Özyeğin Üniversitesi

Özyeğin Üniversitesi

Son dakika özyeğin üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özyeğin üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özyeğin üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özyeğin Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özyeğin üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 özyeğin üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm özyeğin üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akademisyenler, asistanlarının yayınlarına böyle çöküyor!
Akademisyenler, asistanlarının yayınlarına böyle çöküyor! Kısa yoldan yükselmek isteyen bazı akademisyenler, hiçbir katkı sunmamalarına rağmen asistanlarının yayınlarına ismini yazar olarak ekletiyor. Kimi ise ‘sen benim ismimi yaz ben de senin ismini yazarım’ diyerek ‘makale kardeşliği’ yapıyor...
18.02.2024 Gündem
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Söylenenin aksine üniversitelerimizin insan kaynağı kapasitesi, araştırma altyapıları kapasitesi hamdolsun günden güne gelişiyor. Artık dünya basınında Türk teknoloji girişimcilerinin başarılarıyla ilgili haberler görmek kimse için sürpriz değil" dedi. Varank törende, TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını da açıkladı; ilk sırada ODTÜ, ikinci sırada Sabancı Üniversitesi, üçüncü sırada ise İstanbul Teknik üniversitesi yer aldı.
1.04.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı olası depreme hazır mı? İGA'dan açıklama geldi
İstanbul Havalimanı olası depreme hazır mı? İGA'dan açıklama geldi İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Polat, İstanbul Havalimanı'nın inşa edildiği zeminin güçlendirildiğini ve tüm tasarım süreçlerinin depreme uygun gerçekleştirildiğini söyledi. Polat, "Beklenen İstanbul depreminin meydana gelmesi halinde, terminal, hava trafik kule, enerji merkezi, ARFF (Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) istasyonları dahil tüm binalarımız ve hava tarafı 'pist-apron-taksi yollarında operasyonların aksamayacağı şekilde, deprem modellemelerimiz çerçevesinde tasarım ve inşaat çalışmalarımızı gerçekleştirdik" dedi.
25.02.2023 Gündem
Bilet fiyatları 10 kattan fazla arttı! Türkiye'ye akın ettiler
Bilet fiyatları 10 kattan fazla arttı! Türkiye'ye akın ettiler Rusya’da ilan edilen kısmi seferberlik sonrası yurtdışı uçak bileti fiyatlarında 10 kattan fazla artış yaşandı. Moskova Domodedovo Havaalanı’ndan dün Antalya’ya giden uçağın son koltuğunun, 650 bin 859 rubleye yani yaklaşık 11 bin dolara (200 bin TL) satıldığı açıklandı.
24.09.2022 Gündem
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu!
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu! Miss Turkey yarışmasının adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve isimleri…
15.09.2022 Güzeller
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yılbaşında 7 bin 500 ürünün tescilinin alınması konusunda hedef koyduklarını belirterek, “Şu an 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ürün tescili yapılan ürün sayısı, 8 bin 269'dur. bu süreçler otuz kırk yıl önce yapılmış olsaydı Türkiye'nin gelebileceği rekabet gücünün ne kadar kuvvetli olacağını düşünün” dedi.
16.08.2022 Siyaset
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş kimdir, nereli, kaç yaşında? İstinye Üniversitesi rektörlüğüne Resmi Gazete kararı ile Prof. Dr. Erkan İbiş atandı. Ankara Üniversitesi rektörü olan Prof. Dr. Erkan İbiş'in hayatı yeni atamam kararı sonrası araştırılmaya başlandı. İşte Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi…
28.07.2022 Eğitim
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı. Peki, Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
28.07.2022 Gündem
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu?
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin rektörü bir kez daha Fatma Seniha Nükhet Hotar oldu. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu?
28.07.2022 Gündem
4 üniversiteye yeni rektör atandı
4 üniversiteye yeni rektör atandı Resmi Gazete'de bir dizi atama kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar göre, 4 üniversiteye yeni rektör atandı.
27.07.2022 Eğitim
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Türk-Yunan mutfak savaşları! Ege'de kokoreç gerilimi...
Türk-Yunan mutfak savaşları! Ege'de kokoreç gerilimi... Ege'deki adalar geriliminden sonra Türkiye ile Yunanistan arasında şimdi de ‘kokoreç-kokoretsi’ savaşı başladı. Türk medyasında “Yunanlar kokoreçi sahiplendiler” şeklindeki haberler, Atina’da büyük yankı yarattı.
19.07.2022 Dünya
Bakan Varank ilk kez duyurdu! İşte ilk 10 üniversite
Bakan Varank ilk kez duyurdu! İşte ilk 10 üniversite Son dakika haberi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Etki Analizi Çalışmaları Değerlendirme Çalıştayı'nda değerlendirmelerde bulundu. "İstikrar ve öngörülebilirliği sağlamak temel hedefimiz" diyen Bakan Varank, "Bugün kamuoyunun ve üniversitelerimizin özellikle beklediği hususu da buradan ilan etmiş olacağız" ifadesinde bulundu. Bakan Varank, TÜBİTAK tarafından hazırlanan 2021 yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi'ni de ilk kez açıkladı.  
21.12.2021 Ekonomi
Prof. Dr. Gülnur Aybet kimdir?
Prof. Dr. Gülnur Aybet kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarında adı geçen biri de Prof. Gülnur Aybet oldu. Peki Gülnur Aybet kimdir? Aybet hangi göreve getirildi.
