Gazete Vatan Logo

Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünü merak eden dizinin hayranları, Hekimoğlu’nun bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları

Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları…

Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Hekimoğlu 13. yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de ekrana gelecek. Peki Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları

HEKİMOĞLU 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vahap Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına gerek kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder. İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu’nu Vahap’a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder. Orhan, Hekimoğlu’nun Zeynep’ten etkilendiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ise, Zeynep’e neden kendisini sevdiğini sorar.

İlacın tanıtım günü geldiğinde Vahap, Hekimoğlu’na seçeneklerini hatırlatmak zorunda kalır. Tüm bunlar yaşanırken, lise öğrencisi bir gencin hayatı yine Hekimoğlu ve ekibinin ellerindedir. Hekimoğlu, Vahap’ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU 13. BÖLÜM FRAGMANI

HEKİMOĞLU 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorundadır. Orhan, Hekimoğlu'nun karar vermekten kaçındığını düşünürken, Mehmet Ali ve Zeynep bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak ister. Emre bu karara karşı çıkar ve onlara güvenmediğini söyler.

Hekimoğlu Mehmet Ali'ye kendi yerinde olsa kimi kovacağını sorar. Mehmet Ali'nin yanıtı Emre olur. Vahap, Zeynep ve Mehmet Ali'yi kendi tarafına çekmeye uğraşır. İpek ise Vahap konusunda verdiği kararı sorgulamaktadır. Tüm bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 10 yaşında kalp krizi geçiren Ceyda yatırılır.

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hekimoğlu tıbbı tanı departmanı başkanıdır. Ekibinde birçok doktor vardır. Hekimoğlu başarılı bir doktor olmasına rağmen hastane kurallarını ve yasaları çok takmaz. Bu umursamaz tavrı sürekli başına iş açar. Bu nedenle de çalıştığı hastanelerde çok tutunamaz. Doktor Hekimoğlu karizmatik bir doktordur. Aslında başarılı bir doktor olan Hekimoğlu fazla risk alan bir doktordur ve işinden kovulur. Diğer hastaneler ise Hekimoğlu'nu işe almazlar. Doktor Hekimoğlu asosyal ve zeki bir adamdır çoğu zaman huysuz ve duygusuz olsa da tam bir ukaladır. O, biraz gıcık...

Haberin Devamı

Fazlasıyla huysuz ve aksi. Ayrıca bencilliğe övünen bir ağrı kesici bağımlısı. Ama işinin ehli bir doktor, tanı koymayı ustası, hatta bir deha. Sağ bacağındaki aksaklık nedeniyle, koltuk değneği kullanması bile karizmasını zedelemiyor, bilakis puanını artırıyor. Çok zeki, çözemeyeceği hasta vakası hemen hemen yok gibi. Ama bir yandan hastaları iyi ederken, diğer yandan ekibinde beraber çalıştığı uzman doktorların psikolojilerini allak bullak etmekten de hiç çekinmiyor. Öyle ki onların özel hayatlarına karışacak kadar da küstah. Ama sayılı gönül ilişkisinde de çuvallamaktan öteye geçemiyor.

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Timuçin Esen

Ebru Özkan

Okan Yalabık

Kaan Yıldırım

Damla Colbay

Aytaç Şaşmaz