Müslüman Oldu

Müslüman Oldu

Son dakika Müslüman oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müslüman oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müslüman oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müslüman Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müslüman oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.252 müslüman oldu haberi bulunmuştur. Tüm müslüman oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
Nayman müslüman oldu mu? Kuruluş Osman Moğol komutanı Nayman tarihte müslümanlığı seçti mi?
Nayman müslüman oldu mu? Kuruluş Osman Moğol komutanı Nayman tarihte müslümanlığı seçti mi? Osman Bey'in yeni sezonda en büyük düşmanı Moğol komutanı Nayman oldu. Kuruluş Osman Nayman olarak bilinen karakterin tarihte yeri olup olmadığı araştırılmaya devam ediyor. Berik Aitzhanov'un canlandırdığı Nayman müslüman oldu mu tarihte? Kuruluş Osman Nayman tarihte var mı?
6.03.2023 Televizyon
6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi
6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi 6'ncı kattan düştükten sonra ağır yaralanan ve "Hastanede doktorlar yaşamamın imkansız olduğunu söyledi. Ben de hastaneden çıkınca Müslüman olacağım diye Allah’a söz verdim" diyen Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu.
19.01.2023 Yaşam
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi Rizeli bedensel engelli Semanur Kutanis (21), 5 yıl önce dil geliştirmek için sosyal medyada tanışıp, arkadaşlık kurduğu Güney Koreli Koo Dongwan (25) ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Ardeşen ilçesine 7 bin 300 kilometreden gelen ve Müslümanlığı seçip, Muhammet Ali adını alan Koreli genç, Kutanis ile nişanlandı.
14.12.2022 Yaşam
Polonyalı Monika Joanna Sosnowska, Karabük'te Müslüman oldu
Polonyalı Monika Joanna Sosnowska, Karabük'te Müslüman oldu Polonyalı Monika Joanna Sosnowska Yılmaz, tatil için geldiği Karabük'te düzenlenen törenle Müslüman oldu.
12.11.2022 Yaşam
Fransız model Marine el Himer, Müslüman olduğunu ilan etti!
Fransız model Marine el Himer, Müslüman olduğunu ilan etti! Fransız model ve reality show yıldızı Marine el Himer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Müslüman olduğunu açıkladı. Kabe'nin önünde çektiği fotoğrafları ve videoyu yayınlayan Marine el Himer, "Bu anlar hayatımın en mutlu gününü gösteriyor. Bu manevi yolculuk, bana rehberlik etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.
6.11.2022 Magazin
Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Saadet Partisi'nin 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Temel Karamollaoğlu, yeniden genel başkan seçildi. emel Karamollaoğlu'nun tek aday olduğu kongrede, partinin toplam 1200 delegesinden, 1050'si oy kullandı. Karamollaoğlu, oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak, yeniden genel başkan seçildi. Peki, Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Temel Karamollaoğlu’nun eşi kim, nereli? İşte detaylar…
30.10.2022 Gündem
Hz. Said Bin Zeyd kimdir? Said Bin Zeyd'in hayatı ve ölümü
Hz. Said Bin Zeyd kimdir? Said Bin Zeyd'in hayatı ve ölümü Said Bin Zeyd İslam Peygamberi Muhammed'in sahabelerinden biridir. 600 yılında doğmuştur ve Ebu Aver olarak da bilinmektedir. Peki, Hz. Said Bin Zeyd kimdir? Said Bin Zeyd ne zaman müslüman oldu? Said bin Zeyd nasıl öldü? Said bin Zeyd cennetle müjdelendi mi? İşte Said Bin Zeyd'in hayatı ve ölümü
14.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Ömer ne zaman müslüman oldu, kaç yaşındaydı?
