Oral Seks

Oral Seks

Son dakika oral seks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oral seks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oral seks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oral Seks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oral seks gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 oral seks haberi bulunmuştur. Tüm oral seks haberleri aşağıda listelenmiştir.
DSÖ’den öpüşme uyarısı: Bu cinsel hastalığa neden oluyor
DSÖ’den öpüşme uyarısı: Bu cinsel hastalığa neden oluyor Dünya Sağlık Örgütü (WHO), oral seksin tehlikeli bir bulaşıcı hastalık olan "bel soğukluğuna" (gonore) neden olduğu ve prezervatif kullanımındaki düşüşle birlikte hastalığa yol açan bakterinin de yayıldığı uyarısında bulundu.
26.04.2023 Sağlık
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
Cinsel ilişkide HPV enfeksiyonuna dikkat!
Cinsel ilişkide HPV enfeksiyonuna dikkat! Cinsel ilişki sırasında cilt teması yoluyla geçen genital HPV enfeksiyonu milyonlarca kişiyi etkiliyor. HPV enfeksiyonuna neden olan virüs, ciltten cilde temas yoluyla bulaşıyor ve çoğu insan, vajinal, anal ve oral seks de dahil olmak üzere doğrudan cinsel temas yoluyla genital HPV enfeksiyonuna yakalanıyor. Çoğu insanda HPV görülebiliyor ancak çoğu kişi HPV olduğunu bile anlamıyor. HPV enfeksiyonu herhangi bir belirgin semptom veya sağlık sorununa neden olmasa da, bazı türleri rahim ağzı kanseri, anal kanser, vajina ve dış genital bölge (vulva) kanserlerine neden olabiliyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. İlker Kahramanoğlu HPV enfeksiyonu ile ilgili merak edilenleri anlattı.
9.12.2020 Sağlık
'Türkiye'de her yıl ortalama 3-4 bin kişiye AIDS tanısı konuyor'
'Türkiye'de her yıl ortalama 3-4 bin kişiye AIDS tanısı konuyor' HIV Enfeksiyonu Derneği Başkanı Prof. Dr. Tabak,Türkiye'nin, AIDS'te vaka sayısının giderek arttığı ülkelerden biri olduğunu belirtti.
27.11.2019 Sağlık
Dikkat! Cinsel yolla bulaşan 4 yeni ve tehlikeli hastalık
Dikkat! Cinsel yolla bulaşan 4 yeni ve tehlikeli hastalık Yeni hastalıklar her zaman ortaya çıkar. Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar da buna bir istisna değil.
5.02.2019 Sağlık
Ünlü TV yöneticisi istifa etti! Cinsel istismar...
Ünlü TV yöneticisi istifa etti! Cinsel istismar... ABD medyasının en güçlü isimlerinden CBS'in CEO'su Les Moonves cinsel istismar iddiaları sonrası istifa etti.
10.09.2018 Dünya
Kadın, evine gelen tamirciye tecavüz etti!
Kadın, evine gelen tamirciye tecavüz etti! ABD'de yaşayan 47 yaşındaki Mildred Newsome isimli kadının, evine bir kablolu TV tamircisini çağırdığı ve evde tecavüz ettiği ortaya çıktı.
25.05.2018 Dünya
Oral ilişki yasaklanacak! Ülkede...
Oral ilişki yasaklanacak! Ülkede... Eşcinselliğe müebbet hapis cezası getirmek istemesiyle de tanınan Uganda Devlet Başkanı Yoweri Museveni, bu kez oral seksi yasaklamak için yasa çıkaracağını duyurdu.
19.04.2018 Dünya
'Duş alırken beni seyretmesine...'
'Duş alırken beni seyretmesine...' ABD'de, Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'ı tacizle suçlayan kadınlara oyuncu Salma Hayek de katıldı.
14.12.2017 Dünya
Ünlü aktöre şok! '16 yaşındaki kıza tecavüz etti'
Ünlü aktöre şok! '16 yaşındaki kıza tecavüz etti' Ünlü ABD'li aktör Sylvester Stallone'nun 1986 yılında korumasıyla birlikte 16 yaşında bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Stallone iddialar için 'tamamen yalan' diyor ve tüm suçlamaları reddediyor.
17.11.2017 Dünya
Yatakta bunu yapmayan erkek aldatılıyor!
