Okan Yalabık

Okan Yalabık

Son dakika Okan Yalabık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okan Yalabık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okan Yalabık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Yalabık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan yalabık gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 okan yalabık haberi bulunmuştur. Tüm okan yalabık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Okan Yalabık ve Ezgi Ayvalı'nın aşkı belgelendi! Dört yıllık birliktelikte ilk kez...
Okan Yalabık ve Ezgi Ayvalı'nın aşkı belgelendi! Dört yıllık birliktelikte ilk kez... Son olarak Kanal D ekranlarında 2019-2021 arasında yayınlanan 'Hekimoğlu' dizisinde rol alan Okan Yalabık, dört yıldır birlikte olduğu meslektaşı Ezgi Ayvalı'yla ilk kez objektiflere takıldı. İşte Yalabık'ın kendisinden 11 yaş küçük oyuncu sevgilisi ikilinin açıklamaları...
21.01.2022 Magazin
Hekimoğlu uluslararası izleyici ile buluşuyor!
Hekimoğlu uluslararası izleyici ile buluşuyor! Kanal D'de ekrana geldiği iki sezon boyunca ilgiyle izlenen Hekimoğlu, şimdi de dünyanın farklı ülkelerinde izleyici ile buluşacak. Hekimoğlu’nun Asya, Orta ve Doğu Avrupa (CEE), Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) ile Latin Amerika’da ekran yolculuğu başlıyor.
25.06.2021 Televizyon
Hekimoğlu dizisinde flaş ayrılık!
Hekimoğlu dizisinde flaş ayrılık! Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nda flaş bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin final yapmasına beş bölüm kala, başarılı oyuncu Damla Colbay projeye veda etti.
26.04.2021 Magazin
Hekimoğlu dizisinin başrolü Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı!
Hekimoğlu dizisinin başrolü Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı! 'Hekimoğlu' dizisinin başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz da koronavirüse yakalandı. Şaşmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
12.04.2021 Magazin
Hekimoğlu setinden eğlenceli kareler...
Hekimoğlu setinden eğlenceli kareler... Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın paylaştığı sevilen dizisi Hekimoğlu, Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
29.09.2020 Televizyon
Uyumlu ekip
Uyumlu ekip Hekimoğlu dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
29.09.2020 Magazin
Karizmatik Hekimoğlu
Karizmatik Hekimoğlu Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nun sıra dışı doktoru Timuçin Esen, rolü gereği motosiklete bindi.
22.09.2020 Televizyon
Okan Yalabık’ın gözünden Hekimoğlu ve ekibi...
Okan Yalabık’ın gözünden Hekimoğlu ve ekibi... Hekimoğlu’nun ekibi ekranda olduğu gibi kamera arkasında da uyum içinde çalışıyor.
15.09.2020 Televizyon
Hekimoğlu’ndan saygı duruşu....
Hekimoğlu’ndan saygı duruşu.... Kanal D’nin gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi Hekimoğlu, yeni sezona başladı.
2.09.2020 Televizyon
"Dr. House fanları da bizi izliyor"
"Dr. House fanları da bizi izliyor" Kanal D’nin gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi Hekimoğlu, yeni sezona başlıyor.
1.09.2020 Televizyon
Hekimoğlu ikinci sezona başlıyor!
Hekimoğlu ikinci sezona başlıyor! Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 01 Eylül Salı akşamı yeni bölümleriyle izleyici ile buluşuyor...
26.08.2020 Televizyon
Belçim Bilgin Hekimoğlu setinden paylaştı!
Belçim Bilgin Hekimoğlu setinden paylaştı! Hekimoğlu dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Hekimoğlu’nun yeni bölümüne dair ilk fragman yayınlandı.
13.08.2020 Televizyon
Hekimoğlu yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Hekimoğlu yeni sezon fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu’nun merakla beklenen yeni sezon tanıtımı izleyiciden tam not aldı. Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu, yakında 15’inci bölümü ile izleyiciyle buluşacak.
11.08.2020 Televizyon
Belçim Bilgin, Hekimoğlu kadrosunda!
Belçim Bilgin, Hekimoğlu kadrosunda! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nun çekimleri başladı. Dizinin kadrosuna Belçim Bilgin, konuk oyuncu olarak dahil oldu.
27.07.2020 Televizyon
Hekimoğlu sete çıktı!
Hekimoğlu sete çıktı! Kanal D’nin, yayınlanan her bölümü ile ses getiren dizisi Hekimoğlu, sete çıktı.
22.07.2020 Televizyon
Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Berkun Oya'nın yazdığı Bayrak adlı oyundan uyarlanan Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
11.05.2020 Televizyon
Hekimoğlu 14. bölüm fragmanı
Hekimoğlu 14. bölüm fragmanı Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'ndan yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2020 Televizyon
Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünü merak eden dizinin hayranları, Hekimoğlu’nun bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları…
24.03.2020 Gündem
Hekimoğlu 12. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 12. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorunda kalacak. Orhan, Hekimoğlu’nun karar vermekten kaçındığını düşünürken Mehmet Ali ve Zeynep, bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak isteyecek. Peki Hekimoğlu bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları…
17.03.2020 Gündem
Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları yayında!
Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları yayında! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Hekimoğlu, üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorunda kalacak.
16.03.2020 Televizyon
Hekimoğlu 11. Bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 11. Bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 11. Bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 11. Bölüm fragmanları… Hekimoğlu dizisi, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftaki bölümde Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün, yeni yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlamıştı. Hekimoğlu’nun 11. Yeni bölümünde ise İpek’in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkacak ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyecek. Fakat Hekimoğlu’nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam edecek. Peki Hekimoğlu 11. Bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 11. Bölüm fragmanları…
10.03.2020 Gündem
Hekimoğlu 11. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!
Hekimoğlu 11. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu dizisi 11. yeni bölümüyle 10 Mart 2020 Salı akşamı Kanal D ekranlarında…
9.03.2020 Televizyon
Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hekimoğlu'nun yayınlanan yeni bölüm fragmanında Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün'un yeni yönetim kurulu başkanı olması, beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını gösterdi. Peki Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…
3.03.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Hekimoğlu'nda!
Ünlü oyuncu Hekimoğlu'nda! Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nda, Vahap Ergün hastanedeki tüm dengeleri değiştirecek.
2.03.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Okan Yalabık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan yalabık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.