Öteki Taraf

Öteki Taraf

Son dakika Öteki Taraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öteki Taraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öteki Taraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öteki Taraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öteki taraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 öteki taraf haberi bulunmuştur. Tüm öteki taraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı! Kanal D'nin sevilen dizisi Türkan, Derya ve Dönüş adlı kardeşlerin hikâyesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 8 Kasım Salı akşamı 25’inci bölümüyle yine çok konuşuldu. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen yapım, son bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
9.11.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber!
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber! Kurtlar Vadisi’nde Tuncay Kantarcı rolüyle tanınan Osman Wöber’den acı haber! Ünlü oyuncu Osman Wöber, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 62 yaşında yaşamını yitiren ünlü oyuncunun acı haberini yakın dostu Zafer Algöz duyurdu. Peki, Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Osman Wöber kaç yaşındaydı? İşte Osman Wöber’in hayatı!
26.06.2022 Ünlüler Dünyası
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Zikir ne demek? Günlük zikir nasıl çekilir? En kuvvetli zikir
Zikir ne demek? Günlük zikir nasıl çekilir? En kuvvetli zikir Kuran'da geçen zikir kelimesi birçok anlama gelmektedir. Lisan ile zikir mümkün olabileceği gibi kalple de zikir mümkündür. Genel anlamda Allah'ı anmak için söylenen sözler manasında kullanılan zikir, bir şükür kavramıdır. Dil ile yapılan zikirde Allah'ın isimleri anılıp şükür edilirken, kalp ile yapılan zikirde kulluk vazifeleri yerine getirilmektedir.
16.02.2022 Yaşam
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
Böyle tepki gösterdi: İyi çocuk ama sınırı aşmasın
Böyle tepki gösterdi: İyi çocuk ama sınırı aşmasın DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in ’Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın arasında görüş ayrılığı’ olduğu yönündeki sözlerine sert tepki gösterdi. Rum medyasına konuşan Çavuşoğlu, Biz Akıncı, KKTC hükümeti ve bütün siyasi partilerle yakın işbirliği içerisindeyiz. Nikos sınırı aşmasın dedi. Kıbrıs’ta iki devletli çözüm olabileceği mesajını da veren Çavuşoğlu, "Taraflar hazır ise, evet bu olabilir. Biz hiçbir modeli dışlamıyoruz" dedi.
15.09.2019 Siyaset
YÖK’ün ve ÖSYM’nin yanlışları…
YÖK’ün ve ÖSYM’nin yanlışları… Amacım, ‘bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek’; öncelikle bunun altını çizeyim… Salt eleştiri yapmayacağım, çözüm önerileri de sunacağım… YÖK ve ÖSYM’nin uygulamada bazı eksikler ve hatalar var… Bu eksik ve hatalar, hem sınavı hem de tercihleri kapsıyor… Sınav ve tercihleri etkileyen hatalar, dolayısıyla milyonları ilgilendiriyor… Yanlışım varsa, söz hakkı da vardır! *** Bir ay önce YÖK’ün öğrencilerin lehine yaptığı bir değişiklik vardı...
7.07.2018 Eğitim
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
Kuvet pozu işi bitirdi!
Kuvet pozu işi bitirdi! Meryem Uzerli’nin küvette, yüzü gözü köpük içindeyken çektiği video başına iş açtı. Menajerlik şirketi ünlü oyuncuyla sözleşmesini iptal etti
16.01.2018 Magazin
Özcan Deniz'den müjde! Albüm çıkarıyor...
Özcan Deniz'den müjde! Albüm çıkarıyor... ‘Öteki Taraf’ isimli sinema filmi vizyonda yeterince ilgi görmeyen Özcan Deniz, hayranlarının gönlünü şarkılarıyla kazanmaya hazırlanıyor.
25.12.2017 Magazin
Mutluyum!
Mutluyum! Aslı Enver, önceki gün Bebek’teydi.
14.12.2017 Magazin
Gişe şoku
Gişe şoku Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Maide’nin Altın Günü’ ve ‘Öteki Taraf’ üç günde beklenilen gişeyi elde edemedi. Gişenin galibi ise ‘Ayla’ filmi oldu
12.12.2017 Magazin
Öteki Taraf'a gişe şoku!
