Eşi

Eşi

Son dakika eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 60.693 eşi haberi bulunmuştur. Tüm eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi...
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi... Yasemin Sakallıoğlu, 36’ncı yaşını önceki gün eşi Burak Yırtar’ın hazırlattığı pastayla kutladı.
25.04.2024 Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay arasındaki nafaka krizi devam ediyor. Demet Şener önceki gün görüntülendiği Bebek’te nafaka konusunda konuşmak istemedi; ‘Olay yargıda’ dedi.
25.04.2024 Magazin
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
25.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm çocukların '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
23.04.2024 Gündem
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Irak’a yapacağı ziyareti “tarihi” olarak nitelendirerek, söz konusu ziyarette iki ülke arasında yaklaşık 25 mutabakat zaptı imzalanacağını kaydetti.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.