Özlem Tekin

Özlem Tekin

Son dakika Özlem Tekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Tekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Tekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Tekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem tekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 özlem tekin haberi bulunmuştur. Tüm özlem tekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'u terk edip köye yerleşti! Ünlü sanatçıyı görenler tanıyamıyor
İstanbul'u terk edip köye yerleşti! Ünlü sanatçıyı görenler tanıyamıyor Tasını tarağını toplayan İstanbul'u terk ediyor. Beklenen büyük deprem, şehrin kaosu pek çok kişinin 'kaçış' nedenlerinin başında geliyor. Sanat dünyasının ünlü isimleri de İstanbul'u terk ediyor. Kimi şehre yakın lokasyonları tercih ederken büyük çoğunluğu güney bölgelere yerleşiyor. Son olarak müzik dünyasından bir isim uzun süredir köyde yaşadığını açıkladı.
14.12.2023 Magazin
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi!
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi! Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde kaydedilen görüntülerde Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen engerek yılanının, kargayı yediği anlar kameralara yansıdı.
26.07.2023 Yaşam
İstanbul'u terk edip köy hayatı yaşıyordu! Özlem Tekin çiftliğine kilit vurdu
İstanbul'u terk edip köy hayatı yaşıyordu! Özlem Tekin çiftliğine kilit vurdu Yıllar önce müziğe ara verip İstanbul'dan ayrılan Özlem Tekin, Milas’ta köy hayatı sürmeye başlamıştı. Ünlü rock'çı şehirden uzakta köpekleriyle yaşıyor, yetiştirdiği sebze ve meyveleriyle ilgileniyor, küçükbaş hayvan besliyordu. Aylardır evine uğramayan Tekin'in çiftliğinin bakımsız hali dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
Özlem Tekin deşifre oldu önlemleri almaya başladı!
Özlem Tekin deşifre oldu önlemleri almaya başladı! Bodrum'daki çiftlik evi deşifre olan sanatçı Özlem Tekin, harekete geçti. Küçükbaş hayvancılığa başlayan sanatçı, çiftliğinin bahçesini duvarla kapatmak için belediyeden gerekli izinleri aldı.
24.05.2021 Magazin
Özlem Tekin'in köy hayatı!
Özlem Tekin'in köy hayatı! Rock müziğin sevilen ismi Özlem Tekin, 2016 yılında müziğe ara vererek Muğla'nın Milas ilçesindeki bir köye yerleşmişti. O günden beri yaşamını buradaki çiftliğinde sürdüren şarkıcı, şalvarlı haliyle objektiflere yansıdı.
12.05.2021 Magazin
Özlem Tekin köy hayatına alıştı
Özlem Tekin köy hayatına alıştı Özlem Tekin, önceki gün yaklaşık üç senedir hayatını sürdürdüğü Bodrum Milas’ta görüntülendi. Bir dönemin rock yıldızının köy hayatına iyice alıştığı gözlendi.
29.05.2019 Magazin
2019'un ilk bombası Tamay
2019'un ilk bombası Tamay Üç yıl önce 'O Ses Türkiye' jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!
8.01.2019 Magazin
Özlem Tekin çiftlik kurdu! Değişimi şoke etti
Özlem Tekin çiftlik kurdu! Değişimi şoke etti Uzun süredir Muğla’da köy hayatı yaşayan Özlem Tekin, çiftlik kurdu.
9.12.2018 Magazin
Ünlü Rock yıldız Özlem Tekin Milas'taki bir köyde ortaya çıktı
Ünlü Rock yıldız Özlem Tekin Milas'taki bir köyde ortaya çıktı Yıllarca müzik hayatında marjinal duruşuyla adından söz ettiren Özlem Tekin, köye yerleşti. Şarkıcı, mütevazı evinde giydiği şalvarla duvarları silerken görüntülendi.
6.07.2018 Magazin
Özlem müziği bıraktı
Özlem müziği bıraktı 90’lı yıllarda adından sıkça söz ettiren Özlem Tekin, müzik hayatını noktalandırdı.
18.01.2018 Magazin
3 ayda can buldu!
3 ayda can buldu! Sarp Levendoğlu ile evliliğini 3 ay önce bitiren Birce Akalay balet Can Tunalı ile birlikte olmaya başladı
11.04.2017 Magazin
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı Son Verdim Kalbimin İşine” ile başlayan, “Naciye”, “Leyla”, “Alladı Pulladı” ve “Şiirimin Dili” gibi unutulmaz şarkılara imza atan sanatçı, müzikal yolculuğunu, unutulmaz şarkılarının hikayelerini paylaştı...
14.09.2016 Magazin
Buyur Bi De Burdan Bak yayın günü değişti mi?
Buyur Bi De Burdan Bak yayın günü değişti mi? TV8 ekranlarının komedi programı olan Buyur Bi De Burdan Bak'ın yayın günü değişti. Buyur Bi De Burdan Bak programı hangi gün yayınlanacak? Buyur Bi De Burdan yak ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Ünlü yönetmenin hayvanat bahçesi gibi evine baskın
Ünlü yönetmenin hayvanat bahçesi gibi evine baskın Tarkan başta olmak üzere pek çok ünlüye klip çeken yönetmen Murat Küçük’ün evindeki piton cinsi yılan, tarantula, bukalemun gibi hayvanlara el konuldu.
3.07.2016 Yaşam
Deniz Seki kimdir?
Deniz Seki kimdir? Pop sanatçısı Deniz Seki son dönemlerde adı skandallarla anılıyor. Şu anda hapishanede bulunan Deniz Seki kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Deniz Seki hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
'Genç kalmam genetiğimden'
'Genç kalmam genetiğimden' 90’lı yıllarda pop müziğine yön veren ve şimdilerde Efsane Şarkılar albümünü çıkartan Hakan Peker hem evliliğini hem de hakkında merak edilenleri anlattı...
4.06.2016 Arşiv
Muhtar azası konserde
Muhtar azası konserde ÖZLEM Tekin, önceki gece Kadıköy DorockXL sahnesindeydi...
12.03.2016 Magazin
Ünlü şarkıcı muhtar azası adayı oldu
Ünlü şarkıcı muhtar azası adayı oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren ünlü müzisyen, Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar azası adayı oldu.
2.03.2016 Magazin
Özlem Tekin babasını son yolculuğuna uğurladı!
Özlem Tekin babasını son yolculuğuna uğurladı! TÜRK rock müziğinin güçlü seslerinden Özlem Tekin’in 88 yaşında yaşamını yitiren babası Türk dilbilimci, araştırmacı ve yazar Prof...
29.11.2015 Magazin
Özlem Tekin'in acı günü
Özlem Tekin'in acı günü Ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin'in babası Prof. Dr. Talat Tekin bugün Bodrum'da yaşadığı evde vefat etti.
29.11.2015 Magazin
Avatar özlem
Avatar özlem DOROCK XL, önceki gece Cadılar Bayramı’na ev sahipliği yaptı...
1.11.2015 Magazin
Kesin şu sakalları tiksinç!
Kesin şu sakalları tiksinç! Şarkıcı Özlem Tekin, önceki gün #sakalınıkes hashtag’iyle sakallı Türk erkeklerini Twitter üzerinden topa tuttu...
1.10.2015 Magazin
Komedi oynamak dramadan daha zor
Komedi oynamak dramadan daha zor ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ sinema filminde rol alan başarılı oyuncu Orçun Kaptan dobra açıklamalar yaptı...
26.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Tekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem tekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.