Olağanüstü Toplantı

Olağanüstü Toplantı

Son dakika olağanüstü toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olağanüstü toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olağanüstü toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağanüstü Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağanüstü toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.326 olağanüstü toplantı haberi bulunmuştur. Tüm olağanüstü toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maçlar ertelendi mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Bu hafta maçlar neden ertelendi, bu hafta maç yok mu, ertelenen maçlar ne zaman oynanacak?
Maçlar ertelendi mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Bu hafta maçlar neden ertelendi, bu hafta maç yok mu, ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Maçlar ne zamana ertelendi, maçlar neden ertelendi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, olağanüstü toplantı sonrasında açıklamasında; "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." dedi.
12.12.2023 Şampiy10
Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın cezası belli oldu
Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın cezası belli oldu Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün hemen ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atarak futbol dünyasını karıştırdı. Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü toplantı yapıp tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Olayın ardından kalp krizi riskiyle hastaneye kaldırılan Faruk Koca'nın alacağı ceza da belli oldu.
12.12.2023 Şampiy10
Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Süper Lig maçları ertelendi mi?
Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Süper Lig maçları ertelendi mi? Halili Umut Meler'e yapılan saldırı nedeniyle tüm lig maçları süresiz olarak ertelendi. Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü Çaykur Rizespor maçında istenmeyen olaylar meydana geldi. Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü toplantı kararı aldı. Peki süper Lig maçları ne zaman başlayacak?
12.12.2023 Futbol
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'in istifa ettikten sonra yeni adresinin neresi olacağı merak konusuydu. Tecrübeli teknik adamdan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
7.12.2023 Beşiktaş
İsveç'te İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı
İsveç'te İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı İsveç’te Irak asıllı Salwan Momika, İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenledi. İran, İsveç polisi kontrolünde gerçekleşen saldırı nedeniyle Stockholm yönetimini uyararak saldırıların durdurulmasını istedi.
18.08.2023 Dünya
TBMM, 8 Ağustos’ta toplanacak
TBMM, 8 Ağustos’ta toplanacak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulunu 8 Ağustos Salı günü saat 15.00'te toplantıya çağırdı.
3.08.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu salı günü toplanacak
TBMM Genel Kurulu salı günü toplanacak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP'nin talebi üzerine; Meclis'i 25 Temmuz Salı günü olağanüstü toplantıya çağırdı.
20.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Zeydan Karalar, Tunç Soyer ve Vahap Seçer'in Ankara'da bir araya geldi. İmamoğlu ve Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verdiler.
3.03.2023 Gündem
6'lı masadaki 5 lider yarın bir araya geliyor
6'lı masadaki 5 lider yarın bir araya geliyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çıkışı sonrası yoluna 5'li masa olarak devam etmesi beklenen Millet İttifakı genel başkanları yarın bir araya geliyor.
3.03.2023 Gündem
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Ali Palabıyık'ın verdiği kararlara büyük tepki gösteren yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı.
3.02.2023 Fenerbahçe
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yapılacak zam için, asgari ücretin belirlenmesinin beklenmesine karar verildi. UKOME, ulaşım ücretlerine zam teklifinin görüşülmesi için olağanüstü toplantı yapılacağını duyurdu.
21.12.2022 Ekonomi
Serie A devinde deprem! Ne başkan kaldı ne sportif direktör
Serie A devinde deprem! Ne başkan kaldı ne sportif direktör Juventus'ta Başkan Andrea Agnelli, CEO Maurizio Arrivabene ve Başkan yardımcısı Pavel Nedved görevlerinden istifa etti.
29.11.2022 İtalya
Samandıra'da olağanüstü toplantı: Senin yüzünden elimizdeki yıldız 5 M.€'ya gidecek
Samandıra'da olağanüstü toplantı: Senin yüzünden elimizdeki yıldız 5 M.€'ya gidecek Süper Lig'de 5 haftada 10 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise gruba Dinamo Kiev galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile Ali Koç Samandıra'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Yıldız futbolcuya kolay kolay şans vermeyen Portekizli teknik adam Başkan Koç tarafından uyarılırken, yetenekli orta sahayla ilgili Jesus'a 'kontrattaki özel madde' gösterildi.
11.09.2022 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.
23.08.2022 Siyaset
TBMM'de olağanüstü toplantı için yeter sayısı bulunamadı
TBMM'de olağanüstü toplantı için yeter sayısı bulunamadı CHP'nin, sağlık çalışanlarının sorunlarını görüşme çağrısı üzerine TBMM Genel Kurulu, olağanüstü toplandı. Ancak toplantı yeter sayısı sağlanamaması sebebiyle Meclis tekrar kapandı.
