Gazete Vatan Logo

Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…

Kanal D’nin sevilen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hekimoğlu'nun yayınlanan yeni bölüm fragmanında Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün'un yeni yönetim kurulu başkanı olması, beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını gösterdi. Peki Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…

Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı sevilen dizi Hekimoğlu’nun yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Emre'nin hastaneden konulup kovulmayacağının merak konusu olurken, Hekimoğlu'nun yeni yönetim kurulu başkanı olan Vahap Ergün ile arasında başlayacak olan soğuk savaş damga vuracak. Peki Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün, yeni yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlar. Gelir gelmez önlük giymeyen tek doktor olarak Hekimoğlu dikkatini çeker. Hekimoğlu ise, Vahap’ın görünen iyi niyetinin altında başka amaçları olduğundan şüphelenmektedir.

Öte yandan, genç ve başarılı bir CEO olan Sevgi hastaneye yatırılır ve dosyayı Tıbbi Tanı Departmanı devralır. Genç kadının durumu hızla kötüye gider ve kalp nakline ihtiyaç duyar. Hekimoğlu kadını iyileştirmek uğruna büyük bir riski göze alacaktır. Öte yandan tedavi sürecinde Emre’nin yaptığı büyük bir hata Hekimoğlu’nu çok sinirlendirir ve ikisi arasındaki ipleri kopma noktasına getirir.

Haberin Devamı

Hekimoğlu, Emre’yi kovacak mıdır? Vahap ve Hekimoğlu arasındaki soğuk savaş nereye gidecektir? Hekimoğlu’nun kalp nakli bekleyen hastası için söylediği yalan mesleğine mal olacak mıdır?

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM FRAGMANI

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan 13 yaşındaki Ali’nin hastalığına teşhis konulamayınca dosyayı tıbbi tanı tedavi bölümü devralır. Ali arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansından sonra hastalanmıştır ve lanetlendiğine inanmaktadır. Ali’nin durumu gittikçe kötüleşirken, tüm bulgular şarbona işaret eder. Orhan, at yarışı izlemeye beraber gitmediği için Hekimoğlu’ndan bir ton laf işiteceğini düşünür. Fakat İpek, Hekimoğlu’nun Zeynep’le gittiğini söyler. Bu haber gündeme bomba gibi düşer. Öte yandan Emre’nin beklenmedik bir misafiri vardır. Zeynep, Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar mı yüklemektedir? İpek neden Zeynep’in hareketlerini gözlemlemektedir? Emre, Hekimoğlu ve Zeynep’in birlikte çıktığını duyunca ne tepki verecektir? Hastaneye yatan Ali sağlığına kavuşabilecek midir? Yoksa gerçekten lanetlenmiş olabilir mi?

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hekimoğlu tıbbı tanı departmanı başkanıdır. Ekibinde birçok doktor vardır. Hekimoğlu başarılı bir doktor olmasına rağmen hastane kurallarını ve yasaları çok takmaz. Bu umursamaz tavrı sürekli başına iş açar. Bu nedenle de çalıştığı hastanelerde çok tutunamaz. Doktor Hekimoğlu karizmatik bir doktordur. Aslında başarılı bir doktor olan Hekimoğlu fazla risk alan bir doktordur ve işinden kovulur. Diğer hastaneler ise Hekimoğlu'nu işe almazlar. Doktor Hekimoğlu asosyal ve zeki bir adamdır çoğu zaman huysuz ve duygusuz olsa da tam bir ukaladır. O, biraz gıcık...

Fazlasıyla huysuz ve aksi. Ayrıca bencilliğe övünen bir ağrı kesici bağımlısı. Ama işinin ehli bir doktor, tanı koymayı ustası, hatta bir deha. Sağ bacağındaki aksaklık nedeniyle, koltuk değneği kullanması bile karizmasını zedelemiyor, bilakis puanını artırıyor. Çok zeki, çözemeyeceği hasta vakası hemen hemen yok gibi. Ama bir yandan hastaları iyi ederken, diğer yandan ekibinde beraber çalıştığı uzman doktorların psikolojilerini allak bullak etmekten de hiç çekinmiyor. Öyle ki onların özel hayatlarına karışacak kadar da küstah. Ama sayılı gönül ilişkisinde de çuvallamaktan öteye geçemiyor.

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Timuçin Esen

Ebru Özkan

Okan Yalabık

Kaan Yıldırım

Damla Colbay

Aytaç Şaşmaz