Parçalama

Parçalama

Son dakika parçalama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parçalama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parçalama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parçalama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parçalama gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 parçalama haberi bulunmuştur. Tüm parçalama haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı Yazın gelmesi ile özellikle mangalcılar, Kurban Bayramı’na rağmen marketler ürün bırakmadı. Hafta sonları öğlen saatlerine kadar raflarda, tavuk pirzola ve kanat ürünleri tükenmiş oluyor. Bu ilgi fiyatlara da yansıdı. Fahiş artış sonrası uyarıda bulunan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, fiyatları düşürmek için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
7.07.2023 Gündem
Yasaklar ve uyarılar kaçak kıyma çekiminin önüne geçemedi
Yasaklar ve uyarılar kaçak kıyma çekiminin önüne geçemedi  Kurban Bayramı'yla birlikte kasaplar dışında farklı dükkanlarda da yasak olmasına rağmen kaçak kıyma çekimi yapılıyor. 'Kıyma çekilir' yazısı asılan bir çok dükkanda Kurban etleri, kilosu 5 liradan kıymaya çekiliyor. Esenler'de bayram dolayısıyla kapalı olan lokantada kıyma çekimi yapan iş yeri sahibi, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için bayramın bir ve ikinci günlerinde kıymamızı çekiyoruz. Her çekim sonrası makinenin temizliğini yapıyorum" dedi. 
30.06.2023 Yaşam
İl Tarım Ve Orman Müdürü Karaca'dan kurban kesenlere uyarı
İl Tarım Ve Orman Müdürü Karaca'dan kurban kesenlere uyarı İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "Etlerini götürüp kasaplarda kıyma, parçalama suretiyle işlem yapacaklar. Bunları da yine bakanlığımızdan onaylı kasaplarda ve ya bakanlıktan onaylı işletmelerde yapmaları lazım. Terzide, tekel bayiinde, kıyma çekilir ibaresi olan merdiven altı yerlerde kesinlikle yaptırmamalarını istiyoruz. Eğer buralarda yaptıkları bulaştan sonra gerekli şartları sağlamadan yapılan işlem güvensiz gıda, enfeksiyon olarak kendilerine döner" dedi.
29.06.2023 Gündem
Kurban Bayramında et tüketimine dikkat! 24 saat uyarısı geldi
Kurban Bayramında et tüketimine dikkat! 24 saat uyarısı geldi Kurban Bayramı geldi çattı. Kurban Bayramında beslenmemiz değişkenlik gösteriyor ve bayram süresince et tüketimimiz artıyor. Kurban Bayramı'nda; etin tüketim zamanına, pişme süresine, kurbanın kesilmesine kadar birçok dikkat etmemiz gereken unsur var. Peki Kurban eti ne zaman tüketilmeli? Kesilir kesilmez et tüketimi sağlıklı mı? ya da Kurban eti nasıl tüketilmeli? İşte bu soruların yanıtları...
28.06.2023 Gündem
İstanbul'daki et halinde hijyen tartışması
İstanbul'daki et halinde hijyen tartışması Bayrampaşa'da, 2 bini aşkın işletmenin yer aldığı Mega Center kuru gıda halinde toptan et satışı yapılan işletmelerin bulunduğu bölümünde, et ve sakatat ürünlerinin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerin hijyen koşullarına uymadığı görüldü. İstanbul'daki birçok işletme ve kasabın et ürünü temin ettiği toptancılarda, çalışanların büyük bir kısmının ise bone, eldiven, önlük ya da çizme kullanmaması dikkat çekti.
2.05.2023 Gündem
Metrobüs iş makinesiyle parçalandı! İBB'den açıklama geldi
Metrobüs iş makinesiyle parçalandı! İBB'den açıklama geldi Metrobüsün iş makinesi ile parçalanmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada yayılınca tartışma konusu oldu. Metrobüsün parçalarının kullanılabileceğini belirtenler yapılan işleme tepki gösterdi. Tepkiler üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, parçalama işleminin 'Makine Kimya Endüstrisi' tarafından yapıldığı belirtildi.
