Papağan

Papağan

Son dakika papağan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan papağan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını papağan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Papağan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan papağan gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 papağan haberi bulunmuştur. Tüm papağan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Papağan Osman 30 milyondan fazla izlendi! İlahi duyunca yerinde duramıyor
Papağan Osman 30 milyondan fazla izlendi! İlahi duyunca yerinde duramıyor Bursa'da yaşayan Rahmi Çakmak, bundan 5 yıl önce satın aldığı papağana Osman ismini verdi. 'Umbrella Kakadu' cinsi papağana verdiği eğitim sonrası 50'den fazla kelime öğrenen Osman'ın videoları 30 milyondan fazla izlendi.
16.04.2024 Vatan TV
Papağan Osman 30 milyondan fazla izlendi! İlahi duyunca yerinde duramıyor
Papağan Osman 30 milyondan fazla izlendi! İlahi duyunca yerinde duramıyor Bursa'da yaşayan Rahmi Çakmak, bundan 5 yıl önce satın aldığı papağana Osman ismini verdi. 'Umbrella Kakadu' cinsi papağana verdiği eğitim sonrası 50'den fazla kelime öğrenen Osman'ın videoları 30 milyondan fazla izlendi.
16.04.2024 Gündem
Loto milyoneri Türk Almanya'da olay oldu! Sevgilisini yanına aldı sonrası bomba
Loto milyoneri Türk Almanya'da olay oldu! Sevgilisini yanına aldı sonrası bomba Almanya’nın Dortmund şehrinde yaşayan “Çiko” lakabıyla bilinen Türk asıllı Kürşat Yıldırım 10 milyon euroluk büyük ikramiyeyi kazanarak dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Yıldırım ve kız arkadaşı Candice, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla gündem yarattı. Kız arkadaşının paraya burnunu sildiği anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.
28.10.2023 Yaşam
Falda Papağan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Papağan Nasıl Yorumlanır?
Falda Papağan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Papağan Nasıl Yorumlanır? Kahve falı bakmak oldukça popüler bir eğlence şeklidir. Bunun yanında kahve fallarında derin anlamlar da yatabilmektedir. Kahve falında papağan görmenin de bir anlamı vardır. Papağanı kahve falında görmek zordur ancak faldan anlayan kişiler için zor değildir. Kahve falında papağan gören kişilerin yorumu çoğunlukla dedikodu olmaktadır. Bilindiği üzere papağan konuşabilen ve öğrendiği kelimeleri tekrar edebilen bir kuştur. Buradan da kahve falının anlamına çıkılabilmektedir.
4.08.2023 Gündem
Rüyada Serçe Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Serçe Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Serçe Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Serçe Görmek Nasıl Yorumlanır? Hem sevimli görüntüsü hem de ötüşü ile en çok beğeni toplayan kuşlar içinde serçe gelir. Sevimliliği ve pek çok özelliğinin yanında pek çok insanın da rüyasına girer. Her insan, farklı zamanlar içinde bazı hayvan çeşitlerini rüyasında görür. Özellikle de kuşlar, en çok rüyaya giren hayvanlar içinde yer alır. Bunlar içinde yer alan muhabbet kuşları ve papağan ile birlikte serçe kuşları da çok fazla rüyada görülür. Rüyalar ise, rüya alimlerinin nasıl bir rüya görüldüğüne göre farklı yorumları internetten okunabilir. 
30.05.2023 Yaşam
Kızılcık Şerbeti dizisinde Yakup sürprizi! Ünal konağına neşe getirdi!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Yakup sürprizi! Ünal konağına neşe getirdi! Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde Yakup sürprizi vardı. Show Tv'de yayınlanan ve başrolünde Sıla Türkoğlu, Feyza Civelek, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölümüyle birlikte Papağan Yakup ekrana geldi. Nilay'ın papağanı Yakup, Ünal konağına adeta neşe getirdi. Peki Papağan Yakup'u kim seslendiriyor?
26.05.2023 Televizyon
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu Esnaf Ruşen Ali Can'ın dükkanına maskot olması için Adana’dan aldığı Pala isimli papağan, Eskişehir’de kargalara özenip onlar gibi ses çıkarmaya başlarken konuşmayı da unuttu.
22.05.2023 Gündem
Burcu Özberk'in papağanı kaçmıştı! Güzel haber geldi
Burcu Özberk'in papağanı kaçmıştı! Güzel haber geldi Kanal D'de yayınlanacak olan 'Kraliçe' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Burcu Özberk'in papağını evden kaçtı.Ünlü oyuncudan güzel haber geldi.
