Murat Özdemir

Murat Özdemir

Son dakika Murat Özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.044 murat özdemir haberi bulunmuştur. Tüm murat özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmaniye'de "Mahzen-3" operasyonu: 55 gözaltı
Osmaniye'de "Mahzen-3" operasyonu: 55 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Osmaniye'de düzenlenen "Mahzen-3" operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 55 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
4.03.2024 Gündem
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım Ebru Gündeş uzun süreç bekarlığının ardından, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenen şarkıcı Ebru Gündeş'ten ilk paylaşım geldi.
28.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler Ebru Gündeş ile Murat Özdemir, 2023 yılının aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün nikâh masasına taşıdı. Çift, bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle dünya evine girdi.
27.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor İş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş nikah masasına oturuyor.
18.02.2024 Magazin
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işini duyan inanamıyor!
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işini duyan inanamıyor! 'MasterChef Türkiye'nin 2018 yılında yayınlanan ilk sezonunda mücadele eden Murat Özdemir, şeflerin uyarılarını dikkate almaması, hem takım arkadaşları hem de rakipleriyle yaşadığı gerginlikler nedeniyle yarışmadan diskalifiye olmuştu. Daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Özdemir, Bolu'da ortaya çıktı.
13.09.2022 Magazin
19 aylık Murat'ın midesinden 17 mıknatıs çıktı
19 aylık Murat'ın midesinden 17 mıknatıs çıktı Denizli'de 19 aylık Murat Özdemir'in midesinden, birbirine yapışık halde 17 adet mıknatıs çıkarıldı.
24.10.2021 Yaşam
'Dijital dünya algılarımızı yönetiyor'
'Dijital dünya algılarımızı yönetiyor' Nörobilim uzmanı ve marka danışmanı Roberto Murat Özdemir, dijital içeriklerin önemine dikkat çekerek, “Bir yerde bu içeriklere denk gelen zihin, onu asla unutmuyor ve sıradaki tercihini ondan yana kullanıyor. Bu demek oluyor ki dijital dünya, beynimize karşı kontrol mekanizması olarak kullanılabiliyor. Yani dijital dünya algılarımızı yönetiyor” dedi.
21.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Masterchef Murat Özdemir yine rezalet çıkardı! 'Bizim paramız çok..'
Masterchef Murat Özdemir yine rezalet çıkardı! 'Bizim paramız çok..' Bolu’da daha önce aracını kaldırım üzerine park ettikten sonra cebinden çıkardığı paralarla polise rüşvet teklif eden, televizyon kanalındaki yarışmadan diskalifiye edilmesiyle tanınan Murat Özdemir, yine aynı yere minibüsünü park edince polislerle tartıştı. Gazeteci ve polislere sataşıp, sosyal medyadan yayın yapan Özdemir, gözaltına alındı.
30.09.2021 Gündem
Kastamonu'daki sel felaketinde büyük kahramanlık gösteren Ertuğrul Sevik'ten kahreden haber geldi
Kastamonu'daki sel felaketinde büyük kahramanlık gösteren Ertuğrul Sevik'ten kahreden haber geldi Son dakika haberi... Kastamonu'daki sel felaketinde Murat Özdemir (40) ile eşi Sermin (30), kızları Sudenaz (13) ve Elif Özdemir (3) Küre ilçesi yakınlarında sele yakalandı. Aynı yolda mahsur kalan bankaya ait para nakil aracında görevli Ertuğrul Sevik'in yetiştiği ve küçük Elif'i kucaklayarak ilerideki kepçe operatörüne teslim edip kurtulmasını sağladığı öğrenildi.
14.08.2021 Gündem
Elazığ'da tren, kamyona çarptı: 5 yaralı
Elazığ'da tren, kamyona çarptı: 5 yaralı Elazığ'da, demir yolundan geçen Murat Özdemir'in kullandığı kamyona tren çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.
