Paraguay

Paraguay

Son dakika Paraguay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paraguay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paraguay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paraguay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paraguay gelişmeleri de dahil olmak üzere 537 paraguay haberi bulunmuştur. Tüm paraguay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'daki terör saldırısının ardından maç iptal edildi!
Rusya'daki terör saldırısının ardından maç iptal edildi! Rusya Futbol Federasyonu, Moskova'daki terör saldırısının ardından Rusya ile Paraguay arasında oynanacak hazırlık karşılaşmasının iptal edildiğini açıkladı.
23.03.2024 Futbol
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
2030 FIFA Dünya Kupası'nın adresi belli oldu
2030 FIFA Dünya Kupası'nın adresi belli oldu 2030 FIFA Dünya Kupası'na Fas, İspanya ve Portekiz ev sahipliği yapacak. FIFA, Dünya Kupası'nın 100. yılı olması sebebiyle Uruguay, Arjantin ve Paraguay'da da birer maç oynatacak. FIFA 2030, farklı kıtalarda yapılan ilk Dünya Kupası olacak.
4.10.2023 Futbol
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika kıtasında bulunan Arjantin güney Amerika'nın güney kısmında yer alır. And dağları ve Atlas okyanusunun arasında bulunan Arjantin Güney Amerika'nın 2. en büyük ülkesidir. 
3.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.07.2023 Gündem
Galatasaray'a yeni Torreira! 20 yaşında Uruguaylı orta saha
Galatasaray'a yeni Torreira! 20 yaşında Uruguaylı orta saha Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen ve transfer çalışmalarına buna göre şekil veren Galatasaray 20 yaşındaki futbolcu Diego Gomez'le görüşmelere başladı.
15.06.2023 Galatasaray
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı Güney Amerika ülkesi Paraguay'da yaşanan skandalda bir annenin uyuşturucu için yaptıkları pes dedirtti. Söz konusu olay sonrası polisin yaptığı açıklama ise yaşananların bir ilk olmadığını ortaya koydu.
28.04.2023 Dünya
‘Çiftlik Bank’ davasının kilit ismiydi! İtiraf etti, işte 'Tosuncuk'tan aldığı para
‘Çiftlik Bank’ davasının kilit ismiydi! İtiraf etti, işte 'Tosuncuk'tan aldığı para ‘Çiftlik Bank’ davasıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Çiftlik Kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın, Uruguay'daki işlerini takip ettiği belirtilen Osman Naim Kaya’nın ifadesi ortaya çıktı. Kaya’nın ifadesinde "Uruguay’a gelen Mehmet Aydın ve ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Hakimliğe sevk edilen ve hakkında 75 bin 620 yıl hapis cezası istenen Osman Naim Kaya tutuklandı. İşte haberin detayları...
10.04.2023 Gündem
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor!
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor! Eski eşi Jennifer Lopez ile evliliğinden Emme ve Max adında 15 yaşında ikiz çocukları olan Marc Anthony (54), Mayıs 2022'de nişanlandığı Nadia Ferreira (23) ile iki hafta önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Aralık 2021'de İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil edip ikinci olan mankenden müjdeli haber geldi.
2.03.2023 Magazin
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Lider eşleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
18.02.2023 Gündem
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı?
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2022 FIFA Dünya Kupası başlarken görkemli organizasyonda gözler Katar’da olmaya devam ediyor. 32 ülkenin kupayı almak için mücadele verdiği Dünya Kupası pek çok özel ana sahip olmayı da sürdürüyor. Katar’daki turnuvanın kuşkusuz en şaşırtan anlarından biri de Arjantin’in Suudi Arabistan’a mağlup olduğu maç oldu. Büyük turnuvanın ilk maçları tamamlanırken 2030 Dünya Kupası ile ilgili de ilginç bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan'ın Yunanistan ve Mısır ile 2030 Dünya Kupası için ortaklık kurmaya çok istekli olduğu kulislerde konuşuluyor. Peki, 2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2030 Dünya Kupası Suudi Arabistan’da mı oynanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
Fırtınaya yakalanan yolcu uçağı acil iniş yaptı
Fırtınaya yakalanan yolcu uçağı acil iniş yaptı Şili’nin Santiago kentinden kalkan bir yolcu uçağı, şiddetli fırtınaya yakalanarak Paraguay’ın Asuncion kentine acil iniş yaptı. Havadaki panik anları amatör kameraya yansırken, uçağın burnunun ve ön camının parçalandığı görüldü.
29.10.2022 Dünya
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
Miley Cyrus’un korku dolu anları! Özel jetine yıldırım çarptı...
Miley Cyrus’un korku dolu anları! Özel jetine yıldırım çarptı... Ünlü pop şarkıcısı Miley Cyrus ve ekibi havada korku dolu anlar yaşadı. Cyrus'un özel jetine Paraguay tarafındaki kötü hava koşulları sebebiyle yıldırım çarptı. Güney Amerika'daki fırtınanın gazabına uğrayan özel jet, acil iniş yapmak durumunda kaldı
24.03.2022 Magazin
D'hondt sistemi nedir, d'hondt yöntemiyle milletvekili hesaplama nasıl yapılır? D'hondt usulü hesaplama ne demek?
