Özdemir Erdoğan

Özdemir Erdoğan

Son dakika Özdemir Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özdemir Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özdemir Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özdemir Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özdemir erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.155 özdemir erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm özdemir erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı!
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı! Zeki Müren için daha önce "Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı” iddiasında bulunan Özdemir Erdoğan, iddiasının arkasında olduğunu söyledi.
8.03.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı'
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı' Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan'dan Zeki Müren hakkında çok konuşulacak açıklamalar.
9.01.2021 Magazin
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülleri Töreni başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'deki törende önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan, 'Sanat teorilerinin çöktüğü, sanat ortamının değişime uğradığı, sanat hırsızlıklarının yüzlere vurulduğu bir çağda yaşıyoruz. Beklediğimiz o sanatçı muhalefetini sosyal medya hesabından savurduğu siyasi polemiklerle değil kanatlanıp uçurduğu sanatıyla gösterecektir' dedi.
30.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu 2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne layık görülen isimler açıklandı.
29.10.2020 Kültür Sanat
Cüneyt Özdemir isyan etti! 'Erdoğan nefreti bunların gözünü kör etmiş'
Cüneyt Özdemir isyan etti! 'Erdoğan nefreti bunların gözünü kör etmiş' Gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye'deki corona virüs ölümleriyle ilgili New York Times'ın yaptığı habere sosyal medya kanalından tepki gösterdi. Özdemir, ‘Erdoğan nefreti bunların gözünü kör etmiş’ dedi.
22.04.2020 Gündem
Aleyna Tilki: Yenilgiye uğramışlar beni durduramaz!
Aleyna Tilki: Yenilgiye uğramışlar beni durduramaz! Müzik kariyerinde 51. yıla giren Özdemir Erdoğan (79) Posta'ya verdiği röportajda Aleyna Tilki'yi (18) ve ona destek olan Selda Bağcan'ı (71) ağır bir dille eleştirmişti.
11.03.2019 Magazin
Serdar Ortaç şarkısıyla geliyor
Serdar Ortaç şarkısıyla geliyor Özge Doğru, yeni albümü "Cellat" ile müzik dünyasını hareketlendirmeye hazırlanıyor. Albüme adını da veren çıkış şarkısı "Cellat", pop müziğin beste fabrikatörü Serdar Ortaç’ın imzasını taşıyor.
25.12.2018 Magazin
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasında İflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de 'Çin Seddi' sorusu rezil etti!
Kim Milyoner Olmak İster'de 'Çin Seddi' sorusu rezil etti! ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' programında Su Ayhan isimli yarışmacı "Çin Seddi nerededir?" sorusuna iki joker hakkını kullanınca sosyal medyanın diline düştü. Twitter'da da 'Çin Seddi' kelimesi trend oldu.
4.08.2018 Magazin
"Bekaret içimde kalan bir ukte..."
"Bekaret içimde kalan bir ukte..." Yeni single’ı ‘Beni Tanıma’ ile dikakti çeken Türk Pop Müziği'nin usta isimlerinden Zerrin Özer, tartışma yaratacak bir iddiada bulundu: Türk erkeklerinin yarısı biseksüel; toplum baskısından itiraf edemiyorlar. "Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı" diyen Özer, "Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum. Kime ne" ifadelerini kullandı.
31.03.2018 Magazin
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
Melike Öcalan kimdir?
Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan kimdir? sorusu gündemde araştırılıyor. Vatan Şaşmaz'ın öldürülme olayından sonra yıllar önce birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Melike Öcalan da gündeme bomba gibi düştü. Peki Melike Öcalan'ın merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Nilüfer’de 'Caz Tatili' devam ediyor!
Nilüfer’de 'Caz Tatili' devam ediyor! Nilüfer Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Nilüfer Caz Tatili'nde cazın usta isimlerini ağırlamayı sürdürüyor.
13.02.2017 Kültür Sanat
Neco'dan eşine 'Pervane'
Neco'dan eşine 'Pervane' Frankie İstanbul, 2 yıl aradan sonra önceki akşam Neco’yu ağırladı.
25.11.2016 Magazin
Aşka 22 durak
Aşka 22 durak Aysun Kocatepe’nin, hazırlıkları iki yıl süren yeni albümü ‘Aşka 22 Durak’ın tanıtımı önceki akşam Frankie’de yapıldı...
17.02.2016 Magazin
Şiirlerin ilham verdiği şarkılar
Şiirlerin ilham verdiği şarkılar Şenay Lambaoğlu, üçüncü albümü Başka Türlü Bir Şey’i hayranları ile buluşturdu. Can Yücel’den Nazım Hikmet’e, Ömer Hayyam’dan Füruğ Ferruhzad’a dek unutulmaz ozanların unutulmaz eserlerine ses verdi
19.01.2016 Magazin
‘Devamı var bitmedi aşkımız’
‘Devamı var bitmedi aşkımız’ Türkiye ‘kentli ozanı’nı o hoşlanmasa da gözyaşları içinde uğurladı. Kayahan yine yolu sevgiden geçenlerle buluştu. ‘Biriciği’ karısı ve binlerce seveni onu şarkılarıyla ve kırmızı karanfillerle yolcu etti
4.04.2015 Magazin
Erdoğan: Gülen medyasının tekliflerini reddettim
Erdoğan: Gülen medyasının tekliflerini reddettim Eski masonlardan sanatçı Özdemir Erdoğan, Fethullah Gülen medyasından gelen teklifleri reddettiğini söyledi.
23.03.2015 Haber
'Gülen medyasının tekliflerini reddettim'
'Gülen medyasının tekliflerini reddettim' Eski masonlardan sanatçı Özdemir Erdoğan, Fethullah Gülen medyasından gelen teklifleri reddettiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Beraber ve solo şarkılar!
Beraber ve solo şarkılar! Mert Fırat ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin müzikleri albüm oldu...
13.03.2015 Magazin
'Hiçbir şarkıyı ezbere bilmem'
'Hiçbir şarkıyı ezbere bilmem' Ayşe Hatun Önal'dan şaşırtan itiraf...
6.06.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özdemir Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özdemir erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.