Dershane

Dershane

Son dakika dershane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dershane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dershane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dershane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dershane gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 dershane haberi bulunmuştur. Tüm dershane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem 48 kişiye mezar olmuştu! Sözel Apartmanı davasında mahkemeden karar...
Deprem 48 kişiye mezar olmuştu! Sözel Apartmanı davasında mahkemeden karar... Diyarbakır’da Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan ve 48 kişinin yaşamını yitirdiği Sözel Apartmanı ile ilgili yürütülen soruşturmada, tutuklu bulunan 1 dershane sahibi ve 2 spor salonu işletmecisi, kolon kesilmesine dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı sonucuna varılan bilirkişi raporunun ardından avukatlarının talebi üzerine tahliye edildi.
7.08.2023 Gündem
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu Büyükçekmece'de iddiaya göre, 1 Ağustos'ta eğitime başlama duyurusu yapan ve kayıt paralarını toplayan dershane yetkilileri kayıplara karıştı. Dershaneyi eğitim günü geldiğinde kapısına kilit vurulmuş halde bulan veliler büyük şok yaşadı. Yetkili bir isme de ulaşamayan veliler, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
3.08.2023 Gündem
Satılık okul! Bina içindeki öğrencilerle devrediliyor
Satılık okul! Bina içindeki öğrencilerle devrediliyor Yaz tatiline girilmesiyle emlak siteleri satılığa çıkarılan özel okul ilanlarıyla dolmaya başladı. İçlerinde okul binalarını öğrencileriyle birlikte devretmeyi teklif edenler dahi bulunuyor. Bazı ilanlarda sadece okul binası satılırken bazı ilanlarda ise ‘Alıcı tercih ederse kiracı devam edebilir’ gibi seçenekler de sunuluyor.
9.07.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar Hatay'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. "Asker kışladan geç çıkarıldı" iddialarıyla ilgili Bakan Akar, "İlk andan itibaren TSK görevinin başında ve vatandaşın yanındadır. 5'i 10 geçe Cumhurbaşkanıma raporu verdik. 2. Ordu Komutanı 4.45'te masasında, hazırlıklar gözden geçiriliyor. 5.45'te Mehmetçik 2. Ordu Karargahı'ndan enkaza gitmek için hareket etti. Bir anda her enkazın başında olmak mümkün değil. Hava koşullarını ve yol şartlarını değerlendirmek lazım. Bir geç çıkma durumu söz konusu değil, çıkış emri verildi" dedi.
11.03.2023 Gündem
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil'
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil' Kırgın Çiçekler dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nil Keser, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Keser, hayatındaki değişikliklere kolay uyum sağladığından bahsetti.
7.12.2022 Magazin
Milli Piyango heyecanı başladı! Tam, yarım ve çeyrek biletlerde fiyatlar belli oldu
Milli Piyango heyecanı başladı! Tam, yarım ve çeyrek biletlerde fiyatlar belli oldu Milli Piyango yılbaşı çekilişinin yaklaşması ile beraber özellikle sokakta çalışan seyyar bayileri ve vatandaşları heyecan sardı. Bilet satıcıları önemli açıklamalarda bulunurken, Milli Piyangocular ve Şans Oyunları Bayileri Odası’ndan dikkat çeken bir çağrı geldi.
2.12.2022 Ekonomi
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok Her sene olduğu gibi gelecek sene de öğrenciler istediği liseyi veya üniversiteyi kazanmak için sınavda ter dökecek. Hazırlık için ise özel kurs merkezlerine kayıtlar yaptırılmaya başlandı. Verilen eğitimlerin kalitesi öğrencinin başarısında büyük öneme sahip. Bazı durumlarda veliler ve kurs merkezi karşı karşıya gelebiliyor. Verilen eğitimleri beğenmeyen aileler, para iadesi isteyip çocuklarının kaydını sildiriyor. İade talebi reddedilen veliler ise hukuki yollara başvurmak zorunda kalıyor. Peki dershaneler ücretleri iade etmek zorunda mı? Kurs merkezleri paraları iade etmezse veliler ne yapabilir? Özel eğitim kurumları nereye şikayet edilir? Avukat tarafından konuya ilişkin kritik detaylara yer verildi.
6.10.2022 Gündem
ÖSYM KPSS 'iptal' dedi, Yediiklim'den açıklama geldi! İşte yeni sınav takvimi ve kritik uyarılar...
ÖSYM KPSS 'iptal' dedi, Yediiklim'den açıklama geldi! İşte yeni sınav takvimi ve kritik uyarılar... ÖSYM KPSS’yi iptal ettiğini duyurdu, son dakika açıklamaları art arda geldi. ÖSYM yeni takvimi açıkladı, 6-7 ve 14 Ağustos’ta yapılacak oturumlar da ertelendi. Peki yeni sınavlar ne zaman yapılacak, takvim nasıl işleyecek, sorular nasıl hazırlanacak? İşte ÖSYM Başkanı Ersoy ve uzmanların değerlendirmeleri...
5.08.2022 Eğitim
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022 Yaşam
Nazmi Arıkan kimdir, kaç yaşındaydı? Nazmi Arıkan neden öldürüldü? İşte Nazmi Arıkan’ın biyografisi!