Hz. Ömer ne zaman müslüman oldu, kaç yaşındaydı? Hz. Ömer, İslam peygamberi ve Hz. Muhammed'in sahabelerinden biridir. Hz. Ömer İslam devletinin Hz. Ebubekir'den sonraki ikinci halifesi olmuştur. Peki, Hz. Ömer ne zaman müslüman oldu, kaç yaşındaydı? İşte Hz. Ömer’in hayatı ile ilgili merak edilenler…
14.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Ömer kimdir? Hz. Ömer'in özellikleri ve hayatı
Hz. Ömer kimdir? Hz. Ömer'in özellikleri ve hayatı Hz. Ömer 581 yılında Mekke'de dünyaya gelmiştir. Hz. Ömer peygamber efendimizin (sav) ölümünden sonra İslam'ın başına geçmiştir. Peki, Hz. Ömer kimdir? Hz Ömer Hz Muhammedin neyidir? Hz Ömer nasıl bir insandı? Hz Ömer hangi özelliği ile bilinir? Hz. Ömer'in özellikleri ve hayatı ile ilgili detaylar…
14.09.2022 Dini Bilgiler
Ukrayna'dan Mardin'e gelin gelip Müslüman olan Alina, 'Amine' ismini aldı
Ukrayna'dan Mardin'e gelin gelip Müslüman olan Alina, 'Amine' ismini aldı Ukrayna'da tanıştığı Mardinli Mahsum Koçak (46) ile evlenmeye karar veren Ukrayna vatandaşı Alina Kolos (32) için ihtida töreni düzenlendi. Kolos, Müslüman olduktan sonra Amine ismini aldı.
8.08.2022 Yaşam
Mide ağrısıyla hastaneye gitti, röntgende gördüklerine inanamadılar! 'Yutmuş olabilirim'
Mide ağrısıyla hastaneye gitti, röntgende gördüklerine inanamadılar! 'Yutmuş olabilirim' Ankara'da 46 yaşındaki D.E. adlı kadının karın bölgesinde tespit edilen 4 santimlik 2 neşter, ameliyatla çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan D.E.'nin ameliyatlarda kullanılan neşterleri yutmuş olabileceğini söylediği öğrenildi.
7.04.2022 Yaşam
Mersin’de ilkokul öğrencisine şiddet iddiası! Soruşturma başlatıldı
Mersin’de ilkokul öğrencisine şiddet iddiası! Soruşturma başlatıldı Mersin’in Anamur ilçesinde ilkokul öğrencisi A.Ç.’nin, sınıf öğretmeni Gülcan E., tarafından dövüldüğü iddiasıyla idari ve adli soruşturma başlatıldı.
7.04.2022 Yaşam
Gezmek için geldi, Müslüman oldu
Gezmek için geldi, Müslüman oldu Gezmek için gittiği tarihi kent İznik’te Ayasofya Camiinde okunan ezan sesinden etkilenen Ukraynalı genç kadın aynı camide kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu.
7.04.2022 Yaşam
Ezan sesinden etkilenen Ukraynalı kadın Müslüman oldu
Ezan sesinden etkilenen Ukraynalı kadın Müslüman oldu Gezmek için gittiği tarihi kent İznik’te Ayasofya Camiinde okunan ezan sesinden etkilenen Ukraynalı genç kadın aynı camide kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu.
7.04.2022 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Rusya-Ukrayna krizinde çözüm için 5 madde
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Rusya-Ukrayna krizinde çözüm için 5 madde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Ukrayna-Rusya savaşında Putin'in haksız olduğunu belirtip 5 madde halinde yapılması gerekenleri sıralayarak "Rusya ve Ukrayna ile masaya oturabilecek tek ülke Türkiye'dir." dedi.