28.12.2020 Gündem
Yüz sarkmalarına karşı 'biyolojik lifting aşısı'
Yüz sarkmalarına karşı 'biyolojik lifting aşısı' Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Orhan Murat Özdemir, Türkiye'de yeni uygulanmaya başlanan 'biyolojik lifting aşısı'nın, içeriğindeki 'trehaloz' maddesi sayesinde güçlü su tutma özelliği olduğunu söyledi. Özdemir, "Trehaloz maddesi hyalüronik asitle birlikte uygulandığında toparlanma, sıkılaşmanın yanı sıra cilt kalitesinde de artış oluyor. Aşının ilk seans uygulamasının ardından kişide lifting (kaldırma) etkisi görülebiliyor" dedi.
21.02.2020 Sağlık
Ciltte azalan yumuşak doku ve nemi artıran aşı geliştirildi
Ciltte azalan yumuşak doku ve nemi artıran aşı geliştirildi İtalyan bilim insanları, ciltte yumuşak doku ve nemin artırılmasını sağlayan "biyolojik lifting aşısı" geliştirdi
20.02.2020 Sağlık
Yerli yazılımla enerji santralleri daha verimli çalışacak
Yerli yazılımla enerji santralleri daha verimli çalışacak Kontek Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "Türkiye'de ilk olan yazılımımızla, dünyaya açılarak santrallerin daha verimli çalışmasını sağlayacağız." dedi.
13.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli yazılımla enerji santralleri daha verimli çalışacak
Yerli yazılımla enerji santralleri daha verimli çalışacak Kontek Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "Türkiye'de ilk olan yazılımımızla, dünyaya açılarak santrallerin daha verimli çalışmasını sağlayacağız." dedi.
13.01.2020 Bilim ve Teknoloji
MasterChef Murat sosyal medyaya geri döndü
MasterChef Murat sosyal medyaya geri döndü Geçtiğimiz yıl katıldığı 'MasterChef' yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, papağana ettiği işkencelerle uzun süre gündem olmuştu. Ardından bir süredir ortada görünmeyen Murat, aylar sonra Instagram hesabından gönderi paylaştı.
20.11.2019 Magazin
Başlıyor! İki il arası 5 buçuk saate inecek
Başlıyor! İki il arası 5 buçuk saate inecek Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın şehirler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü, Vali Funda Kocabıyık'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
16.10.2019 Yaşam
Akne ve leke tedavisinde ışık terapi yöntemi
Akne ve leke tedavisinde ışık terapi yöntemi Deri hastalıklarını iyileştirmek amaçlı kullanılan tedavi, cilt sorunlarının yanı sıra kozmetik estetik uygulamalarda da kullanılmaya başlandı. Fotobiyodinamik adı verilen ve neştersiz uygulanan ışık terapi tedavisi sonunda ciltte onarım ve yenilenme sorunlarına çözüm elde edilebildiği belirtildi.
17.05.2019 Sağlık
Papağanına işkence yapan Murat Özdemir hakkında karar
Papağanına işkence yapan Murat Özdemir hakkında karar Bir televizyon programında yayınlanan yarışma ile tanınan ve papağanına işkence ettiği görüntülerle gündem olan Murat Özdemir hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Murat Özdemir’in kendi hayvanına zarar vermesi nedeniyle hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.
13.04.2019 Magazin
Murat Özdemir aylar sonra ortaya çıktı!
Murat Özdemir aylar sonra ortaya çıktı! Papağana işkence yapan Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'dan özür diledi.
18.03.2019 Magazin
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Prof.Dr. Vedat Bilgin Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.02.2019 Siyaset
"Bu adam ölsün, kamyon altında kalsın demek yanlış"
"Bu adam ölsün, kamyon altında kalsın demek yanlış" Papağana işkence edip ölümüne neden olan Murat Özdemir için 'Papağanın boğazını sıkmıyor aslında onlar zaten böyle ses çıkarır' açıklaması yapan Emel Müftüoğlu, konuya açıklık getirdi.
27.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.