Ölüm Tehdidi

Ölüm Tehdidi

Son dakika ölüm tehdidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm tehdidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm tehdidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Tehdidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm tehdidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 477 ölüm tehdidi haberi bulunmuştur. Tüm ölüm tehdidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu Milli atlet Nagihan Karadere Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşırken, en son tatsız bir olayı takipçileriyle paylaştı. Tehdit edildiğini aktaran Nagihan Karadere kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var’ notunu düştü.
2.12.2023 Magazin
Borsa İstanbul için flaş tahmin! Piyasalar ile ilgili dikkat çeken analiz geldi
Borsa İstanbul için flaş tahmin! Piyasalar ile ilgili dikkat çeken analiz geldi Borsa İstanbul'un 8 günlük düşüş serüveni yatırımcılar üzerinde olumsuz etki bıraktı. İsrail-Hamas çatışmasının etkisiyle düştüğü iddia edilen Borsa İstanbul bugün primli seyre yöneldi. Borsa İstanbul için Ata Yatırım hedefini 11 bin puana çıkardı.
23.10.2023 Eğitim
İsrail-Hamas savaşına dikkat çekmişti! Madonna ölüm tehdidi alıyor
İsrail-Hamas savaşına dikkat çekmişti! Madonna ölüm tehdidi alıyor Londra'daki konserinde İsrail - Hamas arasında süren çatışmalara değinen Madonna, ölüm tehdidi almaya başladı. Ünlü şarkıcı, turnesinde güvenlik önlemlerini artırdı.
23.10.2023 Magazin
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler Muş’un Korkut ilçesinde baba inadı yüzünden kavuşamayan genç âşıklar hayatlarına son verdi. Yıllardır birbirine sevdalı olan gençler 3 gün ara ile intihar etti, mezarlarına ise gelin ve damat tülbendi bağlandı. Kimileri yaşananları Ahmed-i Hani tarafından yazıya geçirilen destansı aşk öyküsü Mem û Zîn’e benzetti, kimileri ise ‘Türkiye'de 2023'ün Kerem ile Aslı’sı diye özetledi.
18.08.2023 Yaşam
Japon gazete Türk drone'larına övgü yağdırdı: Asimetrik savaşta değerli olduğunu kanıtladı
Japon gazete Türk drone'larına övgü yağdırdı: Asimetrik savaşta değerli olduğunu kanıtladı Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları bu sefer Japon basının gündeminde. Japonya merkezli Nikkei 'İstanbul'da yapılan insansız hava araçları 'asimetrik savaş'ta değerli olduğunu kanıtladı' dedi ve Baykar'ın sıradaki hedefini yazdı.
18.08.2023 Gündem
Bursa’da korkutan fabrika yangını!
Bursa’da korkutan fabrika yangını! Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ısı yalıtım malzemesi üzerine faaliyet gösteren fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, kısa süre içerisinde söndürüldü.
18.08.2023 Yaşam
Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı
Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı Robbie Williams, konser vermek için Türkiye'ye geldi. Önceki gün Milas genel havacılık terminalinde görüntülenen şarkıcıya kendi ekibi eşlik etti. Dün akşam Bodrum'da müzikseverlerle buluşan Robbie Williams'ın bilet fiyatı ise dudak uçuklattı.
18.08.2023 Magazin
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti Türkiye’nin ilk kadın doktoru Safiye Ali’nin ismi Almanya’nın Dortmund kentinde bir caddeye verildi. Dortmund Belediyesi ayrıca 1916’da doktorluk eğitimi için bu ülkeye giden Safiye Ali adına tıp ödülü verecek.
18.08.2023 Gündem
Ünlülerin doktorundan 'kiralık katilli' ölüm tehdidi!