Öteki Taraf'a gişe şoku! Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın başrollerini paylaştığı Aile Arasında, bir önceki hafta sonuna göre seyircisini 17,4% kadar arttırarak Box Office Türkiye liderliğini korudu. Özcan Deniz'in gerilim filmi Öteki Taraf, ilk üç günde sadece 113.464 seyirciye ulaşarak hayal kırıklığı yarattı.
12.12.2017 Kültür Sanat
Özcan zorda! Eşi galada kriz çıkardı
Özcan zorda! Eşi galada kriz çıkardı Özcan Deniz'in filminin galasına adının aşk dedikoduları karıştığı oyuncu Afra Saraçoğlu gelince müstakbel eşi Feyza Aktan kıskançlık krizine girdi.
10.12.2017 Magazin
Bu filmden utanmadık
Bu filmden utanmadık Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz önceki gün bir radyo programında Öteki Taraf filmlerini anlattı. Oyuncular, bu filmin kendilerini utandırmayacağının altını çizdi
7.12.2017 Magazin
Meydan okuma filmi
Meydan okuma filmi Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli’nin paylaştığı ‘Öteki Taraf’ın galası önceki gün gerçekleşti. Oyuncular, aksiyon sahneleri ile dolu film için ‘meydan okuma filmimiz’ dedi
6.12.2017 Magazin
Kötü haberi galada aldı! Hemen gitti...
Kötü haberi galada aldı! Hemen gitti... Özcan Deniz'in babası Sadık Deniz önceki akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Haberi, başrolünü oynadığı 'Öteki Taraf' filminin galasında öğrenen Özcan Deniz, apar topar galadan ayrılıp hastaneye gitti.
6.12.2017 Magazin
Aslı Enver'den 'afiş krizi' açıklaması!
Aslı Enver'den 'afiş krizi' açıklaması! Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz'in birlikte rol aldığı "Öteki Taraf" isimli filmde afiş krizi çıktığı iddialarını yalanladı.
4.12.2017 Magazin
Meryem'den sevişme itirafları peş peşe geldi!
Meryem'den sevişme itirafları peş peşe geldi! Özcan Deniz ve Aslı Enver ile Öteki Taraf filminde başrol oynayan Meryem Uzerli, "Bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım. Dublör olmasına sevindim." diyerek itiraflarda bulundu.
4.12.2017 Magazin
Meryem kanlar içinde
Meryem kanlar içinde 8 Aralık’ta vizyona girecek olan Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Aslı Enver’in başrolü paylaştığı ‘Öteki Taraf’ filminden görüntüler ortaya çıktı.
27.11.2017 Magazin
Özcan Deniz'e şok! Aslı Enver çıldırdı...
Özcan Deniz'e şok! Aslı Enver çıldırdı... Cuma akşamlarına 'İstanbullu Gelin' dizisiyle damga vuran Özcan Deniz, şu günlerde birçok heyecanı birden yaşıyor.
25.11.2017 Magazin
Öteki Taraf’ta romantizm
Öteki Taraf’ta romantizm Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp, oynadığı gerilim filmi “Öteki Taraf”tan romantik kareler basına servis edildi.
21.11.2017 Magazin
Öpüşme sahnesi hamile sevgilisini çıldırttı!
Öpüşme sahnesi hamile sevgilisini çıldırttı! Özcan Deniz, yönetmenliğini yaptığı, başrolleri Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile paylaştığı 'Öteki Taraf' filmi yüzünden sevgilisi Feyza Aktan ile kavga etti. Dört aylık hamile olan Feyza Aktan sevgilisi Özcan Deniz'in, Meryem Uzerli ile olan ateşli öpüşme karelerini basında gördü.
13.11.2017 Magazin
'Öteki Taraf'ın afişi yayınlandı!
'Öteki Taraf'ın afişi yayınlandı! Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Aslı Enver’in başrolünü paylaştığı, 'Öteki Taraf' filminin afişi görücüye çıktı.
10.11.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Öteki Taraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öteki taraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.