3.03.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den flaş Süleyman Soylu çıkışı: Herkesi uyarıyorum! Hedef Türkiye'dir
MHP lideri Bahçeli'den flaş Süleyman Soylu çıkışı: Herkesi uyarıyorum! Hedef Türkiye'dir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye'nin çevresindeki sinsi kuşatma sertleşmektedir. Asıl mesele gündemi işgal eden iddiaların hem taraftarlarından hem de cesametinden çok daha ötesidir. Yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, şer kampanyalarına hız vermişlerdir. Herkesi uyarıyorum; hedef Türkiye'dir. Bir tezgah kurulmuştur." dedi.
25.05.2021 Siyaset
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu?
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu? Irkçılıkla geçen bir ömür. 1942 yılında dünyaya gelen Muhammed Ali, 3 Haziran 2016 yılında hayatını kaybetti. Muhammed Ali ölümünün 4. Yılında anılıyor. Ömrü boyunca ırkçılıkla mücadele eden Muhammed Ali’nin ölümünün 4. Yılı Amerika’daki ırkçılık karşıtı gösterilere denk deldi. Peki, Muhammed Ali kimdir? Muhammed Ali ne zaman, neden öldü? Muhammed Ali neden en iyi seçildi, ne zaman Müslüman oldu?
3.06.2020 Gündem
Hollandalı siyasetçiden Türk polisine övgü! ‘Yorum yok’
Hollandalı siyasetçiden Türk polisine övgü! ‘Yorum yok’ Hollanda’da Özgürlük Partisi’nin eski üyesi siyasetçi Arnoud Van Doorn, sosyal medya hesabı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla Türk ve Amerikan polisinin farkını gözler önüne serdi. Hollandalı siyasetçi, ırkçılıkla gündeme gelen Amerikan polisinin bir siyahiyi ezdiği kare ile Türk polisinin bir vatandaşı sırtında taşıdığı kareyi paylaşarak ‘Yorum yok’ yazdı.
29.05.2020 Dünya
30 yıllık papaz Müslüman oldu!
30 yıllık papaz Müslüman oldu! İsveç'in Jönköping kentinde 30 yıl papazlık yapan 76 yaşındaki Leif Skjetne, Müslüman olduğunu duyurdu. Tüm malını mülkünü satıp Fas'a yerleşen eski papaz, adını da Ahmet olarak değiştirdi.
10.03.2020 Dünya
Lisa Smith’in akılalmaz hikayesi...
Lisa Smith’in akılalmaz hikayesi... İrlanda’da devlet erkânı ile dünyayı dolaşan bir ordu mensubuyken bir anda radikalleşerek terör örgütü DEAŞ’a katılan Lisa Smith’in (38) Suriye hikâyesi sona erdi. Türkiye’nin Suriye’de bir kampta ele geçirdiği Lisa Smith, önceki gün sınırdışı edildiği ülkesinde gözaltına alındı.
3.12.2019 Dünya
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı?
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı? ABD’li sarkıcı Della Miles’in Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Akçakale’ye gitmesinin ardından sanatçı hakkında merak edilenler de arttı. Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Della Miles kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…
17.10.2019 Yaşam
Eski Fenerbahçeli Sergio Müslüman oldu
Eski Fenerbahçeli Sergio Müslüman oldu Bir dönem Fenerbahçe ve Sakaryaspor formaları giyen Brezilyalı futbolcu Sergio, futbolu bıraktıktan sonra yaptığı Mekke ziyaretleri ve okuduğu Kuran ayetlerinin ardından Müslüman olmaya karar verdi. İşte Sergio'nun Müslüman olurken yaşadıkları ve sözleri...
17.06.2019 Fenerbahçe
Hollandalı Anna canlı yayında Müslüman oldu
Hollandalı Anna canlı yayında Müslüman oldu Hollandalı Anna, Atv’nin Sultanahmet’ten canlı yayınlanan sahur programında, ilâhiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun yardımıyla Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
9.05.2019 Magazin
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu!
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu! ABD’li sanatçı Della Miles, Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan katliamdan sonra konser görüşmesi için geldiği İstanbul’da Müslüman oldu.
19.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müslüman Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müslüman oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.