Gazete Vatan Logo

Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları yayında!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Hekimoğlu, üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorunda kalacak.

Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları yayında!

Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hekimoğlu’nun 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorunda kalacak. Orhan, Hekimoğlu’nun karar vermekten kaçındığını düşünürken Mehmet Ali ve Zeynep, bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak isteyecek. Peki Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 12. bölüm fragmanları…

HEKİMOĞLU 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorundadır. Orhan, Hekimoğlu’nun karar vermekten kaçındığını düşünürken Mehmet Ali ve Zeynep, bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak ister. Emre bu karara karşı çıkar ve onlara güvenmediğini söyler. Hekimoğlu, Mehmet Ali’ye kendi yerinde olsa kimi kovacağını sorar. Mehmet Ali’nin yanıtı Emre olur. Vahap, Zeynep ve Mehmet Ali’yi kendi tarafına çekmeye uğraşır. İpek ise Vahap konusunda verdiği kararı sorgulamaktadır. Tüm bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 yaşında kalp krizi geçiren Ceyda yatırılır. Minik Ceyda, kilolu olduğu için uğradığı akran zorbalığıyla baş edebilecek midir? Vahap’ın çabaları karşılık bulacak mıdır? Emre ve Zeynep’in kavga etmelerinin sebebi nedir? Hekimoğlu’nun kararı ne olacaktır?

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU 12. BÖLÜM FRAGMANI

HEKİMOĞLU 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap’a ispiyonladığını bulmaya çalışır. Öte yandan, İpek’in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu’nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder. Hekimoğlu’nu, Vahap’a kim ispiyonladı? Vahap günün sonunda İpek’i veya Hekimoğlu’nu gerçekten kovabilecek mi?

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hekimoğlu tıbbı tanı departmanı başkanıdır. Ekibinde birçok doktor vardır. Hekimoğlu başarılı bir doktor olmasına rağmen hastane kurallarını ve yasaları çok takmaz. Bu umursamaz tavrı sürekli başına iş açar. Bu nedenle de çalıştığı hastanelerde çok tutunamaz. Doktor Hekimoğlu karizmatik bir doktordur. Aslında başarılı bir doktor olan Hekimoğlu fazla risk alan bir doktordur ve işinden kovulur. Diğer hastaneler ise Hekimoğlu'nu işe almazlar. Doktor Hekimoğlu asosyal ve zeki bir adamdır çoğu zaman huysuz ve duygusuz olsa da tam bir ukaladır. O, biraz gıcık...

Haberin Devamı

Fazlasıyla huysuz ve aksi. Ayrıca bencilliğe övünen bir ağrı kesici bağımlısı. Ama işinin ehli bir doktor, tanı koymayı ustası, hatta bir deha. Sağ bacağındaki aksaklık nedeniyle, koltuk değneği kullanması bile karizmasını zedelemiyor, bilakis puanını artırıyor. Çok zeki, çözemeyeceği hasta vakası hemen hemen yok gibi. Ama bir yandan hastaları iyi ederken, diğer yandan ekibinde beraber çalıştığı uzman doktorların psikolojilerini allak bullak etmekten de hiç çekinmiyor. Öyle ki onların özel hayatlarına karışacak kadar da küstah. Ama sayılı gönül ilişkisinde de çuvallamaktan öteye geçemiyor.

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Timuçin Esen

Ebru Özkan

Okan Yalabık

Kaan Yıldırım

Damla Colbay

Aytaç Şaşmaz