Masterchef

Masterchef

Son dakika masterchef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.008 masterchef haberi bulunmuştur. Tüm masterchef haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu?  2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı?
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? 2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı? Masterchef Türkiye 2023 şampiyonu büyük final neticesinde canlı yayında belli oldu. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük Masterchef birincisi olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. MasterChef All Star yarışmasında heyecan sona ererken şampiyonun kim olduğu izleyicilerin gündemindeki yerini aldı. Peki, MasterChef Tahsin mi, Esra mı ödülü aldı? 2023 Masterchef birincisi kim oldu? MasterChef finale kimler kaldı?
9.01.2024 Televizyon
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı MasterChef All Star Türkiye'de şampiyon belli oldu. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin kıyasıya mücadele etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de nefesler tutulmuştu. MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? sorusu bugün yanıt buldu. İşte MasterChef All Star Türkiye'nin yeni şampiyonu...
7.01.2024 Magazin
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu?
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu? MasterChef 1 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. tv8 yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta boyunca Survivor All Star yayınlanacak. Barbaros, Esra, Hasan ve Tahsin'in son dörde kaldığı MasterChef All Star finali ne zaman yapılacak? Somer Şef şampiyonun belli olacağı MasterChef All Star final tarihini açıklarken, 1 Ocak Pazartesi günü Survivor All Star'ın yayınlanması izleyenlerin kafasını karıştırdı.
2.01.2024 Televizyon
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu!
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu! MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlarPazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı?
27.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu!
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu! TV8 yarışması MasterChef All Star'da 25 Aralık Pazartesi günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 7 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaşacak.
26.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da son 7 belli oldu! MasterChef'te elenen son isim kim oldu?
MasterChef All Star'da son 7 belli oldu! MasterChef'te elenen son isim kim oldu? MasterChef All Star yarışmasında bu haftanın elenen ismi ise şeflerin oylarıyla gecenin sonunda netlik kazandı. Son yedinin açıklandığı Masterchef'te şampiyonun belli olması için geri sayım başladı. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte 24 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...
25.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star haftanın son eleme adayı belli oldu!
MasterChef All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! MasterChef All Star'da eleme potası belli oluyor. Adım adım finale gidilirken, takım oyunları sona eriyor. 4. eleme adayının belirleneceği gecede, yarışmaya konuk olacak olan Ömür Akkor yarışmacılardan keşkek yapmalarını istedi. Kıran kırana mücadelelere sahne olan MasterChef'te en başarısız tabağı ortaya çıkaran yarışmacı haftanın son eleme adayı oldu. İşte 23 Aralık 2023 Cumartesi MasterChef All Star eleme potasına giden 4. yarışmacı...
24.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da pota kaynıyor! Haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu
MasterChef All Star'da pota kaynıyor! Haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu tv8'de yayınlanan MasterChef All Star'da heyecanın dozu giderek yükseliyor. Aralık ayında veda edecek isimler arasında ikinci isim de katıldı. Dün akşam yayınlanan bölümde takım ve dokunulmazlık oyunları oynandı. Takımlarda kaybedenler bireysel dokunulmazlık oyununda rekabete devam etti. Haftanın eleme potasına giren ikinci isim de belli oldu.
21.12.2023 Televizyon
Sergen bağırdı, Esra ağzının payını verdi: MasterChef All Star'da görülmemiş gerginlik!
Sergen bağırdı, Esra ağzının payını verdi: MasterChef All Star'da görülmemiş gerginlik! MasterChef All Star'ın akşamki bölümünde hayranları çok olan iki isim birbirine girdi. Sergen Özen ve Esra Tokelli arasında yaşanan "Çocuk" tartışması geceye damga vurdu.
16.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, yarışmacılar Türkiye ve Meksika'nın sokak yemeklerinden yaptı.
12.12.2023 Televizyon
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Şefler bile veda eden isme şaşırdı
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Şefler bile veda eden isme şaşırdı Masterchef All Star'da geri sayım başladı. 4 eleme adayı ekrana gelen son bölümde kıyasıya mücadele etti. Oyunlar sonrası aynı puanı alan iki isim düello yemeği yaptı. Düello yemeği sonucu Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu.