17.03.2023 Magazin
Burcu Özberk'in papağanı kaçtı! Bulana para ödülü verecek
Burcu Özberk'in papağanı kaçtı! Bulana para ödülü verecek Kanal D'de 22 Mart'ta başlayacak olan 'Kraliçe' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Burcu Özberk'in papağını evden kaçtı. . Oyuncu, "Dünyalar güzeli kızım balkondan uçmuş. Yavrumu bulana para ödülü verilecek" dedi.
16.03.2023 Magazin
Enkaz altındaki anne ile kızı papağan sayesinde kurtuldu
Enkaz altındaki anne ile kızı papağan sayesinde kurtuldu Depremin olduğu günden bu yana yıkımın yaşandığı bölgelerde enkaz altında kalan vatandaşları kurtarabilmek için çalışan BAĞKUT (Bağcılar Arama ve Kurtarma) ekipleri İstanbul'a döndü. Ekibin lideri Yaşar Ermiş, Gaziantep Nurdağı'nda enkaz altındaki aralıktan bir papağanın çıkması sonucu anne ile kızını aynı yerden kurtardıklarını söyledi.
21.02.2023 Gündem
Enkaz altındaki anne ve kızı papağan sayesinde kurtuldu
Enkaz altındaki anne ve kızı papağan sayesinde kurtuldu Depremin olduğu günden bu yana yıkımın yaşandığı bölgelerde enkaz altında kalan vatandaşları kurtarabilmek için çalışan BAĞKUT (Bağcılar Arama ve Kurtarma) ekipleri İstanbul'a döndü. Ekibin lideri Yaşar Ermiş, Gaziantep Nurdağı'nda enkaz altındaki aralıktan bir papağanın çıkması sonucu anne ile kızını aynı yerden kurtardıklarını söyledi.
21.02.2023 Vatan TV
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım oynadığı loto kuponu sayesinde 9 milyon euro'luk büyük ikramiyeyi kazanmıştı. İkramiyesini alır almaz lüks otomobiller ve evlere harcayan Kürşat evlenebileceği bir eş için de gazeteye ilan vermişti. Chico lakablı Kürşat Yıldırım'ın son yaptığı ise görenleri hayrete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Pendik’te depremi papağan böyle hissetti
Pendik’te depremi papağan böyle hissetti Düzce'de 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul’da da hissedilirken, Pendik’te depremi önceden hisseden papağanın çırpınışları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.11.2022 Haber
Öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen hakkında flaş karar
Öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen hakkında flaş karar Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde öğretmen Oğuzhan S.'nin bir öğrencinin boğazını sıkıp, bağırdığı anlar kameraya yansıdı. Tepki çeken görüntüler sonrası Oğuzhan S. açığa alındı.
10.11.2022 Yaşam
Bursa'da satışı yasak mısır yılanı ve tropikal papağan bulundu
Bursa'da satışı yasak mısır yılanı ve tropikal papağan bulundu Bursa'da, polis ekiplerince eve yapılan baskında, Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilen ve satışı yasak olan mısır yılanı ile tropikal papağan ele geçirildi.
10.11.2022 Yaşam
Fuat Oktay: Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar
Fuat Oktay: Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6'lı masanın henüz cumhurbaşkanı adayını açıklamamasıyla ilgili, "Kimi aday göstersem diye bekliyorlar. Hiçbirinin kendisine güveni olmadığı için Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar" dedi.
23.09.2022 Gündem
İş adamları, mankenler talip oldu! Şebeke çökertildi
İş adamları, mankenler talip oldu! Şebeke çökertildi Hayvan Kaçakçılığı operasyonu kapsamında Beykoz'da kurdukları yasa dışı Hayvanat Bahçesi'nde gözaltına alınan 11 şebeke üyesinin; yasa dışı yollardan İstanbul'a getirdikleri yabani, tropikal ve egzotik hayvanları "Doğum Günü Hediyesi" ve "Karne Hediyesi" etiketleriyle satışa sundukları ortaya çıktı. Şebeke üyelerinin bir yavru aslanı 10 bin dolara bir mankene, bir Albino Kaplan Yavrusu'nu ise bir iş adamına 100 bin liraya sattıkları saptandı. Bazı hayvanların kaçak yollarla İstanbul'a getirilirken havasızlıktan telef olarak yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Şebeke üyelerinin; kaçak sevkiyat öncesi bayılttıkları bir Kara Akbaba'nın kanatlarını koliye sığabilmesi için keserek kısalttıkları ortaya çıktı.
25.06.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi İstanbul merkezli 14 ilde aralarında egzotik ve yaban hayvanların da bulunduğu hayvan kaçakçılarına operasyon düzenlendi. 62 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 303 hayvan ele geçirildi. Operasyonda 62 şüpheli gözaltına alındı.
