Ödev

Ödev

Son dakika ödev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödev gelişmeleri de dahil olmak üzere 526 ödev haberi bulunmuştur. Tüm ödev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Okullarda ikini dönem yarın başlıyor
Okullarda ikini dönem yarın başlıyor Yarıyıl tatili yarın sona eriyor. 20 milyondan fazla öğrenci için ikinci dönem başlıyor. Öğrenciler, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından yeniden dersbaşı yapacak. İkinci dönem, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri için sınav heyecanıyla geçecek. 1 Şubat'ta başlayan YKS başvuruları 26 Şubat'a kadar devam edecek.
4.02.2024 Gündem
15 tatilde ödev verilmesi yasak mı 2024, 15 tatilde ödev verilecek mi? Ara tatilde ödev vermek yasak mı 2024?
15 tatilde ödev verilmesi yasak mı 2024, 15 tatilde ödev verilecek mi? Ara tatilde ödev vermek yasak mı 2024? Milyonlarca öğrenci karnelerini aldı ve 15 günlük sömestr tatiline başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yarıyıl tatili öncesindeki haftada okullarda ders yapılmayacağını açıklamıştı. Bakanlık şimdi de öğrencilere yarıyıl tatilinde ödev verilememesi için okullara yazı gönderdiği gündeme geldi. Peki, Ara tatilde ödev vermek yasak mı 2024? Ara tatilde ödev verilecek mi, öğrencilere ara tatilde ödev var mı, 15 tatilde ödev verilmesi yasak mı 2024?
20.01.2024 Eğitim
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sol ayağım 1954 senesinde İrlandalı yazar Christy Brown tarafından kaleme alınmıştır. Eser, yazarın kendi hayatını anlatır ve otobiyografi türündedir. 
21.12.2023 Eğitim
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sol ayağım 1954 senesinde İrlandalı yazar Christy Brown tarafından kaleme alınmıştır. Eser, yazarın kendi hayatını anlatır ve otobiyografi türündedir. 
20.12.2023 Eğitim
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
10.11.2023 Şampiy10
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor Okulla ilk kez tanışacak ya da yeni bir kademeye geçecek olan öğrenciler için bugün okul zili çalıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ise 11 Eylül pazartesi günü başlayacak. MEB, bu yıl dijital bağımlılığın önüne geçmek için okullarda cep telefonu kısıtlaması uygulayacak. Uzmanlar da odaklanmayı olumsuz etkileyen cep kullanımı kısıtlamasından yana.
4.09.2023 Eğitim
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 1 milyondan fazla gencin TEKNOFEST'E başvuru yaptığını açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi
MEB yazı gönderdi! Öğrencileri yakından ilgilendiriyor
MEB yazı gönderdi! Öğrencileri yakından ilgilendiriyor Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin illere gönderilen yazıda, okullarda obezite ve dijital bağımlılıkla mücadele edileceği, öğrencilere sınıflara geçmeden önce kültürfizik hareketleri yaptırılacağı, velilere maddi külfet oluşturmamak adına okul kıyafetlerinde değişiklik yapılmayacağı belirtildi.
21.08.2023 Gündem
240 saniye kaç dakikadır? 240 saniye kaç dakika eder?
240 saniye kaç dakikadır? 240 saniye kaç dakika eder? 240 saniye kaç dakikadır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sorunun cevabını bilmek için öncelikle bazı kavramların bilgisine ihtiyaç duyarız. 1 dakika 60 saniye, 1 saat 60 dakikadır. Buna göre baktığımız zaman 240 saniye kaç dakika eder?
25.07.2023 Yaşam
YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Üniversiteler 3 Nisan'da açılıyor
YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Üniversiteler 3 Nisan'da açılıyor Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Erol Özvar, 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin açıklama yaptı. Özvar üniversitelerin 3 Nisan'da açılacağını ve isteyenlerin okula gidebileceğini, devam şartının aranmayacağını duyurdu.
30.03.2023 Eğitim
AÖF puan hesaplama ve 2022-2023 ders geçme notu! AÖF puan hesaplama nasıl yapılır, vizeden kaç almak gerekiyor, çan eğrisi var mı?
AÖF puan hesaplama ve 2022-2023 ders geçme notu! AÖF puan hesaplama nasıl yapılır, vizeden kaç almak gerekiyor, çan eğrisi var mı? AÖF puan hesaplaması ve ders geçme notunu araştırmaya başladı. AÖF sınav puanı nasıl hesaplanır, AÖF sınavından kaç almak gerekiyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. AÖF güz dönemi ara sınavları bugün ve yarın yapılacak. Öğrenciler sınava ilişkin araştırmalara başlarken 2022-2023 AÖF ders geçme notu ve AÖF puan hesaplama konusu gündeme geldi. Peki, 2022-2023 AÖF ders geçme notu ne, vizeden kaç almak gerekir, AÖF çan eğrisi var mı? İşte AÖF ders geçme notu ve puan hesaplama hakkındaki detaylar…
10.12.2022 Eğitim
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Öğrenci Öğretmen destek sistemi ile ilgili açıklama
Öğrenci Öğretmen destek sistemi ile ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 13 Ekim'de hizmete açılan Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi'ne (ÖDS) bir ay gibi kısa bir süre içinde 15 milyonu aşkın kullanıcı tarafından erişildiğini duyurdu.
19.11.2022 Eğitim
Klişe Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Klişe Cümle İçinde Kullanımı...
