Karga

Karga

Son dakika Karga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karga gelişmeleri de dahil olmak üzere 397 karga haberi bulunmuştur. Tüm karga haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmam, ayağı kırılan kargayı tedavi etti
İmam, ayağı kırılan kargayı tedavi etti Ankara'nın Haymana ilçesinde vekil imam olarak görev yapan Yusuf Yıldırım, ağaçta mahsur kaldığını fark ettiği ve ayağı kırık olan kargayı alıp tedavi etti.
28.03.2024 Gündem
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır?
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır? Doğada sıkça denk gelinen hayvanlardan biriside karga olarak bilinir. Kiminin sevdiği kiminin ise sevmediği kargalar ilgi çeken birçok özelliğe sahiptirler. En fazla merak edilen ise kargaların sahip oldukları yaşam süreleridir. Çünkü halk arasında kargaların 200 yıl yaşadıkları düşüncesi vardır. Bunun yanında çok değişik karga türlerine denk gelmekte mümkündür. 
30.01.2024 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Falda Karga Görmek Ne Demek? Kahve Falında Karga Nasıl Yorumlanır?
Falda Karga Görmek Ne Demek? Kahve Falında Karga Nasıl Yorumlanır? Falda kahve görmenin genel anlamı uyuşmazlık ve anlaşmazlık şeklinde yorumlanır. Fal sahibinin özellikle hem ailesi hem de çevresinde yaşayabileceği olası anlaşmazlıkları gösterir. Ayrıca yaşanabilecek bazı ayrılıklar ile karşı karşıya kalabileceği yönünde delalet eder. Bu tür durumlara karşı fal sahibinin dikkat etmesi gerektiğini gösterir. Özellikle meydana gelebilecek olası tartışmalara karşı daha sakin yaklaşması ve davranması gerektiğini anlatır.
1.08.2023 Gündem
Tedavi ettiği karga 5 yıldır yanından bir an olsun ayrılmıyor
Tedavi ettiği karga 5 yıldır yanından bir an olsun ayrılmıyor Sultangazi'de bir esnaf, 5 yıl önce müşterisinin getirdiği yaralı kargayı tedavi ederek doğaya saldı. Karga ise kendisini tedavi eden esnafı bırakmayarak arkasından geldi. Esnaf ile "Abdi" ismini verdiği karganın yıllar süren dostluğu ise görenleri şaşırtıyor.
27.07.2023 Yaşam
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi!
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi! Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde kaydedilen görüntülerde Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen engerek yılanının, kargayı yediği anlar kameralara yansıdı.
26.07.2023 Yaşam
Korhan Berzeg'i aramalarda 13’üncü gün; teknik inceleme başlatıldı, yırtıcı kuşlar takibe alındı
Korhan Berzeg'i aramalarda 13’üncü gün; teknik inceleme başlatıldı, yırtıcı kuşlar takibe alındı Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 13 gün önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı. Ekipler fiziki arama alanını genişletirken, Berzeg’e ulaşmak için teknik arama da başlatıldı. Berzeg’in kaybolduğu iddia edilen bölgenin yol güzergahında araçların plakaları ile yakınlarının telefon görüşmeleri mercek altına alındı. Yırtıcı kuşları da takip eden ekipler, bir koyun ve karga leşiyle karşılaştı.
29.06.2023 Gündem
Karganın bulduğu parmakların ön otopsi raporu çıktı
Karganın bulduğu parmakların ön otopsi raporu çıktı İstanbul'da bir karganın, akaryakıt istasyonundaki güvenliğin önüne attığı insan ayağına ait olduğu belirlenen iki parmağın ön otopsi raporu çıktı. Yapılan otopside, iki parmağın çok düzgün kesildiği ve kesici alet olarak neşterin kullanıldığı belirtildi. Polis o bölgedeki hastanelerde ameliyatla parmağı kesilmiş kişilerin olup olmadığını araştırmaya başladı.
23.06.2023 Gündem
Dedektif karga, güvenlikçinin önüne iki parmak bıraktı! Akılalmaz olay
Dedektif karga, güvenlikçinin önüne iki parmak bıraktı! Akılalmaz olay İstanbul'da eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Bir karga, akaryakıt istasyonunda görevli güvenlikçi Hayrettin Doğan’ın önüne konarak bir insan ayağına ait işaret ve baş parmağı bırakıp uçtu. Cinayet şüphesinin de değerlendirildiği olayda polis parmakların sırrını çözmek için çalışma başlattı.
22.06.2023 Yaşam
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bu seçimden sonra artık Kemal Kılıçdaroğlu 12. kez yenilince de o partinin başında durmaz diye düşünüyorum. Ama ben bunu söyleyince vatandaşlarımız diyor ki Sayın Bakanım boşuna bekliyorsunuz. O partinin başından gitmez. 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz" dedi.