19.11.2021 Siyaset
İş arayanları ilgilendiren flaş açıklama! Maaşlar 6 bin ile 15 bin arası değişiyor
İş arayanları ilgilendiren flaş açıklama! Maaşlar 6 bin ile 15 bin arası değişiyor İş arayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş gelişme! Bu alanda çalışacak eleman zor bulunuyor. Çok acil personel aranıyor. Maaşlar 6 binden başlayıp, 15 bine kadar çıkıyor. Garson, şef, komi, aşçı... Restoranlardaki nitelikli personel sorununun derinleştiğini belirten sektör temsilcileri, “Personel yok. Kimi kurye oldu, kimi şoför... Turizm canlanınca sorun daha da büyüyecek” ifadelerini kullandı.
5.10.2021 Gündem
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye Cam kemik hastası Ceren Pekoğlu ve konabildi spastik engelli Muratcan Çiçek anneleri sayesinde hayata tutundu. Pekoğlu ve Çiçek'in anneleriyle beraber yaşadıkları hikayeler gözleri yaşarttı.
9.05.2021 Yaşam
'Eti yıkamayın' uyarısı... Avuç içi sıcaklığı çok önemli
'Eti yıkamayın' uyarısı... Avuç içi sıcaklığı çok önemli Eti yıkamanın mevcut mikroorganizma yükünü arttıracağını belirten Gıda Mühendisi Aslı Zuluğ önemli uyarılarda bulundu. Yıkanan etin tehlikeli olduğuna dikkat çeken Zuluğ, "Avuç içi sıcaklığı çok önemli. Etle ne kadar çok oynarsanız bu durum o kadar çok riske yol açıyor. Etle ne kadar haşır neşir olursanız içerdiği mikroorganizmaları çevreye dağıtırsınız. 30 dakikada hazırlama işlemini gerçekleştirin" uyarısında bulundu.
26.01.2021 Sağlık
Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Bugün Merkez Bankası toplantısı saat kaçta? TCMB PPK toplantısında faiz artırımı olur mu?
Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Bugün Merkez Bankası toplantısı saat kaçta? TCMB PPK toplantısında faiz artırımı olur mu? Merkez Bankası toplantısı saat kaçta, faiz kararı ne olur? Döviz, altın ve banka faizlerini etkileyecek olan Merkez Bankası faiz kararı merakla bekleniyor. Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası toplantısına çevrildi. Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizinde artış beklenirken, yatırımcılar faiz kararının ne olacağını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak?
19.11.2020 Gündem
Faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Piyasalar Merkez Bankası faiz oranlarını bekliyor, işte yorumlar…
Faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Piyasalar Merkez Bankası faiz oranlarını bekliyor, işte yorumlar… Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Piyasaların gözü kulağı, döviz, altın fiyatları ile bankaların faiz oranlarını etkileyecek faiz kararına çevrildi. Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizinde artış beklerken, yatırımcılar faiz kararının ne olacağını araştırıyor. Peki, Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak?
17.11.2020 Gündem
Merkez Bankası faiz kararı bekleniyor! TCMB faiz artışı...
Merkez Bankası faiz kararı bekleniyor! TCMB faiz artışı... Piyasaların kalbinin attığı Merkez Bankası faiz toplantısı için geri sayım başladı. İlk kez Naci Ağbal başkanlığında alınacak Kasım ayı faiz kararları için gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası PPK Toplantısı’na çevrildi. Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizinde artış beklerken, karar metninde de enflasyonla mücadele ve gelecek dönem para politikasına ilişkin mesajlara yer verileceğini tahmin ediyor.
17.11.2020 Ekonomi
Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında ve nereli?
Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında ve nereli? Masterchef'in 100 bin kişilik listesinden sıyrılıp ve rakiplerini geride bırakan 16 kişi belli oldu. Masterchef Türkiye'nin 2020 kadrosu ilk kaptanlık oyunu ile izleyicinin karşısına çıktı. Masterchef heyecanı yeni sezona başlarken pek çok kişi de Masterchef 2020 yarışmacılarını merak ediyor. Bu isimlerden biri de Masterchef Emir Elidemir. Peki, Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında ve nereli? İşte Masterchef Emir Elidemir hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Gabriele Sponza kimdir, kaç yaşında ve nereli? Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza'nın hayatı
Gabriele Sponza kimdir, kaç yaşında ve nereli? Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza'nın hayatı Hem profesyonellerin hem de profesyonel olmayanların bir arada yarışacağı reality yarışma programı “Lezzet Düşkünleri” başlıyor. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak Lezzet Düşkünleri programının sunucusu Gabriele Sponza internette merak ediliyor. Peki, Gabriele Sponza kimdir? Gabriele Sponza kaç yaşında ve nereli? İşte Gabriele Sponza hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
Skandal paylaşımlarının ardından görevinden kovuldu!
Skandal paylaşımlarının ardından görevinden kovuldu! Sosyal medyada gündem olan 10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal ifadeler kullanan ve çocuk istismarını savunan Erkan Naldemirci, Özyeğin Üniversitesi'ndeki işinden kovuldu.
25.02.2020 Yaşam
Çocuklara depremi anlatın!
Çocuklara depremi anlatın! Çocukların depremle ilgili duygu ve düşüncelerini kendi kelimeleriyle ifade etmelerine ebeveynlerin olanak sağlaması gerektiğine vurgu yapan Dr. Öğretim Üyesi Selenga Gürmen, "Çocukların yaşadıkları korku ve panik duygularının doğal olduğunu onlara anlatmamız gerekiyor. Depremin tekrarlanabilen bir doğal afet olduğunu gelişimsel yaşlarına uygun olarak anlatmak çok önemli" dedi.
30.01.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Özyeğin Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özyeğin üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.