Klişe Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Klişe Cümle İçinde Kullanımı... Klişe, Fransızca kökenli bir kelimedir ve Türkçeye Fransızcadan geçmiştir. Klişe, Türk Dil Kurumu sözlüğündeki anlamına göre üzerine resim, yazı ya da şekil çıkarılmış metal levha demektir.
15.11.2022 Eğitim
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Öğrenci öğretmen destek sistemi nedir? MEB öğrenci öğretmen destek sistemi girişi nasıl ve nereden yapılır?
Öğrenci öğretmen destek sistemi nedir? MEB öğrenci öğretmen destek sistemi girişi nasıl ve nereden yapılır? Milli Eğitim Bakanı Özer, uzun yıllardan beri eğitim camiasının özlemle beklediği Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi'nin (ÖDS) hayata geçirildiğini, sistemin her öğrenciye bireyselleştirilmiş destek mekanizması sunduğunu bildirdi. Söz konusu açıklamanın ardından “Öğrenci öğretmen destek sistemi nedir? MEB öğrenci öğretmen destek sistemi giriş nasıl ve nereden yapılır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.10.2022 Eğitim
Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı! Bakan Özer: Tarihi bir dönemece işaret ediyor
Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı! Bakan Özer: Tarihi bir dönemece işaret ediyor Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ilk öğrencileri ve eğitimci kadrosuyla 2022-2023 eğitim-öğretim yılına başladı. Yeni dönem başlangıcını öğrenciler, veliler, akademik kadro ve Demirören Medya yöneticilerinin katıldığı bir törenle gerçekleştiren lisede ilk ders zilini Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay öğrencilerle birlikte çaldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu yıl ilk kez eğitime başlayan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni (MTAL) ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Özer, “Sizlerin sayesinde mesleki eğitimin Türkiye'de algısı çok değişiyor. Artık akademik olarak başarılı öğrenciler meslek liselerini tercih etmeye başladı. Yurt dışına ihracatın yapıldığı lise türüne dönüştü. Hepinizi kutluyorum, başarılar diliyorum” dedi.
12.09.2022 Eğitim
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi İçişleri Bakanlığı son dönemde meydana gelen boğulma vakalarına karşı valilikleri uyardı. Bakanlık gönderdiği genelge ile valiliklerden sosyal donatı alanları yeterli görülen ve can güvenliği riski taşımayan deniz, göl, gölet vb. yüzülebilir yerlerin her yıl mart ayının sonuna kadar “yüzme alanı” olarak belirlenmesini ve kamuoyuna duyurulmasını istedi.
26.07.2022 Gündem
AUZEF 3 ders sınavı ne zaman? 3 ders sınavı başvuru tarihi 2022 ne, başvuru nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor? AUZEF 3 ders başvuru şartları
AUZEF 3 ders sınavı ne zaman? 3 ders sınavı başvuru tarihi 2022 ne, başvuru nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor? AUZEF 3 ders başvuru şartları AUZEF 3 ders başvurusu ne zaman bitiyor, AUZEF 3 ders başvuru şartları neler? AUZEF 3 ders başvuruları için yapılan aramalar devam ediyor. 12 Temmuz’da başlayan başvuruların ne zaman biteceği merak ediliyor. Peki, AUZEF 3 ders sınavı ne zaman, başvurunun son günü ne? İşte AUZEF 3 ders sınavı başvuru tarihi ve şartları…
13.07.2022 Eğitim
Valilik yeni kararı son dakika duyurdu: Yasaklandı
Valilik yeni kararı son dakika duyurdu: Yasaklandı İzmir Valiliği yeni kararı açıkladı. İzmir Valiliği, kentte açık ve kapalı yer toplantıları, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, protesto gibi eylem ve etkinliklerin 3 gün süreyle yasaklandığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Gündem
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde...
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde... Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı savaşta Ukrayna'daki çatışmalar sırasında kaybolan 2 ABD askeri için resmi açıklama Rusya'dan geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, ABD'li askerlerin Rus askerlerinin hayatlarını tehlikeye atan paralı askerler olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini söyledi. Peskov, iki askerin 'savaş esiri' statüsünde değerlendirilmeyeceğini belirterek hukuki yolların önünü tamamen kapattı.
21.06.2022 Dünya
Öğretmenin verdiği ödev ülkeyi karıştırdı aileler okulu bastı!
Öğretmenin verdiği ödev ülkeyi karıştırdı aileler okulu bastı! İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki Huxlow Science College'ta çalışan Wright, çevresinde çok sevilen bir öğretmendi. 36 yaşındaki resim öğretmeni Emma Wright uzun bir süredir aynı okulda görev yapıyordu. Uzun yıllardır aynı okulda görev yapmasından ötürü herkes onu tanıyor, öğrencileri tarafından çok seviliyordu. Ancak yaşanan bir olay Emma Wright'ın kaderini tamamen değiştirecekti. Emma Wright'ın bir hareketi okulu birbirine katacak, olaylar kısa süre içinde çığrından çıkacak ve ülkeyi ayağa kaldıracaktı. Peki Emma Wright ne yapmıştı?
21.06.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: Son 20 yıldır 172 milyar dolarlık yatırım yaptık
Bakan Karaismailoğlu: Son 20 yıldır 172 milyar dolarlık yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nu (TŞOF) ziyaret etti. Karaismailoğlu, "Özellikle kara yollarında muazzam gelişmeler oldu. Son 20 yıldır tam 172 milyar dolarlık yatırım yaptık. Bu yatırımın tam yüzde 65'ini kara yollarına harcadık. Hem hızdan hem akaryakıttan hem de zamandan tasarruf sağladık" diye konuştu.
15.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ödev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.