Çiftlik

Çiftlik

Son dakika çiftlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.029 çiftlik haberi bulunmuştur. Tüm çiftlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Ermeni katliamı izleri 104 yıldır duruyor! Her yer kurşun izi dolu
Adana'da Ermeni katliamı izleri 104 yıldır duruyor! Her yer kurşun izi dolu Adana'da Ermeniler tarafından 1920 yılında Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Adana
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon!
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon! Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.
29.03.2024 Adana
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım!
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım! Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, "Hibeler sayesinde hayvansal üretimden tarım ve su ürünlerinin işlenmesine, kırsal turizm ve arıcılıktan yenilenebilir enerjiye kadar çok geniş bir yelpazede ülkenin kırsal alanlarına 95 milyar TL'lik yatırım kazandırıldı. Yaklaşık 100 bin insana da istihdam imkânı sağlandı" dedi.
28.03.2024 Adana
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi? Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık özel çalışması ile hayata geçirilen dünyada örneği olmayan Üsküdar Çocuk Köyü, İstanbul'un çocuklarının hizmetine sunuldu. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
5.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim'
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim' Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya tahliye edildi. Duruşmada savunma yapan Mehmet Aydın, "Kayyumlar tarafından şirketler yönetilirken ödemeler yapılabilirdi. Biz suçlu olsak bile ödemeler yapılacak" dedi.
14.02.2024 Gündem
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir?
Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir? Çifthane sistemi Osmanlı devletinin topraklarını kontrol edebilmek için ortaya çıkardığı bir sistemdir. Osmanlı devleti köylü ailelere toprakları vermiş ve orada toprağı işletmesini isteyerek hem büyük çiftlikler kurulmasını hem de toprağın tekelleşmesini engellemiştir.
24.01.2024 Eğitim
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 29 aydır Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Aydın'ın 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
İstanbul'u terk edip köye yerleşti! Ünlü sanatçıyı görenler tanıyamıyor
İstanbul'u terk edip köye yerleşti! Ünlü sanatçıyı görenler tanıyamıyor Tasını tarağını toplayan İstanbul'u terk ediyor. Beklenen büyük deprem, şehrin kaosu pek çok kişinin 'kaçış' nedenlerinin başında geliyor. Sanat dünyasının ünlü isimleri de İstanbul'u terk ediyor. Kimi şehre yakın lokasyonları tercih ederken büyük çoğunluğu güney bölgelere yerleşiyor. Son olarak müzik dünyasından bir isim uzun süredir köyde yaşadığını açıkladı.
14.12.2023 Magazin
Tosuncuk Mehmet Aydın ve ağabeyine, 'bank' cezası
Tosuncuk Mehmet Aydın ve ağabeyine, 'bank' cezası  Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları 2 yıl 6'şar ay hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi tarafından onandı. 
3.12.2023 Gündem
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı Lise arkadaşını görmeye giden iş insanı bir daha geri dönemedi. Kocaeli'de 4 gün önce kaybolan ve polisin yaptığı çalışmada öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (55) cinayetiyle ilgili lise arkadaşı I.E.’nin (55) de olduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Nurhan Ör'ü öldürmeyi önceden planladığı ve cesedi yok etmek için asit, tulum, temizlik malzemesi gibi ürünleri temin ederek hazırlık yaptıkları tespit edildi.
11.11.2023 Gündem
ESK'dan flaş açıklama: Tüketiciyi korumaya yönelik önlemler alınıyor
ESK'dan flaş açıklama: Tüketiciyi korumaya yönelik önlemler alınıyor Et ve Süt Kurumu, kırmızı et piyasalarını dengeleme ve düzenleme görevi kapsamında kurumun; arz durumuna göre piyasayı kontrol ederek hem üreticiyi hem de tüketiciyi korumaya yönelik önlemler aldığını açıkladı.
8.11.2023 Ekonomi
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Çanakkale'de delinen doğal gaz borusu panik yaşattı
Çanakkale'de delinen doğal gaz borusu panik yaşattı Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğal gaz ana dağıtım borusu delindi. Büyük paniğin yaşandığı bölge, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
19.10.2023 Yaşam
Merkez Bankası'nın döviz rezervleri arttı!
Merkez Bankası'nın döviz rezervleri arttı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın net ve brüt döviz rezervlerinde yükseliş yaşandı.
19.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiftlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.