Necef

Necef

Son dakika necef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan necef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını necef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necef gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 necef haberi bulunmuştur. Tüm necef haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Necef Taşı Özellikleri Nelerdir? Necef Taşının En Bilinen Faydaları...
Necef Taşı Özellikleri Nelerdir? Necef Taşının En Bilinen Faydaları... Necef taşı kuvars grubundaki taşların daha şeffaf hali olarak karşımıza çıkar. Parlak bir görünüme sahip olan necef taşı farklı renklerde olabildiği gibi renksiz de olabilmektedir.
2.02.2024 Yaşam
İsrail'deki çöl savaşa neden oldu, şimdi tarım yapılıyor! İsrail'in gizli hazinesi orada yer alıyor
İsrail'deki çöl savaşa neden oldu, şimdi tarım yapılıyor! İsrail'in gizli hazinesi orada yer alıyor Necef Çölü hangi ülkede sorusu gündeme geldi. İsrail Hamas savaşı nedeniyle ismi anılan Necef Çölü'nün kuzeyinde Lut Gölü, güneyinde Akabe Körfezi yer alıyor. İsrail'in tarım ve meyvecilik yaptığı çöl, en önemli kaynaklar arasında yer almakta. Timna Vadisi'nin de içinde olduğu Necef Çölü'nde kaç kişi yaşıyor? İşte Necef Çölü'ne ait bilgiler...
19.10.2023 Gündem
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor?
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor? Irak'ta Sadr Grubu Şii lideri Mukteda Sadr'ın siyaseti bırakma kararını açıklaması ardından Irak'ta gerilim tırmandı. Sadr'ın destekçileri korunaklı Yeşil Bölge'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde toplanarak, sarayı basarken, görüntülerde sarayın bahçesinde bulunan havuza girdikleri görüldü. Söz konusu gelişmenin ardından “Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var?” sorularına yanıt aranırken Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor, Sadr yanlıları kim, Sadr ne demek, Sadr hareketi ne demek? gibi soruların da yanıtı araştırılmaya başlandı.
30.08.2022 Dünya
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Uçuşlar durduruldu! O ülkede binlerce kişi hastaneye kaldırıldı
Uçuşlar durduruldu! O ülkede binlerce kişi hastaneye kaldırıldı Irak’ı sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle hastanelere kaldırılanların sayısı 4 bine ulaştı.
16.05.2022 Dünya
Irak'ta kum fırtınası! 400’den fazla kişi hastaneye kaldırıldı
Irak'ta kum fırtınası! 400’den fazla kişi hastaneye kaldırıldı Irak’ı sabah saatleri itibariyle etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle 400’den fazla kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
1.05.2022 Dünya
7 Avrupa ülkesinden Türkiye kararı!
7 Avrupa ülkesinden Türkiye kararı! Omicron varyantı nedeniyle güncellenen ülkelere giriş kurallarına göre, İspanya, Hollanda ve İsviçre'nin de aralarında bulunduğu 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.
30.12.2021 Gündem
Tarihi Papa ziyaretinde büyük skandal! Puldaki rezalet: Büyük Kürdistan haritası...
Tarihi Papa ziyaretinde büyük skandal! Puldaki rezalet: Büyük Kürdistan haritası... Son dakika haberine göre; Papa Françesko’nun tarihi Irak ziyaretinin Erbil ayağında büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Papa şerefine bastırdığı pullardan birinde yer alan haritada Türkiye’nin doğusunun da Irak Kürt Bölgesi topraklarına dahil edildiği görülüyor.
10.03.2021 Dünya
Papa'dan tarihi ziyaret! 'Selamınaleyküm...'
Papa'dan tarihi ziyaret! 'Selamınaleyküm...' Papa Francis'in yolculuğu başladı. Tarihte ilk kez Katolik Kilisesi lideri Irak'a gidiyor, gezinin sloganı ise 'Hepiniz kardeşsiniz'.
5.03.2021 Gündem
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü İran'ın önde gelen muhafazakar din adamlarından Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi, 85 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2021 Dünya
Şuşa neden önemli? Dağlık Karabağ son durum ne? Şuşa ne zaman işgal edildi?
Şuşa neden önemli? Dağlık Karabağ son durum ne? Şuşa ne zaman işgal edildi? Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Karabağ'ın kalbi Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını bildirdi. Peki, Şuşa neresi? Şuşa nerede? Şuşa Azerbaycanlılar için neden önemli? İşte Şuşa hakkında merak edilenler...
8.11.2020 Gündem
Dehşete düşüren görüntünün nedeni belli oldu
Dehşete düşüren görüntünün nedeni belli oldu Irak'ın Divaniye kentinde onlarca ton balık telef oldu.
4.08.2020 Dünya
Lütfi Kırdar kimdir? Lütfi Kırdar nereli? Kartal Şehir Hastanesi’ne ismi verilen Lütfi Kırdar’ın hayatı!
Lütfi Kırdar kimdir? Lütfi Kırdar nereli? Kartal Şehir Hastanesi’ne ismi verilen Lütfi Kırdar’ın hayatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılış töreninde yaptığı konuşma sonrası, Dr. Lütfi Kırdar kimdir? Lütfi Kırdar nereli? Soruları merak edilmeye başlandı.
4.07.2020 Gündem
İsrail, Gazze'de Hamas'a ait bazı noktaları vurdu
İsrail, Gazze'de Hamas'a ait bazı noktaları vurdu İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde Hamas'a ait bazı noktaları bombaladı.
15.06.2020 Dünya
Irak, Umman ve Cezayir'de yeni tip koronavirüs vakaları artıyor
Irak, Umman ve Cezayir'de yeni tip koronavirüs vakaları artıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen kişi sayısı Irak'ta 32'ye, Umman'da 12'ye, Cezayir'de 8'e yükseldi.
3.03.2020 Dünya
Dünya alarmda! Ölü sayısı giderek artıyor
Dünya alarmda! Ölü sayısı giderek artıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen kişi sayısı Bahreyn'de 47'ye, Irak'ta 19'a çıktı.
1.03.2020 Dünya
Dünya alarmda! 3 ülkeye daha sıçradı
Dünya alarmda! 3 ülkeye daha sıçradı Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Gürcistan, Kuzey Makedonya ve Pakistan'a da sıçradı.
26.02.2020 Dünya
Kuveyt, Irak ile sınır kapılarını kapattı
Kuveyt, Irak ile sınır kapılarını kapattı Irak’ın Necef kentinde ilk korona virüsü vakasının onaylanmasının ardından Kuveyt, Irak ile sınır kapılarını kapatarak uçak seyahatlerini askıya aldığı duyurdu.
24.02.2020 Dünya
Irak, İran’a uçuşları askıya aldı
Irak, İran’a uçuşları askıya aldı Irak Ulaştırma Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle İran’a gidiş-dönüş tüm uçak seferlerini askıya aldı.
20.02.2020 Dünya
Irak'ta göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi
Irak'ta göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi Irak’ın başkenti Bağdat ve güney kentlerinde, hükümet karşıtı göstericiler, yolları lastik yakarak trafiğe kapatmayı sürdürürken, bazı vilayetlerde yarın resmi tatil ilan edildi.
19.01.2020 Dünya
'Askerlerimizi Libya'ya göndermeye başlıyoruz'
'Askerlerimizi Libya'ya göndermeye başlıyoruz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda yaptığı açıklamada Libya'ya askerlerimizi göndermeye başlıyoruz" dedi.
16.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.