11.12.2023 Magazin
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi!
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi! MasterChef All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununda ipler gerildi. Somer Sivrioğlu ve MasterChef Barbaros arasında yaşanan gerilim, sezonun en önemli olayları arasında gösterildi. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele sürerken finale yaklaşan oyunda artık son tartışmalar yaşanıyor.
1.12.2023 Televizyon
MasterChef'te kestane gecesi: 1 Aralık MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?
MasterChef'te kestane gecesi: 1 Aralık MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da ödül oyunu gecesi yaşanıyor. Gecenin konsepti ise kestane oldu. Jüri, şef adaylarından 5 çeşit yemek istedi. Menüde (Soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı) var. Kestaneyi en iyi yapan ilk etabı kazanacak. Peki 1 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te son eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
1.12.2023 Televizyon
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da değişen sistemle birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Hasan ve Barbaros'un takım kaptanlıklarını yaptığı kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Konseptin sokak lezzetleri olduğu yeni bölümde adayların yarışması görülmeye değerdi. Peki 28 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde.
28.11.2023 Televizyon
Şambali tatlısı nerenin? Şambali tatlısı nereye ait, hangi yörenin? Şambali tatlısının hikayesi…
Şambali tatlısı nerenin? Şambali tatlısı nereye ait, hangi yörenin? Şambali tatlısının hikayesi… Şambali tatlısı, Türk mutfağına ait geleneksel bir tatlıdır. Genellikle irmik, şeker, su, süt ve limon suyu gibi temel malzemeler kullanılarak yapılır. Şambali, özellikle Orta Anadolu Bölgesi'nde yaygın olarak tüketilir, ancak Türkiye genelinde farklı yörelerde de yapılır. Şambali, kıtır bir dış tabakaya sahip olup, şerbetin içine iyice çekilerek yumuşak ve şekerli bir iç yapıya sahiptir.
28.11.2023 Gündem
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı MasterChef All Star programının yeni bölümünde dikkat çeken tatlı, Şambali oldu. Sokak yemekleri temalı bu bölümde, 28 Kasım Salı günü yayınlanan 163. bölümde Şambali tatlısının tarifi paylaşıldı. Şambali tatlısının popülerliği, programı izleyenleri meraklandırdı ve tarif araştırmalarına yöneltti. Programın sevilen şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun bulunduğu yarışta, günün öne çıkan lezzeti Şambali oldu. Türk mutfağının özel tatlarından biri olan Şambali, genellikle irmik, şeker, su, limon suyu gibi malzemelerle yapılır.
28.11.2023 Televizyon
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var?
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları ve yeni takımlar belli oluyor. MasterChef Alican'ın elemesiyle birlikte adım adım finale giden yarışmada rekabet bir tık daha yükseldi. Yeni sistemde her gece bir yarışmacı eleme potasına gidecek. Kaptanlık oyununda ise menüde şekerpare tarifi var. Peki 27 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimize.
27.11.2023 Televizyon
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar...
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar... Büyük heyecan bu akşam yaşanıyor. Finale adım adım giden lezzet yarışması MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir eleme gecesi yaşanıyor. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Sosyal medyada yer alan iddialara göre MasterChef Alican Sabunsoy yarışmaya veda etti. Ancak bugün siyah önlüğü giyip tezgah başına geçecek adaylar potadan kurtulmaya çalışacak. Peki 26 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Televizyon
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? 20 Kasım MasterChef All Star yeni takımlar belli oldu!
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? 20 Kasım MasterChef All Star yeni takımlar belli oldu! MasterChef All Star'da 20 Kasım akşamı kaptanlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takımın yeni kaptanlarını belirlemek için tezgah başına geçildi. Günün konsepti içli köfte oldu. Şeflere en iyi tabağı çıkarmak için yarışan şef adayları heyecanlı anlar yaşadı. Peki 20 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.