Müyesser Yıldız

Müyesser Yıldız

Son dakika Müyesser Yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müyesser Yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müyesser Yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müyesser Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müyesser yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 müyesser yıldız haberi bulunmuştur. Tüm müyesser yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel'e hapis cezası
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel'e hapis cezası ODA TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel ile Astsubay Erdal Baran'ın, 'devletin güvenliği veya yararları bakımından gizlik kalması gereken bilgileri açıklamak' suçundan yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, Yıldız'a 3 yıl 7 ay 10 gün, Dükel'e 1 yıl 15 gün, Baran'a ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
8.03.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Demek ki bizim bir eksiğimiz var
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Demek ki bizim bir eksiğimiz var CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarım gittiler, bütün illerde OSB'lerde üreticiler ile görüştüler. Yüzde 90'ının CHP'nin önerilerinden haberi yok. Demek ki bizim bir eksiğimiz var, demek ki biz bir şeyi yapamıyoruz. Bu bağlamda hepimize görev düşüyor" dedi.
10.11.2020 Siyaset
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay Erdal Baran'ın tutuklu, Tele 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in tutuksuz olarak 'Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama' suçundan yargılanmalarına başlandı. Tutuklu sanık Yıldız, adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi.
9.11.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Teröre karşı ortak duruş sergilemek zorundayız
Kılıçdaroğlu: Teröre karşı ortak duruş sergilemek zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, teröre karşı hep beraber ortak duruş sergilemek zorundayız. Terörün partisi, kimliği, inancı yoktur; çünkü teröristin temel amacı, insanı yok etmektir" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkındaki soruşturma tamamlandı
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkındaki soruşturma tamamlandı Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel ile astsubay Erdal Baran hakkında, "Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
23.09.2020 Gündem
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder'
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder' Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız Uğur ve Hadımköy Kışla Komutanlığı'nda görevli Astsubay Erhan B.'nin tutuklandığı, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı soruşturmasında çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Erhan B.'nin ifadesinde, Yıldız'ın Suriye sınır hattının Türkiye ve Suriye tarafından bulunan Türk askeri personelinin karışmış olduğu disiplinsizlik olaylarını içeren raporu kendisine göndermesini istediğini söylediği öğrenildi. Erhan B.'nin, Müyesser Yıldız'a Libya'da görevlendirilen birliklerin komutanın adını verdiği de ortaya çıktı.
12.06.2020 Gündem
Müyesser Yıldız tutuklandı
Müyesser Yıldız tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 8 Haziran'da "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay E.B. çıkarıldıkları duruşmada tutuklanırken TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ise serbest bırakıldı.
12.06.2020 Gündem
Gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi
Gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi.
11.06.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''1923 yılında Cumhuriyet’i kurduğumuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde sadece 554 doktor vardı. 4 hemşire, 69 eczacı, 136 ebe vardı. Bugün Cumhuriyet’in aydınlanma felsefesinin ortaya koyduğu bir gerçek, bugün Avrupa’nın en güçlü sağlık ordusu bizde'' dedi.
9.06.2020 Siyaset
Müyesser Yıldız'ın da gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı
Müyesser Yıldız'ın da gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından “askeri casusluk" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve E.B isimli bir muvazzaf asker gözaltına alındı.
8.06.2020 Gündem
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 'askeri casusluk'tan gözaltı
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 'askeri casusluk'tan gözaltı TELE1 Ankara Temsilcisi Dükel ve OdaTV Ankara Haber Müdürü Yıldız gözaltına alındı. İki ismin "siyasal ve askeri casusluk" kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
8.06.2020 Gündem
Odatv.com'a erişim engeli
Odatv.com'a erişim engeli Libya'da şehit olana MİT mensubunun cenaze töreniyle ilgili yapılan haber nedeniyle OdaTV internet sitesi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararıyla erişime engellendi.
6.03.2020 Gündem
Adnan Oktar hapiste rüşvet borsası kurdu
Adnan Oktar hapiste rüşvet borsası kurdu Kızı Adnan Oktar operasyonunda tutuklanan eski komutandan müthiş iddia. Kadınların hapishanelerde 10’arlı gruplar halinde kaldığını belirten emekli komutan baba ’’itirafçı olmasınlar, konuşmasınlar diye 50 ila 500 bin lira arasında para teklifi yapıldığını duyuyoruz’’ dedi.
2.08.2018 Gündem
Odatv’de 6 yıl sonra tüm sanıklara beraat
Odatv’de 6 yıl sonra tüm sanıklara beraat Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın, Prof. Dr. Yalçın Küçük ve eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın aralarında bulunduğu 13 sanıklı Odatv davası beraatle bitti
29.09.2021 Gündem
Delil değil ‘zararlı’ yazılımmış!
Delil değil ‘zararlı’ yazılımmış! 13 sanıklı Oda TV Davası’nda dijital dokümanlar hakkında gelen bilirkişi raporu, delil sayılan bilgisayarlara dışarıdan müdahele yapıldığını, hatta bilgileri değiştirebilecek zararlı bir yazılımın eklendiğini ortaya koydu
29.09.2021 Gündem
ENGİN ALAN'DAN  SÜRPRİZ İTİRAZ
ENGİN ALAN'DAN SÜRPRİZ İTİRAZ Engin Alan'ın avukatı AYM'ye başvurdu ama Alan, 'Savunmamı aziz milletime yapacağım' dedi.
29.09.2021 Gündem
Büyük bir yalan!
Büyük bir yalan! Yağmur Balbay'ın okulundan açıklama geldi
29.09.2021 Gündem
En çok yağda yumurtayı özledim
En çok yağda yumurtayı özledim Soner Yalçın Silivri günlerini VATAN’a anlattı
29.09.2021 Gündem
Soner Yalçın’a 682 gün sonra tahliye!
Soner Yalçın’a 682 gün sonra tahliye! Yalçın cezaevinden çıktı
29.09.2021 Gündem
Mustafa Balbay'a büyük destek!
Mustafa Balbay'a büyük destek! Balbay: Tek bir süpergüç biliyorum; o da örgütlü halk
1.12.2012 Yaşam
Odatv davasında karar!
Odatv davasında karar! Odatv davasına bakan mahkeme, Soner Yalçın, Hanefi Avcı ve Yalçın Küçük'ün tutukluluk halinin devamına karar verdi
29.09.2021 Gündem
Oda TV davasında şok iddia!
Oda TV davasında şok iddia! Müyesser Yıldız şok bir iddia ortaya attı
16.11.2012 Televizyon
'Bu yazılar iddianamede yok!'
'Bu yazılar iddianamede yok!' TÜBİTAK bilirkişilerince Odatv davasının görüldüğü İstanbul 16...
29.09.2021 Gündem
Yalçın'dan TÜBİTAK'a zor sorular!
Yalçın'dan TÜBİTAK'a zor sorular! Odatv davasının görüldüğü İstanbul 16...
29.09.2021 Gündem
'Beni erkeklere de sevdirmeye başladınız'
'Beni erkeklere de sevdirmeye başladınız' Odatv davasına Yalçın Küçük damga vurdu!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müyesser Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müyesser yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.