Aslı Enver Kimdir

Aslı Enver Kimdir

Aslı Enver (d. 10 Mayıs 1984, Londra), Türk oyuncu. Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayınlanmaya başlayan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer almıştır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir. İstanbullu Gelin adlı diziyle ekranlarda gördüğümüz Enver, Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşmıştır. 2020'de Babil dizisinde Nihal(Ayşe Karaali) karakterine hayat vermiştir.

Aslı Enver Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı enver kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 682 aslı enver kimdir haberi bulunmuştur. Tüm aslı enver kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024 Magazin
Aslı Enver eşiyle tatile çıktı! Aşk dolu kareler peş peşe geldi
Aslı Enver eşiyle tatile çıktı! Aşk dolu kareler peş peşe geldi Sosyal medya hesabından eşiyle olan aşk dolu karelerini yayınlayan Aslı Enver'e hayranlarından yorum ve beğeni yağdı.
23.03.2024 Magazin
Aslı Enver kızının yüzünü gösterdi!  Elay bebek kendisine hayran bıraktı
Aslı Enver kızının yüzünü gösterdi! Elay bebek kendisine hayran bıraktı Oyuncu Aslı Enver 2022 yılında iş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturmuş, çift kısa bir süre sonra da kızları Elay'ı kucaklamıştı. Enver, aylar sonra kızının yüzünü gösterdi. Binlerce beğeni aldı.
10.03.2024 Magazin
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Aslı Enver kızının yüzünü ilk kez gösterdi!
Aslı Enver kızının yüzünü ilk kez gösterdi! 2 ay önce anne olan Aslı Enver, kızı Elay'ın yüzünün gözüktüğü karesini sosyal medya hesabından yayınladı.
3.09.2023 Magazin
Anne olan Aslı Enver'den ilk aile pozu geldi
Anne olan Aslı Enver'den ilk aile pozu geldi 4 Temmuz'da ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, kızı Elay ve eşi Berkin Gökbudak ile çekildikleri bir kareyi paylaştı.
27.08.2023 Magazin
Aslı Enver doğum kilolarından kurtuldu: Havuz pozu çok beğenildi
Aslı Enver doğum kilolarından kurtuldu: Havuz pozu çok beğenildi İki kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızını 1.5 ay önce kucağına aldı. Doğum kilolarından hızla kurtulan güzel oyuncu eşine havuz pozu verdi.
21.08.2023 Magazin
Aslı Enver'den kızıyla yeni paylaşım!
Aslı Enver'den kızıyla yeni paylaşım! Ünlü oyuncu Aslı Enver ile kasım ayında evlendiği iş insanı Berkin Gökbudak, geçen ay ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Aslı Enver, minik kızıyla çekilen yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
2.08.2023 Magazin
Elay ne demek? Elay isminin anlamı nedir, Aslı Enver'in kızının ismi Elay Kuran’da geçiyor mu, Elay ne anlama geliyor?
Elay ne demek? Elay isminin anlamı nedir, Aslı Enver'in kızının ismi Elay Kuran’da geçiyor mu, Elay ne anlama geliyor? Elay ne demek, Elay ne anlama geliyor? Anne olan oyuncu Aslı Enver, bebeğine ‘Elay’ ismini verdi. Enver’in bebeğine verdiği ismin anlamı merak konusu oldu. Enver’in takipçileri, ‘Elay nedir, Elay isminin anlamı ne demek, Kuran’da geçiyor mu? Sorularına yanıt aramaya başladı.
4.07.2023 Gündem
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, ilk bebeğini dünyaya getirdi.
4.07.2023 Magazin
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti! 2022 senesinin Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kızının odasını elleriyle hazırlamak için harekete geçti. Aslı Enver, o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı!
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı! 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, yeni dizisi Arayış’ın galasına katıldı. Pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
7.06.2023 Magazin
Berkin Gökbudak'tan eşine övgü dolu sözler: Gurur duyuyorum eşimle
Berkin Gökbudak'tan eşine övgü dolu sözler: Gurur duyuyorum eşimle Oyuncu Aslı Enver ile eşi Berkin Gökbudak, geçtiğimiz akşam Roma dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı. Gökbudak, yeni sezonda ekranlarda olacak Enver’e övgüler yağdırdı. Çocuklarına vereceği isimde kararsız olan ünlü çift, "Şimdi aklımızda beraber kararlaştırdığımız iki isim var" dedi.
14.05.2023 Magazin
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağman tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinema uyarlamasıyla gündemde. Nebahat Çehre'nin hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini oynayan Hande Ataizi yeni projesi hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Aslı Enver karnı burnunda pozunu paylaştı!
Aslı Enver karnı burnunda pozunu paylaştı! Yedi aylık hamile olan Aslı Enver, doğum gününü kutlamak için eşi Berkin Gökbudak ile yurtdışına uçtu. Yurtdışı tatilinden fotoğraf paylaşan Aslı Enver, belirginleşen karnıyla dikkat çekti.
11.05.2023 Magazin
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Enver, son olarak eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeği göründü!
Aslı Enver'in bebeği göründü! Oyuncu Aslı Enver, Kasım 2022'de sessiz sedasız Berkin Gökbudak ile evlenmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun karnının büyüdüğü görüldü.
4.04.2023 Magazin
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Bekir Aksoy, Engin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem olan akrep sokma sahnesi ile ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı.
16.03.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebek heyecanı! Doğum hangi ülkede olacak?
Aslı Enver'in bebek heyecanı! Doğum hangi ülkede olacak? Geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenen oyuncu Aslı Enver kısa bir süre sonra da hamile olduğunu açıklamıştı. Dün havaalanında görüntülenen oyuncu bebeğini hangi ülkede doğuracağını açıkladı.
16.03.2023 Magazin
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat ağladım
Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat ağladım Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir evlilikle hayatını Berkin Gökbudak ile birleştiren Aslı Enver hamilelik haberiyle de ayranlarını şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu 'Sırça' oyununun çıkışında görüntülendi.
13.01.2023 Magazin
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Enver Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı enver kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.