Natalie Portman

Natalie Portman

Son dakika Natalie Portman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Natalie Portman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Natalie Portman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Natalie Portman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan natalie portman gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 natalie portman haberi bulunmuştur. Tüm natalie portman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
Aldığı ilk hayran mektubunda tecavüz tehdidi! 'Kariyerim cinsel obje olmaktan kaçmakla geçti'
Aldığı ilk hayran mektubunda tecavüz tehdidi! 'Kariyerim cinsel obje olmaktan kaçmakla geçti' Daha çocuk yaştayken kamera karşına geçtiği filmle adını tüm dünyanın ezberlediği Natalie Portman artık 43 yaşında, Oscar da dahil sayısız ödülün sahibi bir oyuncu ve Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri. Ancak nice kadın oyuncu gibi onun da kariyerinin başlangıcında yaşamak zorunda kaldıkları oldukça düşündürücü ve acı verici.
12.05.2023 Magazin
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti!
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti! 'Dünyayla Benim Aramda' dizisi Altın Kelebek'te 'En İyi İnternet Dizisi' ödülünü aldı. Dizisi ödül alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan tarzıyla geceye damga vuran isimlerdendi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun tülden elbisesini beğenirken bazısı ise elbisenin transparan olmasını eleştirdi.
5.12.2022 Magazin
Vegan nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki fark nedir?
Vegan nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki fark nedir? Şarkıcı Miley Cyrus’un "beyninin normal çalışmıyor" diyerek, veganlığı bıraktığını söylemesinin ardından dikkatler yeniden vegan konusuna odaklandı. Vegan ya da Veganlık, beslenme ihtiyacını hayvansal gıdalardan sağlanmaması durumudur. Vejetaryen beslenmenin bir türü olan vegan ya da veganlık nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki farklar nelerdir?
3.09.2020 Gündem
"Maaş konuşmak bir çeşit tabu!"
"Maaş konuşmak bir çeşit tabu!" Natalie Portman, cinsel tacize karşı çıkan Time’s Up hareketiyle çevresinin genişlediğini söyledi.
20.01.2020 Magazin
Natalie Portman'dan İsrail'e şok: Irkçı
Natalie Portman'dan İsrail'e şok: Irkçı Hollywood'un en başarılı oyuncularından Portman, Tel Aviv'in yaz aylarında kabul ettiği Yahudi Ulus Devlet Yasası'nı 'ırkçı' bulduğunu açıklayıp "Bir hataydı ve bu yasaya katılmıyorum" dedi. Söz konusu uygulama, İsrail'de yaşayan Arapları ikinci sınıf vatandaş konumuna düşürüyor.
13.12.2018 Dünya
Closer’da rol alıyorum
Closer’da rol alıyorum Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile önceki gün Vadistanbul AVM’deydi. Akil, İngiliz oyun yazarı Patrick Marber’in ‘Closer’ adlı tiyatro oyununu, Cengiz Bozkurt’un yönetmenliğiyle sahneye taşıdıklarını ve provaların devam ettiğini dile getirdi.
9.09.2018 Magazin
Kendime yatırım yapmak isterim
Kendime yatırım yapmak isterim Kalk Gidelim dizisinde Badegül karakterini canladıran İlayda Aydın, “Oyunculuk içinde çokça şey barındırıyor. Dans da bunu besleyen, büyük bir avantaj. Uzun set saatleri de enerjimi çok düşürmüyor.” diyor.
2.06.2018 Arşiv
İsrail'e resti çeken ünlü oyuncuya sürpriz teklif
İsrail'e resti çeken ünlü oyuncuya sürpriz teklif İsrailli-ABD'li Hollywood yıldızı Natalie Portman, İsrail'le ilgili yaptığı son açıklamalarının ardından Filistin’deki bir film festivaline davet edildi.
