Odakule

Odakule

Son dakika Odakule haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Odakule ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Odakule haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Odakule

haberleri sayfasında son dakika yaşanan odakule gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 odakule haberi bulunmuştur. Tüm odakule haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uraz Kaygılaroğlu kendinden geçti: Sokak müzisyeniyle düet yaptığı anlar gündem oldu
Uraz Kaygılaroğlu kendinden geçti: Sokak müzisyeniyle düet yaptığı anlar gündem oldu Uraz Kaygılaroğlu, Beyoğlu Odakule'de bir sokak müzisyeniyle Tarkan'ın 1992'de seslendirdiği 'Vazgeçemem' şarkısıyla düet yaptı. Tarkan da Kaygılaroğlu'nun yayınladığı videoya kayıtsız kalmadı
22.08.2023 Magazin
Deve ve eşek ile PCR protestosu
Deve ve eşek ile PCR protestosu Bir araya gelen aşı karşıtları maske kullanımına, HES Koduna ve aşıya karşı eylem yaptı. PCR genelgesi ile seyahat hürriyetlerinin gasp edildiğini iddia eden eylemciler, iki deve bir eşek ile yaşanan durumu protesto etti. 
12.12.2021 Gündem
Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ oldu!
Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ oldu! İSO'nun Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ, üretimden satışlarda 58,6 milyar lirayla en büyük sanayi kuruluşu oldu. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması'nda Ford Otomotiv 45,2 milyar lirayla ikinci, Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları ise 31,2 milyar lirayla üçüncü oldu
26.05.2021 Ekonomi
İSO Başkanı Bahçıvan: Koronavirüs çok boyutlu bir tehdit
İSO Başkanı Bahçıvan: Koronavirüs çok boyutlu bir tehdit İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, çok boyutlu bir tehdit olan koronavirüsün global ekonomiyi yıpratacağını ifade ederek, "Dünyada önemli bir endişe havası yaratan bir salgını, kısa vadeli bir anlayışla avantaja çevirme yaklaşımı doğru değil." dedi.
26.02.2020 Gündem
Dünyada 37 saniyede bir kişi Tromboz’dan ölüyor
Dünyada 37 saniyede bir kişi Tromboz’dan ölüyor Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği ile Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği, kan pıhtılaşma sorununa dikkat çekmek amacıyla Galata Kulesi'nde etkinlik gerçekleştirdi.
14.10.2019 Sağlık
İstanbul'un göbeğinde maganda dehşeti
İstanbul'un göbeğinde maganda dehşeti İstanbul'da ağırlıkta gençlerden oluşan bir grup araçlarıyla konvoy oluşturdu. Konvoy Taksim'e yaklaştığında ise adeta silahlar konuştu. Araçtan sarkan magandalar havaya ateş ederken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
18.06.2019 Yaşam
İstiklal böyle görünecek!
İstiklal böyle görünecek! İBB tarafından caddenin özgün ve tarihi dokusundan esinlenerek hazırlanan proje kapsamında, bin 350 metrelik caddeye 24 adet saksı ağaç yerleştirilecek
23.02.2018 Gündem
Eyvah magazin!
Eyvah magazin! Oyuncu Serhan Onat, önceki akşam Odakule’deki Klein’a üç kadın arkadaşını davet etti.
30.07.2017 Magazin
Ülkücülerin Özgecan Aslan eyleminde arbede
Ülkücülerin Özgecan Aslan eyleminde arbede İSTANBUL Ülkü Ocakları tarafından İstiklal Caddesi’nde Özgecen Aslan için düzenlenen eylemde arbede çıktı...
14.02.2016 Yaşam
Odakule kablo yangını nedeniyle boşaltıldı
Odakule kablo yangını nedeniyle boşaltıldı İSTANBUL Sanayi Odası Odakule binasında yangın çıktı. 7. kattaki kabloların tutuşmasıyla çıktığı sanılan yangına itfaiyenin müdahalesi sürüyor. Binada çalışanların tamamen tahliye edildiği belirtildi.
2.02.2016 Yaşam
Zerrin Özer: Bana dua edin
Zerrin Özer: Bana dua edin Tekerlekli sandalyeye mahkum olan ünlü sanatçı Zerrin Özer, dua bekliyor.
27.01.2016 Magazin
Taksim'de ülkücülere müdahale
Taksim'de ülkücülere müdahale İstanbul Ülkü Ocakları tarafından yapılan Uygur Türklerine destek eyleminde polis ile grup arasında arbede yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Odakule ihalesi iptal edildi
Odakule ihalesi iptal edildi İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti.
10.12.2014 Ekonomi
Odakule ihaleye açılıyor!
Odakule ihaleye açılıyor! Pera'nın simgelerinden olan Odakule, yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor
22.09.2014 Arşiv
İSO Odakule’nin ihale süreci başlıyor
İSO Odakule’nin ihale süreci başlıyor İSTANBUL Sanayi Odası’nın (İSO) sahibi olduğu Odakule Binası’nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor...
20.09.2014 Ekonomi
Odakule 33 yıllığına kiralanıyor
Odakule 33 yıllığına kiralanıyor İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.
29.09.2021 Gündem
Zamanlama manidar
Zamanlama manidar Tam da sanayici üretimden çekilip AVM’ye, rezidans inşaatına yöneliyor eleştirileri artmışken İstanbul Sanayi Odası, Tepebaşı’ndaki binalarını otel-rezidans olarak kullandırmak üzere devretme kararı aldı.
6.09.2014 Ekonomi
Taksim'de silah sesleri!
Taksim'de silah sesleri! TAKSİM’de dün akşam eylemler sürerken Odakule’de bir çevik kuvvet otobüslerinin bekletildiği otoparktan silah sesleri duyuldu.
9.02.2014 Yaşam
Hangi Binaların Yangın Önlemleri Yetersiz?
Hangi Binaların Yangın Önlemleri Yetersiz? Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi – TÜYAK 2013 törenle açıldı
14.11.2013 Arşiv
Ayaküstü lezzet şarküterileri
Ayaküstü lezzet şarküterileri Restoran mönüleri bize yetmiyor, farklılık peşindeyiz...
15.03.2013 Arşiv
Beyoğlu'nu kana buladılar
Beyoğlu'nu kana buladılar Yaşanan tartışma kavgaya dönüştü
29.09.2021 Gündem
İstiklal kan gölüne döndü!
İstiklal kan gölüne döndü! RUS uyruklu bir kadına "laf atma" yüzünden kavga çıktı
28.12.2012 Yaşam
Yurtta cezalara protesto!
Yurtta cezalara protesto! Balyoz davasında çıkan kararlar dün yurdun çeşitli yerlerinde protesto edildi...
29.09.2021 Gündem
Balyoz kararına sert tepki!
Balyoz kararına sert tepki! Yurtta bazı illerde Balyoz kararı protesto edildi
29.09.2021 Gündem
Öğrenciler ayaklandı!
Öğrenciler ayaklandı! İkinci öğretim harçları için yürüdüler...
1.09.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Odakule ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki odakule haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.