Nazmi Arıkan kimdir, kaç yaşındaydı? Nazmi Arıkan neden öldürüldü? İşte Nazmi Arıkan’ın biyografisi! Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü. Arıkan ile şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlikte bıçaklı saldırıya uğradı. Peki, Nazmi Arıkan kimdir, kaç yaşındaydı? Nazmi Arıkan neden öldürüldü? İşte Nazmi Arıkan’ın biyografisi!
14.07.2022 Gündem
Nazmi Arıkan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Neden öldürüldü?
Nazmi Arıkan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Neden öldürüldü? Fen Bilimleri Dershaneleri’nin kurucusu eğitimci Nazmi Arıkan öldürüldü. Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan hakkında çıkan haberlerin ardından Nazmi Arıkan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Öldü mü? soruları merak konusu oldu. İşte, Nazmi Arıkan'ın ile ilgili son dakika detaylar...
13.07.2022 Gündem
Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü
Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
13.07.2022 Gündem
Genç kızın taytını çalıp koklamıştı! İğrenç olayda flaş detaylar
Genç kızın taytını çalıp koklamıştı! İğrenç olayda flaş detaylar Ankara'da lise öğrencisi Y.Ç.’nin (17) kuruması için 1'inci kattaki balkona asılan taytını, 2 sandalyeyi üst üste koyarak üzerine çıkıp alan N.T. hakkında genç kızın ailesi, avukatları aracılığıyla 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulundu.
3.05.2022 Yaşam
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de!
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de! Muhtar maaşlarına zam! Resmi Gazete’de yayımlandı ve belli oldu! Resmi Gazete’de yayınlanan 7394 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la Muhtar Ödenek ve Sosyal Güvenlik Yasası’nda düzenleme yapıldı. Karar göre, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine yükseltildi. Peki, 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.04.2022 Çalışan Hakları
Skuter ile eve dönüyorlardı! Ehliyetsiz sürücü, lise öğrencisi 2 kıza çarptı! Ezgi öldü, Şimal yaralı
Skuter ile eve dönüyorlardı! Ehliyetsiz sürücü, lise öğrencisi 2 kıza çarptı! Ezgi öldü, Şimal yaralı Gaziantep'te, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, dershane çıkışında skuter ile evine dönen lise son sınıf öğrencisi iki genç kıza çarptı. Kazada, liseli kızlardan Ezgi Alya Yiğit (17) hayatını kaybetti, Şimal Toprak ise yaralandı.
13.04.2022 Yaşam
Bilim ve Sanat Şenliği'ne 10 ilden 52 proje katıldı
Bilim ve Sanat Şenliği'ne 10 ilden 52 proje katıldı TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Vakfı Bingöl Fen Lisesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Bilim ve Sanat Şenliği"nde 10 ilden 52 proje tanıtıldı.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma'da açılış ve mezuniyet törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma'da açılış ve mezuniyet törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Jandarma ve Sahil Güvenlik Teşkilatlarının, subay ve astsubayların en kaliteli eğitimi almalarını sağlamak amacıyla binalar başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını tespit ederek hemen kollarımızı sıvadık." dedi.
1.09.2021 Gündem
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var!
Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var! Rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boğaç Aksoy, sevenlerinden dua istemişti. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.06.2021 Magazin
Mehmet Biricik çıplak ayakla kaçmaya çalışırken yakalandı
Mehmet Biricik çıplak ayakla kaçmaya çalışırken yakalandı İstanbul'da polisin, MİT desteğiyle düzenlediği operasyonda FETÖ'nün gaybubet evlerinde saklananlara 'maaş' adı altında para dağıtan Mehmet Biricik çıplak ayakla kaçmaya çalışırken yakalandı. 55 bin lira ile yakalanan Biricik'in 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi her ay askeri öğrencilerin maaşlarının yüzde 15'ini himmet olarak aldığı belirlendi. Öte yandan Türkiye'de yakalanan örgüt mensuplarının dava dosyaları ve aldıkları cezalar ile ilgili bilgi akışı sağladığı ortaya çıktı.
6.05.2021 Yaşam
Oyuncu Esin Çelik de mağdur! 150 bin lira...
Oyuncu Esin Çelik de mağdur! 150 bin lira... Kripto para borsasındaki dolandırılma vakalarına bir yenisi daha eklendi. 'Çılgın Dershane', 'Şevkat Yerimdar' gibi filmlerde oyunculuk yapan Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için verdiği 150 bin lirasını kaptırınca şikayetçi oldu.
4.05.2021 Magazin
Kartal'da dershanenin de bulunduğu binada yangın
Kartal'da dershanenin de bulunduğu binada yangın İstanbul Kartal'da 6 katlı binanın dershane olarak kullanılan üst katında ve binanın dış cephesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
5.03.2021 Gündem
KKTC'de koronavirüs kapsamında "kapanma  kararı" uzatıldı
KKTC'de koronavirüs kapsamında "kapanma kararı" uzatıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yürürlükte olan ve ülke genelini kapsayan "kapanma kararı" uygulaması, 10 Şubat saat 23.59'a kadar uzatıldı.
3.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dershane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dershane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.