30.03.2023 Gündem
Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayıran kayınpedere 'müebbet hapis'
Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayıran kayınpedere 'müebbet hapis' Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kırgızistan uyruklu gelini 2 çocuk annesi Ayat Adsız'ı (30), bıçaklayarak öldürdükten sonra kolları ve bacaklarını testere ile parçalayıp, çöp poşetleri içinde otomobilin bagajına koyan kayınpeder Fehmi Adsız (67), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2023 Gündem
Putin: Patriotları yüzde 100 vuracağız
Putin: Patriotları yüzde 100 vuracağız Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakere ihtimaline ilişkin yaptığı açıklamada, "Taraflarla kabul edilebilir konular üzerine müzakerelere hazırız" dedi. Patriot hava savunma sistemlerinin kendileri için meşru hedef olacağını da belirten Putin, "Yüzde 100 vuracağız. Patriotlar oldukça eski sistemler" ifadelerini kullandı.
25.12.2022 Dünya
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü Yetişkinlere özel bir uygulama için içerikler üretip, yetişkin filmlerinde rol alan kadının ölümü herkesin kanını dondurdu. Eski sevgilisi ve komşusu olan adam, genç kadının evine girdi; yetişkin filmi çekecekleri sırada kadını canice katletti. Sonrasında yakalanmamak için yaptıkları ise dehşete düşürdü...
16.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacı Bektaş Veli Anma Töreni'nde önemli mesajlar: Alçak oyunu hep birlikte bozacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacı Bektaş Veli Anma Töreni'nde önemli mesajlar: Alçak oyunu hep birlikte bozacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevşehir’de Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a Yürüyüşünün 751. Yıl Dönümü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Çeşitli illerimizde temeli atılan ve yapımı tamamlanan 8 cemeviyle ilgili toplu töreni yakında gerçekleştireceğiz." dedi. Alevi, Bektaşi vatandaşlarımız üzerinde oynamaya çalıştıkları kirli oyunu sizlerin de gördüğüne ben inanıyorum." diyen Erdoğan, "Alçak oyunu hep birlikte bozacağız." ifadelerini kullandı.
13.08.2022 Siyaset
Uzmanlar uyarıyor! Açıkta satılan ürünlere dikkat! Kansere neden oluyor!
Uzmanlar uyarıyor! Açıkta satılan ürünlere dikkat! Kansere neden oluyor! Sağlıklı olmak adına tüketilen bitki çayları, üretim ve saklama koşulları nedeniyle faydadan çok zarar verebiliyor. Bitki çaylarının özellikle kalitesi açısından dikkatle tüketilmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Ekrem Sezik, “Açıkta satılan ürünler yerine kaliteli ve bilinen markaların poşet çayları tüketilmeli” diyor.
28.07.2022 Sağlık
Kurban eti buzdolabında kaç gün saklanır? Çiğ et buzdolabında kaç gün saklanır?
Kurban eti buzdolabında kaç gün saklanır? Çiğ et buzdolabında kaç gün saklanır? Yeni kesilen kurbanlık etler dinlendirilmeye bırakılırken, pek çok kişi etin buzdolabında etin bekleme süresini araştırıyor. Peki, Kurban eti buzdolabında kaç gün saklanır? Çiğ et buzdolabında kaç gün saklanır? Et buzdolabında kaç derecede saklanır? İşte detaylar…
9.07.2022 Yaşam
Adana’da 185 acemi kasap kendini kesti
Adana’da 185 acemi kasap kendini kesti Adana’da Kurban Bayramı'nın 1. gününde 185 acemi kasap, elini, kolunu, bacağını keserek hastanelere başvurdu.
9.07.2022 Yaşam
Et kokusu elden nasıl çıkar? Elden kurban kokusu nasıl giderilir? Eldeki kokular nasıl giderilir?
