Nato Genel Sekreteri

Nato Genel Sekreteri

Son dakika NATO Genel Sekreteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NATO Genel Sekreteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NATO Genel Sekreteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nato Genel Sekreteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nato genel sekreteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 772 nato genel sekreteri haberi bulunmuştur. Tüm nato genel sekreteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
26.01.2024 Gündem
NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? NATO Genel Sekreteri Türkiye ziyareti!
NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? NATO Genel Sekreteri Türkiye ziyareti!  NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Türkiye'ye gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini ve depremler nedeniyle dayanışma mesajı vereceğini bildiren Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın bitiminde düzenlediği basın toplantısında, NATO'nun Türkiye'ye desteği ve yarın Türkiye'ye yapacağı ziyaret hakkında bilgi verdi. Peki, NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? 
15.02.2023 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsveç ve Finlandiya ile ilgili yaptığı açıklamada "Esas veto şimdi başlıyor" dedi. Olası Suriye operasyonu ile ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, Özellikle Rusya ve ABD'nin Türkiye'ye bir şey söyleme hakkı yok. Önce sözlerini tutsunlar." dedi.
4.07.2022 Gündem
Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı!
Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik talebine ilişkin konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki ülkenin terör örgütü PKK/PYD/YPG’ye karşı somut ve samimi adımlar atması gerektiğini vurguladı. Bu görüşmenin ardından Jens Stoltenberg merak ediliyor. Peki, Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı!
25.06.2022 Dünya
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması!
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması! Belçika’nın başkenti Brüksel’de devam eden NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nda konuşan Genel Sekreter Jens Stoltenberg'den Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mahsur kalan tahılı Ukrayna'dan çıkarmak için çözüm bulma çabalarını takdir ediyorum." dedi.
16.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg'e, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusuyla ilgili 'yazılı taahhüt' şartını iletti.
15.06.2022 Siyaset
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
NATO, Navalnıy'ın serbest bırakılması çağrısında bulundu
NATO, Navalnıy'ın serbest bırakılması çağrısında bulundu NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus muhalif Aleksey Navalnıy ve destekçilerinin gözaltına alınmasını kınayarak Navalnıy'ın bir an önce serbest bırakılmasını istedi.
9.02.2021 Dünya
NATO: Tüm müttefikler Türkiye ile tam dayanışma içinde
NATO: Tüm müttefikler Türkiye ile tam dayanışma içinde NATO'da Türkiye'nin talebiyle düzenlenen olağanüstü Suriye toplantısı sona erdi. Toplatı sonrası NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg önemli açıklamalarda bulundu. Stoltenberg,"NATO Türkiye'nin yanındadır. Türkiye'nin güney sınırını Suriye'den gelen saldırılara karşı korumaya devam edeceğiz' dedi.
28.02.2020 Gündem
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg savunma bütçeleri konusunda bilgi verdi
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg savunma bütçeleri konusunda bilgi verdi NATO'nun 70’inci yılı kutlamaya hazırlandıkları Liderler Zirvesi gündemi öncesi NATO müttefiklerinin savunma bütçeleri konusunda detaylı bilgi veren Stoltenberg, savunma harcamalarının son 5 yılda yükseldiğini vurguladı.
29.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri'ni kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri'ni kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in, Türkiye-NATO ilişkileri ve başta Suriye olmak üzere bölgesel gelişmeleri ele aldığı, NATO üyesi ülkelerin terörün her türüne karşı dayanışma içinde olmalarının ve kararlılıkla mücadele etmelerinin önemini vurguladıkları belirtildi.
16.04.2018 Siyaset
NATO Genel Sekreteri, Erdoğan'dan özür diledi!
NATO Genel Sekreteri, Erdoğan'dan özür diledi! NATO tatbikatında yaşanan skandalın ardından NATO ve Norveç'ten Türkiye'ye peş peşe özür mesajları gelmişti. Son olarak NATO Genel Sekreteri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak özür diledi.
29.09.2021 Gündem
NATO Genel Sekreteri, skandal için Orgeneral Akar'dan yüz yüze özür diledi!
NATO Genel Sekreteri, skandal için Orgeneral Akar'dan yüz yüze özür diledi! Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile görüşen NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalının ardından "net bir şekilde" özrünü Akar’a iletti
29.09.2021 Gündem
'Dünya son 30 yılın en tehlikeli noktasında'
'Dünya son 30 yılın en tehlikeli noktasında' NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, dünyanın 30 yıldır olmadığı kadar tehlikeli bir noktada olduğunu söyledi.
9.09.2017 Dünya
Türkiye için bu başlığı attılar: Kilit ülke!
Türkiye için bu başlığı attılar: Kilit ülke! Alman Welt am Sonntag gazetesi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile yapılan mülakata tam sayfa yer verdi. Mülakatın manşetinde 'Türkiye NATO için kilit ülke' yazıldı.
30.04.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO ile görüştü! Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede NATO ittifakının genel durumu değerlendirildi.
17.06.2021 Dünya
Kilis’e NATO koruması
Kilis’e NATO koruması Suriye’den IŞİD’in attığı Katyuşa roketlerinin 21 sivili öldürdüğü Kilis, NATO’nun gündeminde. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, “Kilis’teki durumdan endişeliyiz” açıklamasını yaptı
29.09.2021 Gündem
Putin'den ABD'ye füze tepkisi: Tehditleri bertaraf edeceğiz
Putin'den ABD'ye füze tepkisi: Tehditleri bertaraf edeceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Romanya'ya yerleştirdiği füze kalkanı sistemini aktif hale getirmesine tepki gösterdi ve ülkesinin "yeni ortaya çıkan tedhditleri bertaraf edeceğini" söyledi...
14.05.2016 Dünya
ABD, Romanya'daki füze savunma kalkanını aktif hale getiriyor
ABD, Romanya'daki füze savunma kalkanını aktif hale getiriyor ABD, Rusya'nın itirazına rağmen Romanya'daki füze savunma kalkanını aktif hale getiriyor.
12.05.2016 Dünya
NATO'dan Kilis açıklaması
NATO'dan Kilis açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Kilis’e yapılan saldırılarla ilgili, “NATO Türkiye ile dayanışma içerisinde. NATO müttefikleri Türkiye’nin güvenliğini arttırmaya yönelik tedbirler aldı ve gerekli olduğu sürece bunu yapmaya devam edecek” ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu Stoltenberg ile Suriye'yi görüştü
Çavuşoğlu Stoltenberg ile Suriye'yi görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Suriye'den Türkiye'ye yönelik tehditleri görüştü.
29.09.2021 Gündem
NATO'dan Rusya'ya "askerleri çek" çağrısı
NATO'dan Rusya'ya "askerleri çek" çağrısı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'dan ateşkes anlaşmasına uyarak Ukrayna'daki askerlerini çekmesini isterken, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ise Moskova'yı, ülkedeki askeri varlığını artırmakla suçladı.
17.12.2015 Dünya
Akdeniz’e uçak ve savaş gemileri
Akdeniz’e uçak ve savaş gemileri NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin güvenliği için Akdeniz’e uçaklar ve savaş gemileri gönderileceğini duyurdu...
29.09.2021 Gündem
‘Konuşmaya hazırız özür beklemesinler’
‘Konuşmaya hazırız özür beklemesinler’ Başbakan Davutoğlu: “Her seviyede Rusya ile konuşmaya hazırız. Hava sahamızı koruduğumuz için suçlanamayız”
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu NATO Genel Sekreteri'yle görüştü
Başbakan Davutoğlu NATO Genel Sekreteri'yle görüştü Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonla görüştü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nato Genel Sekreteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nato genel sekreteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.