Gazete Vatan Logo

Oda TV davasında şok iddia!

Müyesser Yıldız şok bir iddia ortaya attı

Oda TV davasında tutuksuz yargılanan gazeteci Müyesser Yıldız şok bir iddia ortaya attı.

Odatv davası, Malatya Zirve Yayınevi ve Rahip Santaro cinayeti Ergenekon davası ile birleştirildi.''

İddiayı ortaya atan isim Odatv davasından tutuksuz yargılanan gazeteci Müyesser Yıldız.

CNN TÜRK yayınına katılan Yıldız, Adalet Bakanlığı'nın AİHM'e gönderdiği savunmada sözkonusu davaların Ergenekon ile birleştirilmiş gözüktüğünü söyledi. Yıldız, TÜBİTAK'ın mahkemeye gönderdiği son raporu da eleştirdi.

ODA TV DAVASINDA HEDEFTE İKİ İSİM VAR

TÜBİTAK’ın son raporu o fluluğu tamamen koyu bir hale çevirdi. Elma ile armudu bir birebirine karıştırdı. Daha önce Soner Yalçın’ın bilgisayarında hiçbir suç unsuru bulunmamıştı. İncelemeye gerek duyulmamıştı. Bu sefer nedense sadece bizimkileri değil Soner bey’in kini de gönderdiler. Soner Yalçın’ın bilgisayarında daha önce zaten hiçbir şey bulunamamıştı. Soner Yalçın’ın Hürriyet Gazetesi’ne yazdığı yazılar Oda TV’ye yazdığı yazılar işte onları Barışlara göndermesi sanki suç delilleri bunlarmış bunları Soner Bey yazmış gibi takdim edildi.

İKİ YILDIR SÜRÜNÜYORUZ

16. Ağır Ceza mahkemesi bizim üzerimizden 4 ayda 96 sanıklı şike davasını bitirdi. Biz iki senedir sürünüyoruz. İki kişi ana hedef diyorum ben birisi Soner Yalçın diğeri Hanefi Avcı. Dün Silivri kapısından Adalet Bakanlığı’nın izni ile gazeteci olarak gittim. Tuncay Özkan orada bize bir savunma gösterdi. Bu Türkiye gündemine henüz gelmedi.

AHİM’e savunma göndermiş Adalet Bakanlığı o savunmada bize ne yazık ki Oda TV davası Malatya Zirve davası, Rahip Santaro hepsi Ergenekon ile birleştirilmiş gözüküyor. Ergenekon terör örgütü o kadar korkunç bir örgüt ki diyor işte Barış şunu yaptı Müyesser bunu yaptı. Yani Adalet Bakanlığı bu savunmaya göre Ankara’da birleştirilmiş.

Haberin Devamı