Pelikan

Pelikan

Son dakika pelikan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pelikan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pelikan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelikan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelikan gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 pelikan haberi bulunmuştur. Tüm pelikan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor! Hava ve Deniz Kuvvetleri unsurları arasında müşterek çalışabilirlik usullerinin denenmesi amaçlanan Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatına katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, "Yerli ve milli imkan ve kabiliyetler ile inşa edilmiş olan çok sayıda platformumuz ve platformlarımıza entegre radar, elektro-optik, mühimmat, alt sistem, faydalı yük, elektronik bileşen ve yazılımlarımız ile savunma sanayimiz tarafından geliştirilen birçok yerli ve milli ürün de yer almaktadır" dedi.
15.05.2024 Gündem
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi..
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi.. Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında 'Ulusal öneme sahip sulak alan' tescilli, 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü, Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Falda pelikan görmek ne demek? Kahve falında pelikan nasıl yorumlanır?
Falda pelikan görmek ne demek? Kahve falında pelikan nasıl yorumlanır? Kahve fallarında çıkan bazı hayvanlar geleceğe dair birtakım işaretleri gösteriyor olabilir. Geleceğe dair birtakım olumlu anlamlar taşıyan hayvanların başında da pelikan geliyor. Peki, Falda pelikan görmek ne demek? Kahve falında pelikan nasıl yorumlanır? Falda çıkan pelikan ne anlama gelir? İşte detaylar…
2.09.2022 Yaşam
Havalar ısındı, halk denize akın etti
Havalar ısındı, halk denize akın etti Aydın'da havaların ısınması ile birlikte vatandaşlar denize akın etti. Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’daki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, ziyaretçi akınına uğradı. Sabah saatlerinden itibaren yaşanan yoğunluk nedeniyle milli park girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.
5.06.2022 Yaşam
Binlerce ak pelikan Bursa semalarında görsel şölen oluşturdu
Binlerce ak pelikan Bursa semalarında görsel şölen oluşturdu Bursa semalarında son iki gündür binlerce ak pelikanın göç yolculuğu vatandaşların kamerasına yansıdı.
10.04.2022 Yaşam
Türkiye'nin savunma sanayisinden 'DOHA' çıkarması!
Türkiye'nin savunma sanayisinden 'DOHA' çıkarması! Katar'da düzenlenen "Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı (DIMDEX 2022)" başladı.
21.03.2022 Ekonomi
Türkiye'nin ilk SİDA'sı!  Tarih verildi! 4 ülke tercih etti
Türkiye'nin ilk SİDA'sı! Tarih verildi! 4 ülke tercih etti Antalya'da Ares Tersanesi ve Meteksan Savunma firmalarının ortak projesi olarak üretilen, Türkiye'nin ilk Silahlı İnsansız Deniz Aracı (SİDA) olan ULAQ, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilecek DIMDEX 2022 Fuarı'nda sergilenecek. Meteksan, fuarda MILSAR İHA SAR/MTI Radarı, Kapan Drone Savunma Sistemi, Nazar Lazer Elektronik Harp Sistemi ve Pelikan RF Güdümlü Mermi Simülatörü'nü de sergileyecek.
20.03.2022 Gündem
Isparta’da yakalandılar! Adliyeye böyle getirildiler
Isparta’da yakalandılar! Adliyeye böyle getirildiler Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen inek hırsızlığı olayıyla ilgili Isparta’da yakalanarak Manavgat’a getirilen 2 şüphelinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Adliyeye tulum içerisinde getirilen 2 kişi tutuklandı.
24.02.2022 Yaşam
Nadir görülen tepeli pelikan, Alaplı Çayı'nda görüntülendi
Nadir görülen tepeli pelikan, Alaplı Çayı'nda görüntülendi Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bulunan Çay’da nesli azalan pelikan türüne rastlandı.
23.02.2022 Yaşam
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün pek çok canlı türünün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, "Tüm bölge müdürlerimize talimatımdır. Birinci önceliğiniz, nesli tehlike altında olan türleri bulmak ve koruma altına almaktır. Evlatlarımıza eksiksiz bir doğa teslim etmek için dağ tepe demeden 'gece gündüz' demeden çalışın. Ben daima sizlerin yanındayım" dedi.
14.12.2021 Siyaset
ABD'deki FETÖ okulunun müdürüne "taciz" gözaltısı
ABD'deki FETÖ okulunun müdürüne "taciz" gözaltısı ABD'nin Florida eyaletinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) ait sözleşmeli okulun müdürü, kampüste yaşanan taciz olayını örtbas etmeye çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.
21.01.2021 Dünya
Esenyurt ve Küçükçekmece'de nişan atma kavgası: 6 yaralı
Esenyurt ve Küçükçekmece'de nişan atma kavgası: 6 yaralı Esenyurt'ta iki aile arasında nişan atma sebebiyle kavga çıktı. Kavgada 1'i kadın 2 kişi silahla yaralanırken 1 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından Küçükçekmece'de devam eden kavgada açılan ateş sonucu ise kız tarafından 1 kişi ile yoldan geçen 3 kişi yaralandı.
18.08.2020 Yaşam
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
AVM'lerde kiraya yüzde 50 indirim geliyor
AVM'lerde kiraya yüzde 50 indirim geliyor Alışveriş merkezleri çarşıyı yaşatmak için elini taşın altına koydu. AVM’ler, markalara kira indirimi yapıyor. Ekime kadar kiranın yarısı istenecek.
21.06.2020 Ekonomi
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
İznik Gölü'nün son hali görenleri şaşırttı!
İznik Gölü'nün son hali görenleri şaşırttı! Marmara’nın incisi İznik Gölü, bu yıl yaşanan kuraklık sebebiyle 25 metre çekildi.
24.10.2019 Gündem
Eliz tepetaklak oldu!
Eliz tepetaklak oldu! Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, Alaçatı'da tatilin tadını çıkarıyor.
10.08.2019 Magazin
Beckham'ın takımının adı "Inter Miami"
Beckham'ın takımının adı "Inter Miami" Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) 2020 yılından itibaren mücadele edecek İngiliz eski yıldız oyuncu David Beckham'ın ortaklığını ve başkanlığını üstlendiği futbol takımının adı ve amblemi belli oldu.
5.09.2018 Futbol
Nilay’ın asabi arkadaşı
Nilay’ın asabi arkadaşı İSTANBUL gece hayatının popüler mekanlarından Jungle 8, Yalıkavak Palmalife Resort’ta yaz sezonuna “Merhaba” dedi.
24.06.2018 Magazin
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
Bafa Gölü Tabiat  Parkı’na maden  ocağı tepkisi
Bafa Gölü Tabiat Parkı’na maden ocağı tepkisi Türkiye’nin önde gelen doğa güzelliklerinden Bafa Gölü’nün yakınında maden ocağı açılması için hazırlık yapılması tepki çekti.
28.10.2017 Yaşam
Köprüden mi atlayayım!
Köprüden mi atlayayım! Evli iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşayan Ebru Şallı, son dönemde hakkında çıkan haberlere isyan etti.
9.08.2017 Magazin
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım?
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım? Uzun süredir eleştirilere hedef olan Ebru Şallı, sonunda isyan etti.
9.08.2017 Magazin
Milli maça Çek hakem
Milli maça Çek hakem A Milli Futbol Takımı'nın 11 Haziran Pazar günü Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasını, Çekya Futbol Federasyonundan hakem Miroslav Zelinka yönetecek.
7.06.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pelikan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelikan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.