21.06.2022 Yaşam
Zihin çalıştıran, empatiyi geliştiren şaşırtıcı cevaplarıyla öğretici en kolay ve en zor bilmeceler!
Zihin çalıştıran, empatiyi geliştiren şaşırtıcı cevaplarıyla öğretici en kolay ve en zor bilmeceler! Çocuklar için beyin jimnastiği yerine geçen bilmeceler, kelime oyunlarına ya da neden - sonuç ilişkisine dayalı kısa sorulara denir. Komik, şaşırtıcı, öğrenmeye yönelik, zihin çalıştıran bir tür egzersiz olan bilmeceler, özellikle çocukları öğrenmeyi teşvik edecek küçük oyunlardır. Hitap ettiği kitleye göre yani çocuk, yetişkin ve yaşlılara göre türleri bulunur. Bilmecelerin zorluk seviyesi de yaş gruplarına göre değişir. Çocuklara empati, iş birliği, sabır ve benzeri şeyleri öğretmeye ek olarak, onların zekasını da devreye sokmak istiyor, nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız en güzel bilmece örneklerini sizin için derledik. İşte çocuklar için düşünmeyi teşvik edecek, zeka çalıştıran kolay ve şaşırtıcı bilmeceler ve cevapları…
7.06.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”Dün NATO Genel Sekreteri ile de konuştum. Şunu tüm dünyanın bilmesi lazım. NATO bir terör güvenliği sağlayacak teşkilat değildir. Şu anda İsveç de Finlandiya da terör örgütleri cirit atarken, Türkiye aleyhine bu kampanyalar yürütülürken, Yunanistan 9 ABD üssünün kurulmasına müsaade ederken kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin” dedi.
4.06.2022 Siyaset
Karısı başka adama kaçtı! O papağanını geri istedi
Karısı başka adama kaçtı! O papağanını geri istedi Esra Erol'un programına başvuran Selahattin Yıldız, 6 yıllık eşi Hatice Yıldız'ın internetten tanıştığı Murat Güneri'ye kaçtığını belirterek yardım istedi. Eşini artık istemediğini söyleyen Selahattin Yıldız (36), "Çok sevdiğim papağanım Paşa'yı geri getirsin" dedi. Hatice Yıldız ise "Selahattin'in evi çok rutubetli ve soğuk. O nedenle o evde ölür. Papağan babasını çoktan unuttu. Artık 'babacık' bile demiyor." diyerek kendini savundu.
27.01.2022 Yaşam
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...'
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'de 23.hafta maçlarını değerlendirdi ve Beşiktaş için 'Ligi 2.sırada bitirebilirler' dedi.
25.01.2022 Süper Lig
Yargıtay'dan emsal 'eşek' kararı! Sanığa 2 yıl 1 ay hapis şoku... Eşek büyükbaş mı küçükbaş mı?
Yargıtay'dan emsal 'eşek' kararı! Sanığa 2 yıl 1 ay hapis şoku... Eşek büyükbaş mı küçükbaş mı? Gündüz vakti, ağılın önünde bağlı olan sahipli eşek çalındı. Yargılamada eşeğin küçükbaş ya da büyükbaş olup olmadığı tartışmaları gündeme geldi. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay 6. Ceza Dairesi, eşeğin büyükbaş hayvan olduğuna hükmederek, sanığın ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan cezalandırılması gerektiğine hükmetti. Sanık, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.01.2022 Gündem
Bakan Soylu: Ciddi bir göç tehdidi ile karşı karşıyayız
Bakan Soylu: Ciddi bir göç tehdidi ile karşı karşıyayız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hak-İş Konfederasyonu 46. Kuruluş Yıl Dönümü ve Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldı. Bakan Soylu terörle mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulunurken "Bunları bedeli ve maliyeti ne olursa olsun yaşatmamamız lazım. Türkiye'de de 180 sayısının altına düştü teröristler. Büyük bir mücadele veriliyor" dedi. Soylu: “3,5 milyon Afganlı var İran'da. 2 milyonu hareket etmeye hazır, günlük 2 bin kişinin geldiğini düşünürsek çok ciddi bir göç tehdidi ile karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.
22.10.2021 Gündem
MHP'den flaş Cumhurbaşkanlığı Sistemi açıklaması!
MHP'den flaş Cumhurbaşkanlığı Sistemi açıklaması! MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Zillet ittifakının Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değiştirme ve başbakanlığı yeniden ihdas etme şansı kesinlikle yoktur" dedi.
16.10.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Papağan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki papağan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.