22.05.2023 Gündem
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu Esnaf Ruşen Ali Can'ın dükkanına maskot olması için Adana’dan aldığı Pala isimli papağan, Eskişehir’de kargalara özenip onlar gibi ses çıkarmaya başlarken konuşmayı da unuttu.
22.05.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Hububat şehrinde ekimler başladı, dikkati ise kargalar çekti
Hububat şehrinde ekimler başladı, dikkati ise kargalar çekti Türkiye’nin hububat şehri olarak bilinen Sivas’ta tohumların ekimi sırasında kargaların traktör arkasından giderek karınlarını doyurması dikkat çekti.
24.04.2023 Gündem
Tatilden döndü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü! 'Evime çökmüşler'
Tatilden döndü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü! 'Evime çökmüşler' Tatil için 15 gün evinden ayrılan Levent Yıldız, eve gelince gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Camdan içeri giren kargalar, evin banyo kısmını çöp ve dallarla doldurdu.
18.04.2023 Yaşam
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Av sezonu başladı! Kurallar açıklandı
Av sezonu başladı! Kurallar açıklandı Yurt genelinde 2022-2023 av dönemi başladı. Alınan karar uyarınca çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde av yapılabilecek.
22.08.2022 Gündem
Av dönemi 20 Ağustos’ta başlıyor! Kurallar açıklandı
Av dönemi 20 Ağustos’ta başlıyor! Kurallar açıklandı Türkiye’de 2022-2023 av dönemi 20 Ağustos'ta başlayacak. Alınan karar uyarınca çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) av yapılabilecek.
17.08.2022 Ekonomi
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde Merkez Av Komisyonu'nun (MAK), 29 kuş türü ve 5 memeli yaban hayvanı türünün avlanmasına izin verdiği 2022-2023 av sezonu, 20 Ağustos'ta başlıyor. Koruma altındaki elmabaş patka ve üveyik kuşlarının olduğu kararı, 'çağ dışı ve insan türünün vahşiliği' olarak değerlendiren kuş gözlemcileri ve doğa savunucuları, avcılığın tamamen iptalini istedi.
11.08.2022 Yaşam
Görenler inanamadı! Karga, çantadan parayı böyle çaldı
Görenler inanamadı! Karga, çantadan parayı böyle çaldı Antalya'da bir otelin sahilinde, turistin ağzı açık olan çantasından karganın euro alması cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.07.2022 Yaşam
Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Posta Gazetesi Yazarı Nöropsikiyatri uzmanı Dr. Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 90 yaşında vefat eden Dümen, pandemi önlemleri çerçevesinde toprağa verildi.
11.02.2022 Gündem
Kargalar mahalleyi istila etti! Korku filmi gibi
Kargalar mahalleyi istila etti! Korku filmi gibi Aksaray merkezdeki Büyük Bölcek Mahallesi, son günlerde kargaların meskeni oldu. Gün batımına yakın bir zamanda mahalleye gelip bir süre havada gruplar halinde uçan kargalar, binaların çatılarına tünüyor.
14.01.2022 Yaşam
Kamera kaydını izleyen bakkal hırsızın kim olduğunu görünce şaşkına döndü
Kamera kaydını izleyen bakkal hırsızın kim olduğunu görünce şaşkına döndü Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki market sahibi Cezmi Köse, sabah iş yerini açtığında eksilen yumurtalarını güvenlik kamerasında izleyince gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.
29.11.2021 Yaşam
Kamera kaydını izleyen bakkal hırsızın kim olduğunu görünce şaşkına döndü
Kamera kaydını izleyen bakkal hırsızın kim olduğunu görünce şaşkına döndü Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki market sahibi Cezmi Köse, sabah iş yerini açtığında eksilen yumurtalarını güvenlik kamerasında izleyince gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.
29.11.2021 Vatan TV
Tekirdağ’da karga istilası! Vatandaşlar şaşkına döndü
Tekirdağ’da karga istilası! Vatandaşlar şaşkına döndü Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde karga sürüsü sabah saatlerinde ilçede gökyüzünü kapladı. Adeta gökyüzünü istila eden kargaları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Karga sürüsü bir süre sonra gözlerden kayboldu.
26.11.2021 Vatan TV
Kargalar ne yer, ne ile beslenir? Kargalar en çok neyi sever?
Kargalar ne yer, ne ile beslenir? Kargalar en çok neyi sever? Kargalar, doğal hayat yaşayan evcilleştirilemeyen özgür ruhlu hayvanlardır. Türkiye’de çok görülen kargalar her şeyi yiyebilmektedir. Ne bulursa yer cinsinden olan kargalar besinlerine ulaşabilmek için pek çok yol denemektedir. Alet dahi üretebilen kargalar bilim alanını da oldukça meşgul etmektedir. Çöplerden bulabildikleri besin maddeleri, böcekler ve sineklerle beslenmektedir.
17.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.