Nihan Candan

Nihan Candan

Son dakika nihan candan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihan candan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihan candan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihan Candan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihan candan gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 nihan candan haberi bulunmuştur. Tüm nihan candan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edildi.15:30’da cezaevinin arka kapısından çıkarılan ünlü fenomenin sağlık kontrolü için bir hastane götürüldüğü bildirildi. Ünlü fenomenin sağlık kontrolünden sonra ise evine gitti belirtildi. Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliyesine karar verildi. Kararın ardından anne Umut Candan, "Çok mutluyum, evimize güneş doğdu" dedi.
26.04.2024 Gündem
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum'
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum' Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. Gizemli evlilik ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan şoke eden bir açıklama geldi.
16.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları...
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları... Bir TV programındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada örgüt lideri Eren Koç'un 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep edildi. Bahar Candan ve Nihal Candan ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.
15.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Vatan TV
Nihal Candan'ın anlaşılamayan kombini olay oldu! 'Sen de şaşırdın iyice'
Nihal Candan'ın anlaşılamayan kombini olay oldu! 'Sen de şaşırdın iyice' Nihan Candan, 'İşte Benim Stilim' ve 'Survivor' yarışmalarıyla adından söz ettirmişti. Candan, Instagram hesabını da oldukça aktif kullanan isimlerden. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine toplayan ve magazin gündeminde yer almayı başaran Nihal Candan'ın son fotoğrafına ise kimse anlam veremedi...
21.06.2022 Magazin
Candan kardeşlerden Seda Akgül'e flaş sözler!
Candan kardeşlerden Seda Akgül'e flaş sözler! Katıldıkları stil yarışmasıyla tanınan Bahar - Nihan Candan kardeşler, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katıldılar.
29.03.2019 Magazin
Murat Boz’dan özel önlem
Murat Boz’dan özel önlem Aslı Enver’den ayrılan Murat Boz magazin muhabirlerine yakalanmamak için tedbir aldı.
29.05.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı!
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan gündemden düşmüyor. Murat Boz ve Eser Yenenler'le basıldıktan sonra magazin gündeminde zirveye oturan Bahar Candan, yine rahat durmadı. İşte Bahar Candan'ın şoke eden paylaşımı...
9.05.2017 Magazin
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Survivor'da büyük kavga! Ünlüler takımında ortalık karışıyor
Survivor'da büyük kavga! Ünlüler takımında ortalık karışıyor Survivor'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Son bölümde Gönülüler takımından Nihal elenmişti. Survivor 2016'nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni fragmanda Yattara ve Yunus Günçe oyun esnasında tartışmaya başlıyor. Atakan ikiliyi ayırmak istesede ortalık bir anda karışıyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...
1.04.2016 Magazin
İşte AKP'nin listesi!
İşte AKP'nin listesi! AK Parti'nin 81 ilde gösterdiği vekil adaylarının listesi açıklandı. Ağır toplar Doğu ve Güneydoğu illerinden aday gösterilirken, sahil bölgelerde de güçlü isimler yer aldı.
11.04.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nihan Candan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihan candan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.