Nazmi Arıkan

Nazmi Arıkan

Son dakika Nazmi Arıkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazmi Arıkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazmi Arıkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazmi Arıkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazmi arıkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 nazmi arıkan haberi bulunmuştur. Tüm nazmi arıkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde Türkiye’de ilk ve ortaöğretimde toplam 19 milyon 155 bin 571 öğrenci var. Bu öğrencilerin 1 milyon 738 bin 198’si yani yüzde 9’u açık öğretimde okuyor. Eğitim kademelerine göre bakıldığında ortaokulda 171 bin 943, lisede de 1 milyon 566 bin 255 öğrenci var.
13.08.2023 Eğitim
LGS’de sorular öğrencileri zorlamadı
LGS’de sorular öğrencileri zorlamadı 1 milyondan fazla 8’inci sınıf öğrencisine iyi bir lisenin kapılarını aralayacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı dün yapıldı. Öğrenciler 90 soruyu yanıtlamak için içeride ter dökerken veliler de dışarıda heyecanla bekledi. Öğrenciler soruların genel olarak kolay olduğunu söyledi.
5.06.2023 Eğitim
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı...
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı... Yapay zeka insanların hayatını kolaylaştırmak için kullanılırken kötü amaçlı kullanımı da şimdiden yaygınlaştı. Bir cinayetin aydınlatılmasına yardım edebilen yapay zeka, bir yuvayı yıkmaya kalkmak ve bir adamı da intihara sürüklemekle suçlanıyor.
11.04.2023 Dünya
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.
10.04.2023 Gündem
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili tutuklanan Ufuk Akçekaya hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, Akçekaya için 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme suçundan' ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede Akçekaya'nın evi yakmaya ve delilleri yok etmeye çalıştığına dikkat çekildi.
14.11.2022 Gündem
Eğitimci Nazmi Arıkan'ı öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı! Savcıdan üç kritik soru...
Eğitimci Nazmi Arıkan'ı öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı! Savcıdan üç kritik soru... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförünü öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı.
20.07.2022 Gündem
Eğitimci Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya: Bana komplo kuruldu
Eğitimci Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya: Bana komplo kuruldu Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede tutuklanan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'nın, sevk edildiği mahkemede hakkında suçlamaları kabul etmeyip, kendisine komplo kurulduğunu söylediği öğrenildi.
18.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cinayet zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı Çanakkale'de Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in katil zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, özel olarak oluşturulan jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. 120 saatlik kamera kayıtlarının incelendiği olayda, Akçekaya’nın cinayeti daha önceden tasarladığı belirlendi.
17.07.2022 Yaşam
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Eğitimci Nazmi Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı
Eğitimci Nazmi Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı Gelibolu'ya bağlı Karainebeyli köyündeki evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
15.07.2022 Yaşam
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı Fen Bilimleri Okulları’nın kurucusu Nazmi Arıkan'ın öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alınan U.A.'yı olay gecesi çiftliğe götüren taksi şoförü Ayhan Kütükçüler konuştu. Cinayet şüphelisinin o gece sakin göründüğünü belirten taksi şoförü Kütükçüler, "Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Çiftliğin orada indi. Gece tekrar aradı. Saat 00.24'te Gelibolu garajına götürdüm" dedi.
15.07.2022 Yaşam
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü?
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili olduğu öne sürülen Ufuk Akçekaya İstanbul Etiler’de yakalandı. 48 yaşındaki katil zanlısının, Nazmi Arıkan ile husumet yaşadığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardında, Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekayakimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022 Yaşam
Nazmi Arıkan kimdir, kaç yaşındaydı? Nazmi Arıkan neden öldürüldü? İşte Nazmi Arıkan’ın biyografisi!
Nazmi Arıkan kimdir, kaç yaşındaydı? Nazmi Arıkan neden öldürüldü? İşte Nazmi Arıkan’ın biyografisi! Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü. Arıkan ile şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlikte bıçaklı saldırıya uğradı. Peki, Nazmi Arıkan kimdir, kaç yaşındaydı? Nazmi Arıkan neden öldürüldü? İşte Nazmi Arıkan’ın biyografisi!