Yatakta bunu yapmayan erkek aldatılıyor! İngiltere'de yapılan bir anket, yatakta partnerine oral seks yapmayan erkeklerin daha çok aldatıldığını ortaya çıkardı.
13.09.2017 Sağlık
Sansa Stark: Cinselliği diziden öğrendim
Sansa Stark: Cinselliği diziden öğrendim Game of Thrones’un (Taht Oyunları) Sansa Stark’ı Sophie Turner, cinselliği, çocukluğundan beri rol aldığı dizinin senaryosundan öğrendiğini söyledi.
5.07.2017 Magazin
Hamile kadını fuhuş için anlaştı, dayak yedi
Hamile kadını fuhuş için anlaştı, dayak yedi Adana'da hamile 31 yaşındaki S.G., bu sabah yol kenarında baygın bulundu. S.G., fuhuş için tanımadığı 2 kişi ile ormanlık alana gittiğini, hamile olduğu için oral seks yapmayı teklif ettiğini, bunu kabul etmeyen aynı kişiler tarafından dövdüğünü söyledi.
9.03.2017 Yaşam
Bursa’da cinsel istismara 32 yıl hapis
Bursa’da cinsel istismara 32 yıl hapis Bursa'da, uyuşturucu hap almak isteyen 17 yaşındaki A.Ç. ve 18 yaşındaki E.T. isimli kızlara ormanlık alanda cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 27 yaşındaki Mümin D., toplam 32 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
15.01.2017 Yaşam
Kadın öğretmenden öğrencilerine cinsel saldırı!
Kadın öğretmenden öğrencilerine cinsel saldırı! İki çocuk annesi öğretmen bir öğrencisine cinsel saldırı gerçekleştirmesinin yanı sıra başka bir öğrencisine de uygunsuz fotoğraflar göndermekten 3 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya...
17.06.2021 Dünya
Madonna'dan ilk açıklama: Asla pes etmeyeceğiz
Madonna'dan ilk açıklama: Asla pes etmeyeceğiz Madonna, Instagram'dan seçimle ilgili ilk açıklamasını yaptı...
9.11.2016 Magazin
'Oral seks' vaadi de işe yaramadı!
'Oral seks' vaadi de işe yaramadı! Amerika Başkanı Donald Trump oldu...
9.11.2016 Magazin
'Ona oy verirseniz size oral seks yaparım ve bunda iyiyim'
'Ona oy verirseniz size oral seks yaparım ve bunda iyiyim' Başkanlık seçimlerine 3 haftadan kısa bir süre kala ABD'de işler çığırından çıkmaya başladı...
20.10.2016 Magazin
İki öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen gözyaşlarını tutamadı
İki öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen gözyaşlarını tutamadı ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşanan olay, tüm ülkeyi ayağa kaldırdı...
17.06.2021 Dünya
İngiliz turistlerin partisi erotik sitede!
İngiliz turistlerin partisi erotik sitede! İspanya'nın Mallorca adasına bağlı Magaluf beldesine giden genç İngiliz turistlerin çılgın partisi erotik sitelere düştü...
17.06.2021 Dünya
İntikamı acı oldu
İntikamı acı oldu Dünyaca ünlü Black Sabbath grubunun solisti Ozzy Osbourne ve saç tasarımcısı Michelle Pugh arasındaki ilişki ortaya çıkınca, 31 yaşındaki TV sunucusu kızı Kelly Osbourne küplere bindi...
25.05.2016 Magazin
Kadın sarhoş ise oral seks tecavüz sayılmaz!
Kadın sarhoş ise oral seks tecavüz sayılmaz! ABD'nin Oklahoma eyaletinde bir mahkeme tarafından verilen "kurban alkolden bilincini yitirdiğinde, oral seks tecavüz olarak değerlendirilemez" yönündeki karar, hukuk çevrelerinde kriz çıkardı
28.04.2016 Dünya
Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğrayan kız konuştu
Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğrayan kız konuştu Bağdat Caddesi'nde genç kıza bıçak tehdidiyle tecavüz eden servis şoförü Cengiz Ay, “Geceleri uyuyamıyorum...
12.04.2016 Yaşam
Öğrencileriyle birlikte olup videoya çektirmiş!
Öğrencileriyle birlikte olup videoya çektirmiş! ABD'nin Arkansas eyaletinde bir öğretmen, erkek öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı...
29.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Oral Seks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oral seks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.