Ebru Şallı Kimdir

Ebru Şallı Kimdir

Ebru Şallı (d. 15 Ocak 1977, İzmir), Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren, 2010 yılında da Pars adında oğulları olmuştur. Oğlu Pars, 17 Nisan 2020'de lenfoma nedeniyle ölmüştür. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir. Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Ebru Şallı Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 962 ebru şallı kimdir haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı! Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş’unda aralarında bulunduğu 4 sanığın kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla yargılanmalarına başlandı. Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim...
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim... Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı...
25.09.2023 Magazin
Ünlü anne babaların 'ünsüz' çocukları...
Ünlü anne babaların 'ünsüz' çocukları... Sinema, televizyon, müzik ve sahne dünyasının bazı ünlülerinin çocukları da en az onlar kadar ünlü. Onların da attığı her adım takip ediliyor. Ama öyle ünlüler var ki onlar çocuklarını kameralardan, objektiflerden saklıyor. İşte ünlüler ve onların tanınmayan çocukları...
12.09.2023 Magazin
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir' Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.
21.08.2023 Magazin
Ebru Şallı bikinisi ile hayran bıraktı: Kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı
Ebru Şallı bikinisi ile hayran bıraktı: Kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı Bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şallı, fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.
21.08.2023 Magazin
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi!
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etmişti. EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Şallı, ekrana dönüş sinyalini de verdi.
19.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı! Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, savcılıktaki ifadesinin ardından müştekinin zararının giderilmesi ve şikayetten vazgeçmesi üzerine serbest bırakıldı.
13.06.2023 Magazin
Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama
Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama Eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı, kendisinin gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
12.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı! Ünlü sanatçı Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetleri üzerine İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Ebru Şallı ise sosyal medya hesabından konuyla alakalı açıklama yaptı.
12.06.2023 Magazin
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti!
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti! Evliliklerinde kriz yaşadıklarını doğrulayan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Paris'e gitti. Evliliklerine bir şans daha veren çift, Eyfel Kulesi'nin önünde öpüşerek poz verdi.
23.04.2023 Magazin
Harun Tan sevgilisiyle görüntülendi! Yüzünü gizlemeye çalıştı, elini bıraktı
Harun Tan sevgilisiyle görüntülendi! Yüzünü gizlemeye çalıştı, elini bıraktı İlk evliliğini 1999 yılında Zeynep Ceylan Kankat ile yapan Harun Tan, 2002'de Ebru Şallı ile dünyaevine girmişti. Şallı ile 11 yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran ünlü iş insanı ve yoga eğitmeni, yıllar sonra ilk kez kız arkadaşıyla el ele görüntülendi.
20.04.2023 Magazin
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı Ebru Şallı ve Harun Tan'ın evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki Pars, 2020 yılının nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şallı, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında o dönem yaşadıklarını anlattı.
19.04.2023 Magazin
Harun Tan gizemli kız arkadaşıyla sahil turunda! Rahat tavırları dikkat çekti
Harun Tan gizemli kız arkadaşıyla sahil turunda! Rahat tavırları dikkat çekti Ebru Şallı ile bir dönem evlilik yaşayan iş insanı ve yoga eğitmeni Harun Tan, gizemli bir kız arkadaşyla Bebek'te objektiflere takıldı. Bisiklete binerken görüntülenen ikiliden Harun Tan, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken; gizemli kız arkadaşı ise görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti.
19.04.2023 Magazin
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor “Doktor Civanım” filminde Kemal Sunal’ın kullandığı sepetli motosiklet, sahibi tarafından depremzedeler yararına açık artırmaya çıkarıldı.
18.04.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan ayrılık açıklaması!
Ebru Şallı'dan ayrılık açıklaması! Eski manken Ebru Şallı 2019 yılında iş adamı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilen çift, geçen aylarda da darp iddiasıyla gündeme gelmişti. Ebru Şallı hakkında şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı. Şallı ile Uğur Akkuş boşanma kararı aldı. Ebru Şallı'dan yeni açıklama geldi.
18.04.2023 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinden yeni hamle!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinden yeni hamle! Evliliklerinde kara bulutlar dolaşan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un 1 ay önce evlerini ayırdığı ortaya çıktı. Yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı alan çift, yakında mahkemeye başvuracak.
30.03.2023 Magazin
Ebru Şallı’nın evliliği bitiyor mu? Açıklama geldi
Ebru Şallı’nın evliliği bitiyor mu? Açıklama geldi Eski manken Ebru Şallı 2019 yılında iş adamı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilen çift, geçen aylarda da darp iddiasıyla gündeme gelmişti. Ebru Şallı hakkında şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı. Şallı ile Uğur Akkuş boşanma kararı aldı. Eski manken sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
29.03.2023 Magazin
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Magazin
Yeni kabus: Insomnia!  Kaza ve hatalara sebep oluyor
Yeni kabus: Insomnia! Kaza ve hatalara sebep oluyor  Son günlerde hemen herkes uyku problemleri yaşadığını, uykusunun bölündüğünü ve bu rahatsızlığın hayat kalitesini düşürdüğünü söylüyor. Uzmanlar uzun süre uyku sorunu yaşayanları kazalara karşı uyararak, bazı davranış değişiklikleri ile bu sorunun üstesinden gelmenin ise mümkün olduğu görüşünde.
26.03.2023 Sağlık
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, dişinin birini sıka sıka kırdığını söyledi.
16.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.