuncu Rasim Öztekin’in hayatını kaybetmesiyle sarsılan genç oyuncu, yeni yılda yeni bir diziyle hayranlarının karşısında olacağının müjdesini verdi.
10.11.2021 Magazin
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri...
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi "Çatı Katı Aşk" 09 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.
8.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’ın setinden neşeli kareler
Çatı Katı Aşk’ın setinden neşeli kareler Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
26.06.2020 Televizyon
“Çatı Katı Aşk”, ekrana gelmek için gün sayıyor…
“Çatı Katı Aşk”, ekrana gelmek için gün sayıyor… Tanıtımları ve hikayesi ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizinin oyunca kadrosu da adından söz ettiriyor.
20.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk'ın afişi yayınlandı!
'Çatı Katı Aşk'ın afişi yayınlandı! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
17.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor! Merakla beklenen 'Çatı Katı Aşk' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.
14.06.2020 Televizyon
Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Müjgan boşanma kararı alıyor!
Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Müjgan boşanma kararı alıyor! Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam ekrana gelecek. Boşanma kararı alan Müjgan, bu kararının arkasında duracak mı? İşte Koca Koca Yalanlar 'da yaşanacaklar...
3.09.2018 Gündem
Koca Koca Yalanlar 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Koca Koca Yalanlar 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Koca Koca Yalanlar 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam görücüye çıkacak. Koca Koca Yalanlar dizi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
13.08.2018 Gündem
Aşk sarhoşu
Aşk sarhoşu Oyuncu Pelin Öztekin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Berk Uğuz’la geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.
20.05.2018 Magazin
‘Kötü karakter hafızada kalıyor’
‘Kötü karakter hafızada kalıyor’ ‘Yuvamdaki Düşman’da zengin bir ailenin şımarık kızını canlandıran Pelin Öztekin, dizideki karakterini ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.
1.02.2018 Magazin
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor!
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor! Usta oyuncu Nebahat Çehre, iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.
8.12.2017 Magazin
Pelin Öztekin aradığı aşkı yine bulamadı!
Pelin Öztekin aradığı aşkı yine bulamadı! Pelin Öztekin, yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak bu sefer de aradığı mutluluğu bulamadı.
6.03.2017 Magazin
Kıvanç Arslan'dan Pelin Öztekin'e misilleme!
Kıvanç Arslan'dan Pelin Öztekin'e misilleme! Kendisi gibi oyuncu olan Pelin Öztekin ile 3 yıllık ilişkisi sona eren Kıvanç Arslan, yeni bir aşka yelken açtı.
28.02.2017 Magazin
Pelin Öztekin - Kıvanç Baran çiftinden kötü haber!
Pelin Öztekin - Kıvanç Baran çiftinden kötü haber! Temmuz ayında Kıvanç Baran Arslan’la nişan atan Pelin Öztekin sevgilisiyle barışmıştı ama bir kez daha ayrıldılar.
28.12.2016 Magazin
Temmuzda düğün var!
Temmuzda düğün var! Pelin Öztekin ile Kıvanç Baran Arslan çifti, 3 aylık ayrılığın ardından yeniden birlikte olmaya başlamıştı. Çiftten evlilik haberi var!
5.12.2016 Magazin
Pelin Öztekin’den aşk dolu bir kare
Pelin Öztekin’den aşk dolu bir kare Aşkları kaldığı yerden devam ediyor. İşte gözde çiftin çok konuşulan fotoğrafı...
16.11.2016 Magazin
Pelin Öztekin ve Kıvanç Baran Arslan aşkı devam ediyor
Pelin Öztekin ve Kıvanç Baran Arslan aşkı devam ediyor Birlikte rol aldıkları dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Pelin Öztekin ile Kıvanç Baran Arslan, geçtiğimiz yıl nişanlamış 3 ay önce de sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı...
28.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Öztekin Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin öztekin aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.