Ünlülerin doktorundan 'kiralık katilli' ölüm tehdidi! İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçedeki iddialara göre; estetisyen Nuray Serbay’ın avukatı, dermatoloji doktoru Mehmet Rahşan’ın müvekkilinin evine ses kayıt cihazı yerleştirdiğini dilekçesinde belirterek “Beni hafife alma, bu hayatı sana zindan ederim. Evde konuştuğun her şeyden haberim var, seni pişman edeceğim’ şeklinde tehditlerde bulunmuştur” ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Yaşam
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü! Milyarlık vurgunun detayları ortaya çıktı...
TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü! Milyarlık vurgunun detayları ortaya çıktı... TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü operasyonla ortaya çıktı. 1,2 milyar liralık TikTok vurgununun detayları zanlıların ifadeleriyle ortaya çıktı.
22.06.2023 Gündem
Avukata taciz ve ölüm tehdidine uzaklaştırma: 'Senin kafanı keseceğim'
Avukata taciz ve ölüm tehdidine uzaklaştırma: 'Senin kafanı keseceğim' Ankara'da avukat Mehtap Taşçı (29), avukatlığını üstlenmesini isteyen G.A.'nın teklifini, duygusal yakınlık kurmaya çalıştığı gerekçesiyle reddetti. G.A. bunun üzerine sosyal medya üzerinden taciz ve ölüm tehdidi içerikli mesajlar gönderince Taşçı, şikayette bulunup, uzaklaştırma kararı aldırdı.
12.05.2023 Yaşam
Selena Gomez'e böbreğini bağışlamıştı! 'Şimdi ölüm tehdidi alıyor!'
Selena Gomez'e böbreğini bağışlamıştı! 'Şimdi ölüm tehdidi alıyor!' Sosyal medyanın her türlü fikre ve paylaşıma olanak tanıması kimi zaman kullanıcıların hayatını kâbusa çevirebilecek talihsiz hatta bazen de tehlikeli durumların yaşanmasına neden oluyor. Kimi zaman sevdikleri sanatçıları bu platformlardan takip eden ateşli hayranları bu istenmeyen durumların yaşanmasının da sorumlusu oluyor.
9.05.2023 Magazin
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı Nevşehir'de babalarından kalan mirası ablalarına vermek istemeyen kardeşler terör estirdi. Aynı binada yaşayan 2 kardeş, aralarında miras yüzünden husumet bulunan ablalarını darp etti, o anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.
31.03.2023 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi Hollandalı gazeteci Rena Netjes, Suriye'nin kuzeyindeki son durumla ilgili haberler yaptı ve orada yaşayanların sesini dünyaya duyurmaya çalıştı. Yaptığı haberler terör örgütü PKK'nın hoşuna gitmeyince ölümle tehdit edildi. Hollandalı gazeteci Rena Netjes, yaşadıklarını aldığı tehditleri CNN TÜRK'e anlattı.
2.01.2023 Dünya
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi Hollandalı gazeteci Rena Netjes, Suriye'nin kuzeyindeki son durumla ilgili haberler yaptı ve orada yaşayanların sesini dünyaya duyurmaya çalıştı. Yaptığı haberler terör örgütü PKK'nın hoşuna gitmeyince ölümle tehdit edildi. Hollandalı gazeteci Rena Netjes, yaşadıklarını aldığı tehditleri CNN TÜRK'e anlattı.
2.01.2023 Vatan TV
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi İngiliz yazar Salman Rüşdi'nin ABD’de bıçaklı saldırıya uğramasını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling ölümle tehdit edildi.
14.08.2022 Dünya
Adana’da iğrenç olay!  Öz annesi para karşılığı sattı, eşi kabusu yaşattı
Adana’da iğrenç olay! Öz annesi para karşılığı sattı, eşi kabusu yaşattı Adana’da 16 yaşındayken öz annesi tarafından para karşılığı başka bir aileye satılan genç kadın, 10 yıl önce evlendiği ve bir süre önce boşandığı eşinden 5 yıl şiddet gördüğünü, boşanmasına rağmen hala ölüm tehdidi aldığını ve çocuklarını göremediğini öne sürdü.
3.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Tehdidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm tehdidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.