Özel Tim

Özel Tim

Son dakika özel tim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel tim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel tim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Tim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel tim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.002 özel tim haberi bulunmuştur. Tüm özel tim haberleri aşağıda listelenmiştir.
JÖH timleri 177 saat sonra enkazdan 7 yaşındaki Hivay’ı sağ olarak çıkardı
JÖH timleri 177 saat sonra enkazdan 7 yaşındaki Hivay’ı sağ olarak çıkardı Bitlis Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ekipleri, 177 saat sonra bir binanın enkazından 7 yaşındaki Hivay Üşer’i sağ olarak çıkardı.
13.02.2023 Gündem
Kaliforniya'da dans salonuna silahlı saldırı düzenleyen şüpheli intihar etti
Kaliforniya'da dans salonuna silahlı saldırı düzenleyen şüpheli intihar etti ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen ve 10 kişini hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelisi, özel timin operasyonu sırasında bulunduğu kamyonette intihar etti.
23.01.2023 Dünya
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cinayet zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı Çanakkale'de Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in katil zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, özel olarak oluşturulan jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. 120 saatlik kamera kayıtlarının incelendiği olayda, Akçekaya’nın cinayeti daha önceden tasarladığı belirlendi.
17.07.2022 Yaşam
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia!
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia! Rusya Ukrayna savaşının sona ermesi için müzakereler devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve hükümetine suikast düzenleneceği iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınının iddiasına göre, Kremlin’in, "Kiev'e 400'den fazla paralı özel tim askeri gönderdiği” belirtildi. Peki, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
Adana’da DEAŞ operasyon: 13 gözaltı kararı
Adana’da DEAŞ operasyon: 13 gözaltı kararı Adana’da yürütülen terör örgütü DEAŞ soruşturması kapsamında Suriye’de örgüt içerisinde faaliyette olduğu Türkiye’ye illegal yollardan giriş yaptığı belirlenen 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi yakalandı.
21.12.2021 Gündem
Aşı olmayanların gerekçesi: Korku ve iki aşı arasında kalmak
Aşı olmayanların gerekçesi: Korku ve iki aşı arasında kalmak Antalya’da aşı tanımlanmasına rağmen aşı yaptırmayanları ikna için özel tim kuruldu. Aşı ikna timleri telefonla ulaştıkları kişileri yüzde 80 oranında ikna ederken, aşı olmayanların büyük kısmının korku ve iki aşı arasında kaldıkları için yaptırmadıkları ortaya çıktı.
23.04.2021 Sağlık
Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Özel tim kuruldu, tek tek arayıp...
Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Özel tim kuruldu, tek tek arayıp... Antalya'da aşı tanımlanmasına rağmen aşı yaptırmayanları ikna için özel tim kuruldu. Aşı ikna timleri telefonla ulaştıkları kişileri yüzde 80 oranında ikna ederken, aşı olmayanların büyük kısmının korku ve iki aşı arasında kaldıkları için yaptırmadıkları ortaya çıktı.
21.04.2021 Gündem
Koronavirüse karşı 'özel tim' görevde! Vaka sayılarında korkutan artış...
Koronavirüse karşı 'özel tim' görevde! Vaka sayılarında korkutan artış... ÇORUM’da artan koronavirüs vakalarına karşı tedbirler sıkılaştırılırken, kentin en işlek cadde ve sokaklarında denetimler ise İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan 'özel tim' tarafından yapılıyor. Sivil ekipler, sokakta salgın tedbirleri kurallarını denetliyor.
26.02.2021 Gündem
Gece yarısı helikopter destekli operasyon!
Gece yarısı helikopter destekli operasyon! Esenyurt ve Küçükçekmece'de, PKK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.
26.02.2021 Gündem
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi!
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi! Dünyayı şoke eden iddia Norveç'ten geldi. Norveç basını, Suudi Arabistan'ın ülkeye rejim muhalifi el-Bağdadi için infaz timi gönderdiğini iddia etti.