14.07.2022 Gündem
Nazmi Arıkan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Neden öldürüldü?
Nazmi Arıkan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Neden öldürüldü? Fen Bilimleri Dershaneleri’nin kurucusu eğitimci Nazmi Arıkan öldürüldü. Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan hakkında çıkan haberlerin ardından Nazmi Arıkan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Öldü mü? soruları merak konusu oldu. İşte, Nazmi Arıkan'ın ile ilgili son dakika detaylar...
13.07.2022 Gündem
Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü
Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
13.07.2022 Gündem
Bakan Selçuk, TÜBİTAK yarışmasında dereceye giren öğrencilerle buluştu
Bakan Selçuk, TÜBİTAK yarışmasında dereceye giren öğrencilerle buluştu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, '51'inci TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda dereceye giren 178 öğrenciyle buluştu. Selçuk, "Lise öğrencilerimizin bu ülkenin geleceğini tasarlayan projelere kafa yorması, özgün fikirlerin peşinden koşması bizim için çok çok önemli. Sizler için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız" dedi.
19.07.2020 Eğitim
Eğitimcilerden AYT yorumları! YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu?
Eğitimcilerden AYT yorumları! YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu? 2,5 milyon öğrenci 2020 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYTde ter döktü. Uzun ve zorlu maratonun ardından öğrencilerin ifadelerine göre uzmanlar da sınavı yorumladı. Peki, YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu? YKS nasıldı? İşte eğitimcilerden ilk AYT değerlendirmeleri...
28.06.2020 Eğitim
Yanlışlıkla vurdu, acıya dayanamayıp kalp krizi geçirdi
Yanlışlıkla vurdu, acıya dayanamayıp kalp krizi geçirdi Afyonkarahisar'da kız isteme sırasında rastgele ateş açtıktan sonra yere indirdiği silahının kazara ateş alması sonucu 2 kişiyi yaralayan zanlı, daha sonra kalp krizi geçirdi.
22.06.2019 Yaşam
Bizi bırakın, okullara bakın
Bizi bırakın, okullara bakın Erdoğan'ın "dershaneleri kaldıracağız" sözleri Türkiye'de yeni bir tartışma açtı
29.09.2021 Gündem
2.5 milyon öğrenci 'yarış atı' moduna girdi!
2.5 milyon öğrenci 'yarış atı' moduna girdi! Önümüzdeki bir ay içinde öğrencilerin kaderini belirleyecek 3 büyük sınav yapılacak. Özel okullar, Anadolu ve Fen Liseleri ile üniversite sınavları için milyonlarca öğrenci ter dökecek
29.09.2021 Gündem
Doktor Osman Arıkan koronadan hayatını kaybetti!
Doktor Osman Arıkan koronadan hayatını kaybetti! Ataşehir'de bulunan özel bir hastanenin ortaklarından olan İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Osman Arıkan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arıkan, Küçükbakkalköy Mezarlığı'na defnedildi.
21.05.2021 Gündem
'Fuat Avni' hesabını yönetiyordu! Mustafa Koçyiğit'in cezası belli oldu
'Fuat Avni' hesabını yönetiyordu! Mustafa Koçyiğit'in cezası belli oldu FETÖ'nün darbe girişiminde Emniyet İstihbarat Dairesi'nin işgali davasında 2 sanık müebbet, 15 sanık ise 16 yıl 6 aya kadar hapisle cazalandırıldı. Sanıklardan, "Fuat Avni" sosyal medya hesabının kullanıcıları arasında yer alan Mustafa Koçyiğit müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.01.2021 Gündem
Kritik FETÖ davasında istenen cezalar belli oldu
Kritik FETÖ davasında istenen cezalar belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirme ve darbe girişimi süresince Türkiye'de istihbarat fonksiyonlarını işlevsiz hale getirme çabası içerisinde oldukları gerekçesiyle çoğu dairenin eski çalışanı 17 kişinin yargılandığı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı.
7.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazmi Arıkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazmi arıkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.