Ölüm Nedeni

Ölüm Nedeni

Son dakika ölüm nedeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm nedeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm nedeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Nedeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm nedeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.332 ölüm nedeni haberi bulunmuştur. Tüm ölüm nedeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasin Yaşlı neden öldü? İç Anadolu’nun sevilen ismi Yasin Yaşlı’ya ne oldu, genç sanatçı nereli, kaç kaşında (doğumlu)?
Yasin Yaşlı neden öldü? İç Anadolu’nun sevilen ismi Yasin Yaşlı’ya ne oldu, genç sanatçı nereli, kaç kaşında (doğumlu)? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
14.05.2024 Gündem
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, kaybolduktan 312 gün öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in eşyalarının ve kemiklerinin bulunduğu bölge CNN TÜRK tarafından görüntülendi. Ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in bulunduğu bölgede eşinin ve kızının mektup bıraktığı görüldü.
4.05.2024 Gündem
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır? Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla, Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması taleplerini yinelendi. Mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, aralarında otopsi işlemlerini gerçekleştiren, cinayet soruşturmasını yürüten kolluk görevlileri, ve yargılama aşamasında yer alan yargı görevlileriyle ilgili kamu davası açılması talebinde bulunuldu. Söz konusu gelişmenin ardından “Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.05.2024 Gündem
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı Göçmen kuş ölümlerinin yüzde 87'si insan kaynaklı olduğu belirtilmesi üzerine KuzeyDoğa Derneği Başkanı, Utah ve özel bir Üniversitenin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu'nun katılımıyla 91 ülkede 161 bilim insanı, 2003-2021 yılları arasındaki 45 büyük göçmen kuş türüne yönelik ölümleri inceledi.
24.04.2024 Gündem
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi Eskişehir şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunan yeni doğmuş bebeğin cenazesi, asri mezarlıktaki kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi.
20.02.2024 Gündem
Selçuklu sultanlarının kemiklerinin DNA analizleri yapıldı! Hastalıkları ve ölüm nedenleri ortaya çıktı
Selçuklu sultanlarının kemiklerinin DNA analizleri yapıldı! Hastalıkları ve ölüm nedenleri ortaya çıktı Selçuklu Devleti sultanlarının türbesindeki poşetler içerisine istiflenmiş kemikleri bir araya getirilerek DNA analizleri yapıldı. Sultanların hastalıkları, savaşlardaki aldıkları yaralar ve zehirlenmeleri, kimliklerinin tespitinde belirleyici oldu. Çalışmalarda 1’inci Mesud ve 2’nci Kılıç Arslan Sultan’ın ankilozan spondilit (omurga romatizması) rahatsızlıklarının olduğu, Alaaddin Keykubat’ın kafatasındaki renk değişikliklerinin ağır metal zehirlenmesine işaret ettiği belirtildi. Savaşta ölen 1’inci Alaaddin Keyhüsrev’in ise kafatasında ve kemiklerinde kılıç ve hançer darbeleri belirlendi.
1.02.2024 Gündem
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir?
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir? "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'nin otopsi sonuçları, oyuncunun ölüm sebebinin anestezik ketamin kullanımı ardından havuzda boğulma olduğunu gösterdi. Peki, Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor?
16.12.2023 Sağlık
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek?
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek? Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi. Peki, Ketamin ilacı nedir, ne için kullanılır, ne işe yarar? Koroner arter hastalığı nedir, ne demek ve ketaminin akut etkileri neden olur? Koroner arter nedir?
16.12.2023 Sağlık
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
16.12.2023 Magazin
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti 1969'da kurulan müzik grubu April Wine'da yer alan 75 yaşındaki Myles Goodwyn hayatını kaybetti.
6.12.2023 Magazin
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde balık tutmak için Filyos Nehri'ne giden Yüksel Öztürk'ün (75), cansız bedeni bulundu.
22.10.2023 Yaşam
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı...
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı... 10 yaşındaki Mehmet Sıddık Gültekin tarlada ölü bulunmuştu. Küçük çocuğun baş bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olarak öldüğü belirlendi. Jandarmanın soruşturmasında Gültekin'in başı ve vücudundaki eziklerin babası H.G’nin kullandığı kamyonetin üzerinden geçmesi sonucu oluştuğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen H.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.10.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023 Gündem
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı?
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı? İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Fettahoğlu'nun cenazesi Beyoğlu'nda bir parkta bulundu. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı. Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya, Doktorlar yapımlarında da yer almıştı. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, ölüm nedeni belli oldu mu, kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu Fettahoğlu evli mi, çocuğu var mı?
28.09.2023 Magazin
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Babasının vefatıyla başa çıkamamıştı
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Babasının vefatıyla başa çıkamamıştı 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle büyük beğeni kitlesine ulaşan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni adli tıp raporu sonucu belli oldu.
22.09.2023 Magazin
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi?
Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi? Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kimdir, nereli, neden öldü, ne kanseriydi? Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti.
31.08.2023 Gündem
Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu
Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova'da Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarındaki havuzda ölü bulundu.
30.08.2023 Yaşam
Photoshop'un mucidiydi, eşi için geliştirdi! John Warnock hayatını kaybetti
Photoshop'un mucidiydi, eşi için geliştirdi! John Warnock hayatını kaybetti Dünya çapında milyonlarca kullanıcının bilgisayarında yer alan PDF dosyasının babası John Warnock hayata veda etti. Teknoloji endüstrisini dönüştüren Adobe şirketinin kurucularından biri olan Warnock 82 yaşındaydı.
23.08.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Nedeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm nedeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.