Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir?
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir? "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'nin otopsi sonuçları, oyuncunun ölüm sebebinin anestezik ketamin kullanımı ardından havuzda boğulma olduğunu gösterdi. Peki, Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor?
16.12.2023 Sağlık
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek?
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek? Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi. Peki, Ketamin ilacı nedir, ne için kullanılır, ne işe yarar? Koroner arter hastalığı nedir, ne demek ve ketaminin akut etkileri neden olur? Koroner arter nedir?
16.12.2023 Sağlık