Selda Bağcan

Selda Bağcan

Son dakika selda bağcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selda bağcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selda bağcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selda Bağcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selda bağcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 selda bağcan haberi bulunmuştur. Tüm selda bağcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selda Bağcan eleştirilere yanıt verdi
Selda Bağcan eleştirilere yanıt verdi Selda Bağcan, konser provasında giydiği kıyafetle sosyal medyada çok konuşulmuştu. Şimdi ise Selda Bağcan hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.
9.01.2024 Magazin
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma! Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Serkan Çayoğlu ile birlikte gidecekleri etkinlik öncesi Instagram'dan eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 35 yaşındaki güzel, eşinden önce hazırlanınca, ortaya ilginç bir diyalog çıktı.
5.01.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü Zerrin Özer sosyal medyada gündem yarattı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaştı, ortalık karıştı. Özer'in takipçileri ikiye bölündü. Kimisi 'Ağzına sağlık' derken kimisi de 'Mezarlıkta dua okunur, şarkı değil' dedi.
16.12.2022 Magazin
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Genç şarkıcı son olarak Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Tilki, neredeyse çevresindeki tüm arkadaşlarının ressam olduğunu paylaştı. Ünlü isim, muhabirlerin "Evde tablolarınız var mı?" sorusu üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
14.11.2022 Magazin
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar gününün galibi oldu. Reytinglerde yine 1’inci olan dizinin bölüm finalinde Eren’in vurulması ve Ilgaz’ın Burak’a ateş etmesi hikâyenin seyrine dair birçok soruyu beraberinde getiriyor.  
31.10.2022 Televizyon
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Aleyna Tilki'den düet açıklaması! "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım"
Aleyna Tilki'den düet açıklaması! "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" Popçu Aleyna Tilki, hayranı olduğu Selda Bağcan'ın geçtiğimiz günkü Harbiye Açıkhava konserine konuk oldu. Usta sanatçı ile düet yaptığı için çok heyecanlı olduğunu belirten 22 yaşındaki popçu, "İçeride soğuk bir su içmem lazım" açıklamasını yaptı. Şarkıcı Gökhan Türkmen ise Selda Bağcan'a sahnesine Aleyna Tilki'yi çıkardığı için tepki gösterdi.
5.08.2022 Magazin
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
Bee Gees’ten İZEV’e destek! Seslerini şarkılarla duyuracaklar
Bee Gees’ten İZEV’e destek! Seslerini şarkılarla duyuracaklar İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na (İZEV) Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters’tan sonra, dünyaca ünlü grup Bee Gees’in yaşayan tek üyesi Barry Gibb’den de destek geldi. Gibb, Stayin Alive şarkısını sosyal farkındalık için İZEV’e bağışladı. Şarkının Türkçe versiyonu ‘Yanımda ol, Benimle ol’ klibi ile 30 milyon izlenme ve toplumda çok yönlü farkındalık yaratılması hedefleniyor.
2.12.2020 Kültür Sanat
Camiden müzik yayını olayında kritik uyarı
Camiden müzik yayını olayında kritik uyarı İzmir'de merkezi sisteme sızılarak cami hoparlörlerinden müzik yayını yapılması olayıyla ilgili soruşturma sürerken, uzmanlar sistemin zayıf noktasının öğrenilmesi nedeniyle aynı eylemin tekrarlanabileceğine dair uyarı yaptı.
23.05.2020 Gündem
Mahkeme kararını verdi! ‘Hayat’ın bedeli 4 bin 500 TL
Mahkeme kararını verdi! ‘Hayat’ın bedeli 4 bin 500 TL Selda Bağcan'a, söz ve bestesi Tunay Bozyiğit'e ait 'Hayat' adlı eseri, izinsiz olarak 'Düşen Hep Yerde mi Kalır' ismiyle seslendirdiği gerekçesiyle açılan dava sonuçlandı.
13.05.2020 Magazin
8 bin 200 Euro'sunu çalanı affetti ama..
8 bin 200 Euro'sunu çalanı affetti ama.. Selda Bağcan, kasasında bulunan 8 bin 200 Euro'yu çaldığını iddia ettiği teknisyen ile paranın kendisine iade edilmesi koşuluyla uzlaşmak istedi. Ancak teknisyen ödeyemeyeceğini belirtince uzlaşma sağlanamadı. Dosya tekrar mahkemeye gönderildi.
2.03.2020 Magazin
"Dolabında uzun etek yok"
"Dolabında uzun etek yok" 'Repertuvar' serisine devam eden Cenk Eren; Selda Bağcan’ı yeni fikirlere ikna etmenin yollarından Pınar Altuğ’un mini eteği yüzünden uğradığı 'linç'e her şeyi Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e anlattı.
21.01.2020 Magazin
"Gonca Vuslateri’ye albüm yapıyoruz"
"Gonca Vuslateri’ye albüm yapıyoruz" Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşan Cenk Eren, daha sonra soluğu Cihangir'de aldı. Şarkıcı, Gonca Vuslateri ile objektiflere poz verirken, güzel haberi verdi.
12.01.2020 Magazin
Selda Bağcan ile aynı sahnede
Selda Bağcan ile aynı sahnede Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği 'Repertuvar' proje albümlerindeki yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.
11.01.2020 Magazin
"Kasayı açıp 8 bin 200 euro almış!"
"Kasayı açıp 8 bin 200 euro almış!" Usta sanatçı Selda Bağcan, Unkapanı’ndaki şirketi Majör Müzik’in soyulması olayıyla ilgili mahkemede ifade verdi. Ofisine gelen bilgisayar teknisyeninin kasadaki 8 bin 200 euroyu çaldığını söyleyen Bağcan, duruşmaya ortağı Ferhan Üçoklar ile birlikte katıldı.
7.12.2019 Magazin
'Anne deme, abla de'
'Anne deme, abla de' Usta sanatçı Selda Bağcan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu.
19.10.2019 Magazin
Evgeny Grinko bir kez daha Harbiye'de
Evgeny Grinko bir kez daha Harbiye'de Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, 17 Ekim'de yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.
14.10.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Selda Bağcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selda bağcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.