15.12.2020 Dünya
İstanbul'da DEAŞ operasyonu! 14 gözaltı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu! 14 gözaltı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne (TEM) bağlı polis ekipleri, 13 ilçede DEAŞ terör örgütüne yönelik daha önceden belirlenen 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında girilen adreslerde arama yapan polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
22.10.2020 Gündem
Sığınakta isimleri bulunan PKK'lılara operasyon
Sığınakta isimleri bulunan PKK'lılara operasyon İstanbul'da Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 3 ilde düzenlediği operasyonda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
20.06.2019 Gündem
Eylem hazırlığında 2 terörist yakalandı!
Eylem hazırlığında 2 terörist yakalandı! Yerel seçimlere sayılı günler kala provokasyon saldırısı yapmak için kırsaldan eylem talimatıyla İstanbul'a gönderilen PKK/KCK’lı 2 terörist, silah ve mühimmat temini yaparken yakalandı. Tutuklanıp cezaevine konan teröristlerin üzerinden sahte Suriye kimlikleri ve pasaportları çıktı.
22.03.2019 Gündem
Karısını buz gibi suda o halde görünce...
Karısını buz gibi suda o halde görünce... Trabzon’da psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen kadın kendini Karadeniz’in buz gibi sularına attı.
12.01.2019 Yaşam
İstanbul'da son dakika terör operasyonu: 23 gözaltı
İstanbul'da son dakika terör operasyonu: 23 gözaltı İstanbul Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 10 ilçede düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.
27.11.2018 Gündem
Adana'da yürekleri ağza getiren an! Halat koptu
Adana'da yürekleri ağza getiren an! Halat koptu Adana'da, 9 katlı apartman dış cephesini boyayan Onur Durmuşoğlu (47) üzerinde çalıştığı iskelenin halatının kopması sonucu ölümle burun buruna geldi. Son anda balkonun penceresine tutunan Durmuşoğlu, zamanla yarışan polisler tarafından içeri çekilerek kurtarıldı.
17.11.2018 Gündem
Irak'ta sivil vurup, cesetlerin yanında poz veren ABD'li asker suçlu bulundu!
Irak'ta sivil vurup, cesetlerin yanında poz veren ABD'li asker suçlu bulundu! Askeri Mahkeme, Navy Seal özel timinden Edward Gallagher'in, Irak'ta görev yaptığı dönemde askeri kuralları ihlal etmekten suçlu olduğuna hükmetti.
17.11.2018 Dünya
İstanbul’da helikopter destekli şafak operasyonu
İstanbul’da helikopter destekli şafak operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Anadolu Yakası’nda önceden belirlenmiş 17 adrese 15 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Şafak vakti yapılan operasyona polis helikopteri havadan destek verdi.
9.11.2018 Gündem
İstanbul’da helikopter destekli şafak operasyonu
İstanbul’da helikopter destekli şafak operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ümraniye’de önceden belirlenmiş adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Şafak vakti yapılan operasyona polis helikopteri havadan destek verdi
31.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıkmıştı! Stokçulara baskın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıkmıştı! Stokçulara baskın! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı üzerine, kur bahanesiyle stok yapan ya da pahalı ürün satanlara yönelik, yurt çapında sıkı denetim başladı
18.09.2018 Ekonomi
Kurtarmak aylar sürebilir
Kurtarmak aylar sürebilir Tayland’ın kuzeyindeki Chiang Rai bölgesinde mağarada 9 günlük arama çalışmalarından sonra bulunan 12 kişilik futbol takımı ve antrenörleri ‘labirent’ olarak adlandırılan mağaralar bölgesinde açlıktan ölmek üzereyken bulundu. Ama sular çekilene kadar aylarca orada kalabilirler
3.07.2018 Dünya
Almanlar’ın kâbusu ‘Cehennem Necati’ gözaltında
Almanlar’ın kâbusu ‘Cehennem Necati’ gözaltında Polis uluslararası motosiklet kulübü ’Hells Angels’a (Cehennem Melekleri) yönelik operasyon yaptı. INTERPOL’ün izlediği ve bir dönem Almanya’da kaos ortamı yaratan çete lideri Necati Arabacı gözaltına alındı.
29.06.2018 Gündem
Aslan’dan Dünya Kupası’na özel tim
Aslan’dan Dünya Kupası’na özel tim G.Saray teknik heyeti, dev organizasyona 2 kişilik scout ekibi yollayacak.
10.06.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Özel Tim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel tim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.