27.04.2018 Dünya
‘Filistin’e zulmeden  adama destek vermem’
‘Filistin’e zulmeden adama destek vermem’ Hollywood yıldızı Natalie Portman ‘Yahudi Nobel’i’ olarak anılan ödül törenine Gazze’de öldürülen Filistinliler nedeniyle katılmayacağını açıkladı. Portman’ın İsrail vatandaşlığının iptal edilmesi istendi. Portman sert yanıt verdi
21.04.2018 Dünya
Natalie Portman İsrail'in ödülünü geri çevirdi!
Natalie Portman İsrail'in ödülünü geri çevirdi! Hollywood yıldızı Natalie Portman, Kudüs'te kendisine verilmesi planlanan 2 milyon Dolar değerindeki 'Genesis Ödülü'nü Filistinlilere yapılan saldırılar nedeniyle geri çevirdi.
21.04.2018 Dünya
Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak...
Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak... Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Lea Seydoux, Rosanna Arquette ve Mira Sorvino'dan sonra Oscar ödüllü aktris Natalie Portman da başrolde Harvey Weintesin'in yer aldığı bir taciz skandalı anlattı.
18.12.2017 Magazin
Minik kızıyla yürüyüşte!
Minik kızıyla yürüyüşte! Oyuncu Natalie Portman, önceki gün kızı Amalia ile Los Feliz'deki evinin yakınlarında görüntülendi.
1.12.2017 Magazin
Egom yok garsonluk da yaparım
Egom yok garsonluk da yaparım Son dönemde yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Leyla Feray, bu hafta vizyona giren “Kardeşim Benim 2”de nişanlısından kaçan Leyla karakterini canlandırıyor. “Egom yok garsonluk da yaparım” diyen Feray, Natalie Portman’a benzetildiğini söylüyor.
25.11.2017 Arşiv
Dizilerin yeni kötü kadını İpek Bağrıaçık!
Dizilerin yeni kötü kadını İpek Bağrıaçık! Siyah İnci dizisinin Defne’si İpek Bağrıaçık, bugüne kadar hep kötü karakterleri oynamasıyla ilgili şöyle diyor, “Oynadığım rollerden çok farklıyım. Yine de Türk sinemasının kötü kadını olma yolunda ilerliyorum.”
24.11.2017 Arşiv
Keşke hep dönem dizisinde oynasak
Keşke hep dönem dizisinde oynasak Payitaht: Abdülhamid’in iki zıt karakteri Güzide Arslan ve Cemre Baysel dönem dizisinde oynamanın kendilerini sultan gibi hissettirdiğini anlatıyor.
17.11.2017 Arşiv
Bebeğiyle geziyor
Bebeğiyle geziyor Natalie Portman (36) 9 aylık bebeği Amalia ile Los Angeles’ta görüntülendi.
13.11.2017 Magazin
Tenis ile form tutuyor
Tenis ile form tutuyor Oscar Ödüllü oyuncu Natalie Portman (36), Los Angeles’ta bir tenis kortunda objektiflere yansıdı.
19.10.2017 Magazin
Giderek Türkleşiyorum
Giderek Türkleşiyorum Yeni Gelin dizisinin Bella’sı Jessica May artık giderek Türkleştiğini anlatıyor. Türkçesini de ilerleten oyuncu “İnsanlar bazen Brezilyalı olduğumu unutuyor. Çay koyup sohbete etmeye bayılıyorum” diyor.
30.09.2017 Arşiv
'Amerika'yı yeniden okur yazar yap'
'Amerika'yı yeniden okur yazar yap' Oscar ödüllü aktris Natalie Portman, önceki gün Los Angeles'ta görüntülendi.
25.09.2017 Magazin
Natalie Portman'dan nefes kesen pozlar!
Natalie Portman'dan nefes kesen pozlar! Natalie Portman, kızı Amalia'yı dünyaya getirdikte sonra formuna yeniden kavuştuğunu gösterdi.
17.08.2017 Magazin
Afişi ortaya çıktı
Afişi ortaya çıktı Genç yönetmen Xavier Dolan’ın dev bir kadroyla anlatmaya hazırlandığı The Death And Life Of John F. Donovan’ın ilk posteri paylaşıldı.
29.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Natalie Portman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki natalie portman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.