1.08.2022 Siyaset
TBMM yarın olağanüstü toplanacak
TBMM yarın olağanüstü toplanacak TBMM, CHP'nin başvurusu ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısı ile yarın saat 15.00'te olağanüstü toplanacak.
31.07.2022 Siyaset
Suya yüzde 40 zam geldi, Eskişehirliler sıraya girdi...
Suya yüzde 40 zam geldi, Eskişehirliler sıraya girdi... Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 oranında zam yapıldı. Oy birliği ile alınan karar öncesinde eski tarifeden su almak isteyenler, su yükleme makinelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
29.07.2022 Ekonomi
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal TBMM'de basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, ‘CHP'nin meclisi olağanüstü toplantıya çağrısı nezaketsizliktir. Bu çağrı hiçbir partiyle istişare edilmeden yapılmıştır’ dedi. Ünal, "Pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız. Şova dönüştürmelerinin ve siyasi nezaketsizliklerinin karşısındayız" dedi.
26.07.2022 Siyaset
Maymun çiçeği virüsü nedir, ilk vaka Türkiye’de görüldü mü? Maymun Çiçeği hastalığı belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, tedavisi var mı, öldürür mü?
Maymun çiçeği virüsü nedir, ilk vaka Türkiye’de görüldü mü? Maymun Çiçeği hastalığı belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, tedavisi var mı, öldürür mü? Maymun çiçeği virüsü Türkiye’de var mı, öldürür mü, bulaşıcı mı? İngiliz hükümeti yayınladığı bir bildiriyle halkı nadir görülen ve viral bir enfeksiyon olan maymun çiçeği virüsü (Monkeypox ya da Monkeypoxvirus) hastalığına karşı uyardı. Fareler gibi enfekte kemirgenler veya hayvanlardan bulaşan hastalık, İngiltere’de tespit edildi. Tespit edilen kişinin yakın zamanda Nijerya’ya gittiği ve hastalığı muhtemelen oradan kaptığı aktarıldı. Enfekte kişi, Londra’da bir hastanede izolasyon odasında tedavi ediliyor. Yaklaşık 10 ülkeye yayılan virüs Dünya Sağlık Örgütü’nü de harekete geçirdi. Peki, Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Monkeypox (Maymun çiçeği virüsü) bulaşıcı mı, öldürür mü, tedavisi var mı?
21.05.2022 Sağlık
FIFA'dan Rusya'ya tarihi yaptırım!
FIFA'dan Rusya'ya tarihi yaptırım! Rusya-Ukrayna savaşı sürerken FIFA'dan yaptırım kararı geldi. FIFA, Rusya uluslararası müsabakarda Rusya adı altında yarışmasını, Rusya'da oynamasını ve Rusya bayrağı ve milli marşı kullanmasını yasakladı.
27.02.2022 Futbol
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Rusya’nın operasyonlarında ordumuz yer almıyor
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Rusya’nın operasyonlarında ordumuz yer almıyor Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği askeri operasyonda yer almadıklarını duyurdu.  
24.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
FED toplantısı ne zaman? FED olağanüstü toplantı saat kaçta, FED şubat faiz kararı 2022 ne olur?
FED toplantısı ne zaman? FED olağanüstü toplantı saat kaçta, FED şubat faiz kararı 2022 ne olur? ABD Merkez Bankası (Fed), 10 Şubat tarihinde açıklanan enflasyon verilerinin ardından olağanüstü toplantı kararı aldı. Peki, FED toplantısı ne zaman, FED olağanüstü toplantı saat kaçta? İşte FED acil toplantı kararı ve FED  faiz kararı Şubat 2022 hakkındaki son gelişmeler…
14.02.2022 Ekonomi
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, iktidar partisi başkanlığına yeniden seçildi
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, iktidar partisi başkanlığına yeniden seçildi Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, iktidar partisi Nur Otan’ın liderliğini geçtiğimiz yıl devralmasının ardından bugün yeniden seçildi.
28.01.2022 Dünya
Merkez Bankası'ndan son dakika olağanüstü toplantı açıklaması
Merkez Bankası'ndan son dakika olağanüstü toplantı açıklaması Merkez Bankası Genel Kurulu, 3 Şubat'ta olağanüstü toplanacak. 2021 yılı dönem karından avans dağıtılması ve birikmiş ihtiyat akçesinin kara katılarak dağıtılması da gündemdeki konular arasında.
18.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağanüstü toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.