Taksi

Taksi

Son dakika taksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.423 taksi haberi bulunmuştur. Tüm taksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı Kalamış açıklarında deniz taksi ile kanonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
27.04.2024 Gündem
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyip kaçtılar
İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyip kaçtılar Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi. Yaşanan tartışmayı taksi sürücüsü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Vatan TV
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Vatan TV
Taksi bulamadıkları için çaldıkları otomobille kaza yaptılar
Taksi bulamadıkları için çaldıkları otomobille kaza yaptılar Adana’da eğlenceden dönerken evlerine gitmek için çaldıkları otomobille kaza yapan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23), polis ekiplerince yakalandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
6.04.2024 Adana
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Gündem
İstanbul'da  taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum eylem planını açıkladı!
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum eylem planını açıkladı! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda raylı sistem, tüneller ve taksi sorununun çözümü için projelerini açıkladı.
28.03.2024 Vatan TV
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu Bir dönem çok popüler olan İstanbul taksi plakası artık güç kaybetmeye başladı. Minibüslerin ve dolmuş plakalarının taksi plakasına dönüşmesi, online seyahat hizmeti veren firmaların artması, korsan taksilerin daha fazla tercih edilmesi gibi durumlar nedeniyle taksi plakaları uzun zaman sonra 6 milyon liranın altına geriledi.
23.03.2024 Ekonomi
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.