Özcan Deniz

Özcan Deniz

Son dakika özcan deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özcan deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özcan deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özcan Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özcan deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.748 özcan deniz haberi bulunmuştur. Tüm özcan deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi Süper Ligin 27’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.
24.02.2024 Gaziantepspor
Süper Lig’de Başakşehir ile Adana Demirspor puanları paylaştı
Süper Lig’de Başakşehir ile Adana Demirspor puanları paylaştı Süper Lig’in 19’uncu haftasında Başakşehir, sahasında ağırladığı Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı.
6.01.2024 Başakşehir
Kızıl Goncalar hangi ilde, ilçede çekiliyor? Levent ve Meryem'in hikayesi nerede başlayıp, bitiyor?
Kızıl Goncalar hangi ilde, ilçede çekiliyor? Levent ve Meryem'in hikayesi nerede başlayıp, bitiyor? Özgü Namal ve Özcan Deniz'i biraraya getiren Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi akşamı Fox Tv'de başlıyor. Levent ve Meryem'in hikayesine odaklanan dizinin çekim yerleri de seyircinin merak konusu oldu. Peki Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?
18.12.2023 Televizyon
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
'100. Yıl Marşı'nı söylemediği iddia edilmişti! Özcan Deniz'den yanıt geldi!
'100. Yıl Marşı'nı söylemediği iddia edilmişti! Özcan Deniz'den yanıt geldi! 28 Ekim'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konser veren Özcan Deniz'in Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutlamadığı ve "10. Yıl Marşı"nı söylemeden sahneyi terk ettiği için yuhalandığı iddia edildi. Özcan Deniz söz konusu iddialara yanıt verdi.
30.10.2023 Magazin
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Ocak ayında nikah masasına oturan çiftten müjdeli haber geldi. Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile!
9.09.2023 Magazin
Özgü Namal zafer işareti yaptı!  'Size helal olsun'
Özgü Namal zafer işareti yaptı! 'Size helal olsun' Dokuz yıl sonra setlere dönüş kararı alan Özgü Namal başrolü Özcan Deniz ile paylaşacak. Namal, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı.
26.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Özcan Deniz: Kapıdan dönen sevenlerim olmuş
Özcan Deniz: Kapıdan dönen sevenlerim olmuş Şarkıcı Özcan Deniz, önceki akşam Bodrum'da bir mekanda konser verdi. Sanatçı, sahne performansı ve güçlü yorumuyla okuduğu parçalarla konuklarına müzik ziyafeti sundu.
15.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Özcan Deniz baba mı oluyor? Kafa karıştıran paylaşım
Özcan Deniz baba mı oluyor? Kafa karıştıran paylaşım Ünlü şarkıcı Özcan Deniz sürpriz bir şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile dünyaevine girmişti. Çeşme'de tatil yapan ikiliden Dadgar, son paylaşımıyla akıllara hamilelik iddiasını getirdi.
5.07.2023 Magazin
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti!
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri önceki akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı.
18.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı Ünlülerin Kurban Bayramı'nda sahne ücretleri belli oldu. Kurban Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan birbirinden ünlü isimlerin alacakları ücretler dudak uçuklattı. Özcan Deniz, Aleyna Tilki, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. İşte detaylar...
16.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'den olay sözler: Bazen birilerinin boğazını sıkmak isteriz
Özcan Deniz'den olay sözler: Bazen birilerinin boğazını sıkmak isteriz Ünlü şarkıcı Özcan Deniz geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Deniz, bir ara efkarlanarak misafirlerle sohbet etti. Ünlü şarkıcı ilginç açıklamalarda bulundu.
22.05.2023 Magazin
Konserde gençlere Anadolu Togg sürprizi! Sahneye böyle çıktı
Konserde gençlere Anadolu Togg sürprizi! Sahneye böyle çıktı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından Gençlik Haftası kapsamında, “Bursa’da Büyük Buluşma” konseri düzenlendi. Merinos Parkı’ndaki konserde Özcan Deniz ve Derya Uluğ ağırlığını gençlerin oluşturduğu seyircilere muhteşem bir konser verdi. Konserin assolisti ise Anadolu rengi Togg T10X oldu. Anadolu Togg, özel bir rampa ile sahneye çıktı.
13.05.2023 Ekonomi
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına girdi. 'Minecraft' temalı partiden fotoğrafları, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar paylaştı. İşte doğum gününden kareler...
30.04.2023 Magazin
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Asmalı Konak'ın (2002-2003) Dicle'si İpek Tuzcuoğlu, son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken, "Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız?" sorusunu cevapladı. Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu, final tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hafızalarda yer eden fenomen dizi hakkında konuştu.
28.04.2023 Magazin
Eylem Yıldız ameliyat oldu! 'Hayatımın şokuna uğradım'
Eylem Yıldız ameliyat oldu! 'Hayatımın şokuna uğradım' Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Karadağ' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Eylem Yıldız, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. 45 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
21.04.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası!
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası! Şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın, çocuğunu almaya gittiği sırada Deniz'e tokat attığı ve tişörtünü yırttığı iddiasıyla 2 ayrı suçtan yargılandığı dava karara bağlandı.
24.03.2023 Magazin
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu!
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan ünlülerin sahne ücretleri belli oldu. Özcan Deniz, Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. Bayramda tek gece sahneye çıkacak olan Hadise rekor kıracak.
22.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özcan Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özcan deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.