D'hondt sistemi nedir, d'hondt yöntemiyle milletvekili hesaplama nasıl yapılır? D'hondt usulü hesaplama ne demek? Seçim Kanunu teklifi TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildi. İttifakın aldığı oy toplamı ülke barajını geçtiği takdirde, seçim çevrelerinde milletvekili hesabı ve dağılımı, ittifak içinde yer alan her bir partinin o seçim çevresinde almış olduğu oy sayısı dikkate alınarak yapılacak. İttifakı oluşturan siyasi partilerin her birinin çıkaracağı milletvekili sayısı, her seçim bölgesinde ittifak içinde elde ettiği oy sayısı esas alınarak genel D'Hondt uygulamasıyla belirlenecek. Söz konusu gelişmenin ardından D'hondt sistemi hakkında yapılan aramalar arttı. D'hondt sistemi nedir, ne demek? D'hondt sistemi hesaplama ile milletvekili sayısı nasıl belirlenir?
24.03.2022 Siyaset
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Marmara Bölgesi'ni vuracak, biriken enerji artıyor! Tarih verildi...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Marmara Bölgesi'ni vuracak, biriken enerji artıyor! Tarih verildi... Son dakika deprem açıklaması! Türkiye genelinde sık sık depremler yaşanıyor. Korkutan açıklamalar peş peşe geliyor. Vatandaşlar İstanbul'da büyük deprem ne zaman olacak? Marmara depremi kaç büyüklüğünde olacak? sorularını merak ediyor. Deprem uzmanları ise gerçekleşmesi beklenen Marmara depremi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin her yerinin deprem tehlikesine maruz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara depremi için beklenen büyüklüğün 7'nin üzerinde olacağını belirtti. Marmara’da 2030 yılına kadar 7 büyüklüğünde bir depremin olma olasılığı yüzde 64 olarak belirlendi. Marmara depremi ile ilgili yapılan son açıklamalar...
2.03.2022 Gündem
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu Telefon dolandırıcılarının son kurbanı 82 yaşındaki eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu. Bankalardaki tüm birikimini kaptıran Köylüoğlu, 15 milyonluk evini vekalette sorun çıkınca kurtardı.
2.03.2022 Gündem
Prof. Dr. Ceyhan'dan Omicron açıklaması! '2 doz korumuyor, en az 3 doz aşılanmak lazım'
Prof. Dr. Ceyhan'dan Omicron açıklaması! '2 doz korumuyor, en az 3 doz aşılanmak lazım' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 25 milyon civarındaki 3'üncü doz aşılama oranının çok düşük olduğunu belirterek, "Omicron'dan şu anda 2 doz aşılanma ile korunmuyor. En az 3 doz aşılanmak lazım" dedi.
2.03.2022 Gündem
Tosuncuk'tan 'Uruguay ve Paraguay’da 10 milyon dolarlık mal varlığıma el konuldu' iddiası
Tosuncuk'tan 'Uruguay ve Paraguay’da 10 milyon dolarlık mal varlığıma el konuldu' iddiası Çiftlik Bank ana davalarında tutuklu bulunan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın duruşmasında iki kardeşin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mehmet Aydın Uruguay ve Paraguay’da yaklaşık 10 milyon dolar değerinde mal varlığına el konulduğunu iddia etti. Mahkeme, dosyanın bilirkişi heyetine gönderilmesine karar verdi.
2.03.2022 Gündem
Futbolcu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak hayatını kaybetti!
Futbolcu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak hayatını kaybetti! Olimpia Asuncion forması giyen Ivan Torres'in model eşi Cristina Vita Aranda gittiği müzik festivalinde mafya çatışmasının ortasında kaldı ve başından vurularak hayatını kaybetti. Saldırıda Cristina Vita Aranda ile birlikte 1 kişi daha hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Paraguay polisi, olayla ilgili soruşturma başlattı.
31.01.2022 Şampiy10
Cardiff-Nottingham Forest maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Cardiff-Nottingham Forest maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Son haftalarda formunu yükselten Nottingham Forest, Galler'de Cardiff City ile kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını TEK MAÇ, Canlı Bahis ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, İngiltere'den futbol keyfi Misli.com'da bir başka!
30.01.2022 İddaa
Paraguay'da pirana dehşeti! Çok sayıda ölü ve yaralı var: Cesetler peş peşe çıkarılıyor...
Paraguay'da pirana dehşeti! Çok sayıda ölü ve yaralı var: Cesetler peş peşe çıkarılıyor... Güney Amerika ülkesi Paraguay'da dört yüzücünün cansız bedenleri, üstlerinde korkunç pirana ısırıklarıyla bulundu. Yılbaşında da bir düzine yüzücünün pirana saldırısına uğradığı bildirildi.
7.01.2022 Dünya
2021 Kainat Güzeli Harnaaz Sandhu oldu! 'Miyavlayarak' tacı taktı...
2021 Kainat Güzeli Harnaaz Sandhu oldu! 'Miyavlayarak' tacı taktı... Kainatın en güzeli bu yıl seçildi. İsrail'in Eilat kentinde 70'inci kez gerçekleştirilen Kainat Güzeli yarışmasını Hindistan'ı temsil eden Harnaaz Sandhu kazandı. Sandhu'nun, sevinç gözyaşları içinde tacını taktığı yarışmada ikinciliği Güney Afrika güzeli Lalela Mswane, üçüncülügü de Paraguay temsilcisi Nadia Ferreira aldı.
13.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Paraguay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paraguay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.