Et kokusu elden nasıl çıkar? Elden kurban kokusu nasıl giderilir? Eldeki kokular nasıl giderilir? Kurban kesen ve et ayrıştırılması işlemlerin gerçekleştiren pek çok kişi eldeki et kokusunun nasıl gideriliceğini araştırıyor. Et doğrama işini yapan ve uzun süre ete dokunan kişilerin ellerinde oluşan et kokusunun nasıl çıkarılacağı merak konusu oldu. Peki, Et kokusu elden nasıl çıkar? Elden kurban kokusu nasıl giderilir? Eldeki kokular nasıl giderilir? İşte elde oluşan et kokusunun giderilmesi için uygulayabileceğiniz pratik yöntemler…
9.07.2022 Yaşam
Kızılay, 42 bin hisse kurban etini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak
Kızılay, 42 bin hisse kurban etini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak Türk Kızılay ve Et ve Süt Kurumu organizasyonu kapsamında, bu yıl bağışçılar tarafından vekalet edilen 42 bin hisse kurbanlık et, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
30.06.2022 Gündem
Mühendislik harikası Airbus A-380 paramparça olacak!
Mühendislik harikası Airbus A-380 paramparça olacak! Dünyanın en büyük yolcu uçaklarından Airbus A-380 paramparça edilecek. Avrupalı uçak üreticisi Airbus, yakın zamanda üretim hattını kapattığı efsane uçağı A-380'lerden birini parçalama kararı aldı. Kararın arkasında ilginç bir neden yatarken, havacılık meraklıları alınan karar sebebiyle oldukça heyecanlı günler yaşıyor. Uçak mühendisi ve havacılık uzmanı Muhammed Yılmaz, şirketin bu kararıyla ilgili çarpıcı detaylar paylaştı.
7.06.2022 Dünya
Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutluay, görevden uzaklaştırıldı
Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutluay, görevden uzaklaştırıldı Çanakkale Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen aç kalan pitbulların birbirini parçalama olaylarının soruşturması kapsamında Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay görevden uzaklaştırıldı.
1.04.2022 Gündem
Rus ordusuna karşı Ukrayna ordusunun 'son umudu' Javelin füzeleri!
Rus ordusuna karşı Ukrayna ordusunun 'son umudu' Javelin füzeleri! Ukrayna - Rusya savaşı tüm şiddetliyle sürerken Rus Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna'nın elindeki Javelin tank savar sayısının bazı NATO ülkelerinden fazla olduğunu açıkladı.
26.02.2022 Dünya
Yıllık izin ile ilgili flaş karar! Milyonları ilgilendiriyor
Yıllık izin ile ilgili flaş karar! Milyonları ilgilendiriyor Yıllık izin ile ilgili son dakika kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Yargıtay son noktayı koydu. Kasap reyonunda çalışan genç, sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yaptığı sırada, yere düşen köfteleri alıp satılan köfteler arasına koydu. Genç kasap, doğruluk ve bağlılık ilkelerine aykırı davrandığı gerekçesiyle kapı önüne konuldu. İş Mahkemesi’nden eli boş dönen kasaba müjdeli haber Yargıtay’dan geldi. Yargıtay kararında, 4857 sayılı İş Kanununun 59. maddesinde, iş sözleşmesinin herhangi bir sebeple sona ermesi hâlinde, işçiye kullandırılmayan yıllık izin sürelerine ait ücretlerin son ücret üzerinden ödeneceği hükme bağlandığı hatırlatıldı. Yıllık izin hakkının ücrete dönüşmesi için iş sözleşmesinin feshinin şart olduğu, sözleşmenin sona erme şeklinin ve haklı sebebe dayanıp dayanmadığının önemi bulunmadığı vurgulandı.
30.12.2021 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye Ateş'in babası ile telefonda görüştü.
26.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Asiye yavrumuzu dün gece Antalya Üniversitesi'ne naklettik. Orada gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, onlar babasını nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Kandıramayacaksınız, bunların da hesabını vereceksiniz." dedi.
25.12.2021 Siyaset
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim?
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Antalya'da emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından feci bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Peki, Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim, neden öldürüldü?
17.12.2021 Sağlık
Banksy'nin parçalanan eseri 18,5 milyon  sterline satıldı
Banksy'nin parçalanan eseri 18,5 milyon sterline satıldı İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin 2018'de satıldıktan sonra parçalanan "Kırmızı Balonlu Kız" adlı eseri, 18,5 milyon sterline alıcı buldu.
14.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Parçalama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parçalama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.