Gazete Vatan Logo

Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü

Yetişkinlere özel bir uygulama için içerikler üretip, yetişkin filmlerinde rol alan kadının ölümü herkesin kanını dondurdu. Eski sevgilisi ve komşusu olan adam, genç kadının evine girdi; yetişkin filmi çekecekleri sırada kadını canice katletti. Sonrasında yakalanmamak için yaptıkları ise dehşete düşürdü...

Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü

Derleyen: Özge Seren Doğu

İtalya'nın Milano şehrinde yaşayan 26 yaşındaki Carol Maltesi, sosyal medyada Charlotte Angie adıyla biliniyordu. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması için içerikler üretip yetişkin filmlerinde rol alıyordu. Bir tane de küçük bir oğlu vardı.

43 yaşındaki Davide Fontana da Carol'ın komşusu, aynı zamanda eski sevgilisiydi. Ünlü bir yemek yazarı ve fotoğrafçıydı. Bir süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrılmışlardı. Aralarında aşk yoktu. Cinsel birliktelik de yaşıyorlardı.

YETİŞKİN FİLMİ İÇİN EVİNE GİTTİ

Carol, siteye giriş yaptıktan sonra ilk fotoğraflarını Davide çekmişti; hatta birlikte de bazı videolar çekiyorlardı. Yine yetişkinlere yönelik içerik çekileceği 11 Ocak günü Davide, eski sevgilisi ve komşusu Carol'ın kapısını çaldı, içeri girdi. Hazırlıklar tamamlandı ve telefonla film kaydı başladı.

Sahneyi çekerken Davide, Carol'ın ellerini arkadan bağladı. Ağzının bir kısmını da bantlamıştı ve kafasına da torba geçirmişti. Ardından Davide, Carol'a bir çekiçle şiddet içeren hareketlerde bulunmaya başladı. Kadının kalçalarına ve karnına çekiçle defalarca vuruyordu. Kafasına torba geçirmişti ve bu sefer de Carol'ın kafasına vurmaya başladı. Kafasındaki torbayı çıkardıktan sonra öldürdüğünü anlamıştı. Canice genç kadını katleden Davide, daha sonra eline bir Japon bıçağı aldı ve boğazını kesti.

CESEDİ PARÇALADI, DERİN DONDURUCUDA SAKLADI

Carol Maltesi'nin cansız bedenini evde birkaç gün tuttu. Sonra da vücudunu parçalamaya başladı. Ayrıca cesedin teşhis edilememesi için kadının yüzünü yaktı. Testere ile genç kadını parçaladıktan sonra derin dondurucuda sakladı. Sonra da cesedini İtalya'nın Brescia yakınlarındaki bir çöp konteynerine attı.

Haberin Devamı

MOR VE PARLAK BİR ŞEY GÖRDÜ

Yoldan geçen bir kişi, mor parlak bir şey gördü ve ne olduğunu öğrenmek için oraya doğru yaklaştı. Poşeti açtığında insan eli olduğunu fark etti, ardından polise haber verdi. Ortada bir ceset vardı ancak kimliği tespit edilemiyordu.

HAYATTAYMIŞ GİBİ GÖZÜKMESİNİ SAĞLADI

Davide de o sırada, kurbanın hala hayattaymış gibi görünmesini sağlamak için kadının telefonundan sevgilisi de dahil olmak üzere sevdiklerine mesajlar gönderiyordu. Hatta yakalanmamak için genç kadının telefonundan bir süre daha sosyal medya paylaşımları yapmaya devam etmişti.

KURBANIN KARTINDAN ALIŞVERİŞ DE YAPTI

Süreç boyunca Carol'un telefonundan annesine çok meşgul olduğunu, bu nedenle konuşamayacağını ve bunun nedenini daha sonra anlatacağını söyleyen mesajlar atıyordu. Aynı zamanda hayattaymış gibi görünmesi için Carol'ın kredi kartıyla kadın ayakkabısı, kıyafet gibi alışverişler de yapıyordu. 

Haberin Devamı

Carol, Mart ayının ortalarında kucak dansı kulübüne gitmeyince kaybolduğu bildirildi.

DÖVMESİNİ HATIRLAYIP CAROL'A MESAJ ATTI AMA...

Polis, bir kişinin cesedi tanıyabileceği umuduyla üzerindeki 11 dövmesinin fotoğraflarını içeren bir paylaşımda bulundu. Bir gazeteci, dövmelere bakıp cesedin Carol Maltesi'ye ait olduğunu düşündü. Kadına mesaj atmaya karar verdi.

Carol gibi davranan Davide, "Birkaç kişi bana o kızdan bahsetti, neyse ki iyiyim" diye cevap yazdı. Ancak bu gazeteciyi tatmin etmemişti ve durumdan şüphelendi. Hemen polise haber verdi.

'CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA KAZARA OLDU' DEDİ

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu Davide'nin arabası cesedin bulunduğu bölgede görüldü. Ardından Davide Fontana gözaltına alındı. Verdiği ifadede Carol ile rızaya dayalı cinsel ilişki sırasında 'kazara' öldürdüğünü ve ardından onu doğrayıp kalıntılarını sakladığını ve cinayeti tasarlamadığını söyledi.

ŞİDDET SAHNELERİ ÇEKMESİ İÇİN PARA ÖDEMİŞ

Davide Fontana'nın Carol ölmeden önce sahte site profili oluşturduğu ve çoğunlukla şiddet sahneleri içeren özel içerikler oluşturması için genç kadına para ödediği de öğrenildi.

Haberin Devamı

Davide, ağırlaştırılmış birinci derece cinayet, parçalama ve bir cesedi gizleme suçlamalarıyla tutuklandı.

Duruşma devam ediyor.