Mucize Kurtuluş

Mucize Kurtuluş

Son dakika Mucize kurtuluş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mucize kurtuluş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mucize kurtuluş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mucize Kurtuluş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mucize kurtuluş gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 mucize kurtuluş haberi bulunmuştur. Tüm mucize kurtuluş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denizde 3 ay sonra mucize kurtuluş! Hayatta kalmak için yapmaya mecbur kaldı
Denizde 3 ay sonra mucize kurtuluş! Hayatta kalmak için yapmaya mecbur kaldı Denizde filmlere konu olacak bir kurtuluş yaşandı. Avustralyalı balıkçı Tim Shaddock ve köpeği Bella, fırtına nedeniyle teknelerinde mahsur kalmıştı. 3 aydır haber alınamayan adam ve köpeği sağ salim bulundu. Shaddock'un hayatta kalabilmek için başvurduğu yöntem dikkat çekti.
16.07.2023 Gündem
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 68 yaşındaki Hayrettin Özdil, 4 katlı apartmanın enkazından tam 72 saat sonra kurtarıldı. Kendisini kurtaran ekipler ile bir araya gelen Özdil, O anları ilk kez CNN TÜRK ekibine anlattı.
6.04.2023 Gündem
31 gün sonra mucize! Enkaz altından bir kedi sağ kurtarıldı
31 gün sonra mucize! Enkaz altından bir kedi sağ kurtarıldı Gaziantep'ten 31 gün sonra mucize kurtuluş haberi geldi. İslahiye ilçesinde 'Kivi' isimli kedi enkazın altından kurtarıldı.
10.03.2023 Yaşam
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 39 bin 672 kişi hayatını kaybetti.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 38 bin 44 kişi hayatını kaybetti.
17.02.2023 Gündem
Yıkımın ortasında sapasağlam ayakta! 'Mucizeyle ilgisi yok'
Yıkımın ortasında sapasağlam ayakta! 'Mucizeyle ilgisi yok' Kahramanmaraş'ta “yıkımın göbeği” denilen Hayrullah Mahallesi’nde hiç hasar almadan duran iki bina var. Biri mimar, diğeri inşaat mühendisleri odası binaları. Şube başkanları bunun nedenlerini anlatırken “Mucizeyle ilgisi yok” diyor.
13.02.2023 Gündem
166’ncı saatinde enkazdan mucize kurtuluş!
166’ncı saatinde enkazdan mucize kurtuluş!  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan arama kurtarma faaliyetler sürdürülürken, Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir mucize daha gerçekleştirildi. Yıkılan binanın enkazında saatlerce sürdürülen çalışma ile 166'ın saatte Erengül Önder (60) sağ olarak çıkarıldı.
13.02.2023 Gündem
Hangi illerde arama kurtarma bitti? Maraş depreminde arama kurtarma hangi illerde devam ediyor?
Hangi illerde arama kurtarma bitti? Maraş depreminde arama kurtarma hangi illerde devam ediyor? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ili etkiledi. Binlerce can kaybının yaşantığı felakette onbinlerce bina yıkıldı. Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya ve Diyarbakır'da etkili olan depremde arama kurtarma çalışmalarrı da devam ediyor. Peki hangi illerde arama kurtarma bitti, hangilerinde devam ediyor?
12.02.2023 Gündem
101. saatte mucize kurtuluş
101. saatte mucize kurtuluş Yaşanan depremde 100. saatin sonunda Hatay’da Hikmet Yiğitbaş enkaz altından sesini duyurmuştu. Yiğitbaş, 10 saatlik çalışma sonunda enkaz altından çıkarıldı.
10.02.2023 Vatan TV
Depremin 5'inci gününde enkazdaki 9 kişi için zamana karşı yarış
Depremin 5'inci gününde enkazdaki 9 kişi için zamana karşı yarış Kahramanmaraş merkezli iki depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Arzu Apartmanı enkazında çalışan arama- kurtarma ekipleri, 9 kişinin hayatta olduğunu belirledi. Enkaza yoğunlaşan ekipler, 6 katlı binanın enkazından termal kamera ile birinci katta olduklarını saptadıkları 9 kişiye ulaşabilmek için kuyu sistemi ile çalışma başlattı. Deprem sırasında evde arkadaşında olan ve ailesinden 6 ferdi enkazda bulunan Furkan ile anne ve babasının enkazda olduğunu öğrenince Sakarya'dan gelen üniversite öğrencisi Buse Kılınç, ekiplerden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Bir kişinin ise kimliği konusunda bilgi edinilemedi.
10.02.2023 Gündem
Depremden 89 saat sonra mucize kurtuluş! 5-10 yaşlarında 3 çocuğa sağ ulaşıldı
Depremden 89 saat sonra mucize kurtuluş! 5-10 yaşlarında 3 çocuğa sağ ulaşıldı Türkiye'yi yasa ve acıya boğan depremlerden sonra mucize kurtuluş haberleri peş peşe geliyor. Kahramanmaraş'ta depremden 89 saat sonra enkaz altında 3 çocuğa sağ ulaşıldı. Çocukların 5-10 yaşlarında olduğu bildirildi.
9.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
44 saat sonra mucize kurtuluş! Hayata böyle tutundu! İşte o anlar
44 saat sonra mucize kurtuluş! Hayata böyle tutundu! İşte o anlar Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Ekipler 2 yaşındaki Muahmmed’e elleri ile su içirdi.
8.02.2023 Vatan TV
ABD’de uçuruma yuvarlanan arabadan mucize kurtuluş
ABD’de uçuruma yuvarlanan arabadan mucize kurtuluş ABD’nin California eyaletinde ikisi çocuk 4 kişilik bir aile, araçlarıyla birlikte Pasifik Okyanusu kıyısında uçuruma yuvarlandı. Yetkililer, ailenin kazadan canlı kurtulmasını ‘mucize’ olarak değerlendirirken ailenin helikopterle kurtarılma anları, ekiplerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
3.01.2023 Dünya
Bakırköy'de mucize kurtuluş! TIR otomobilin üzerine devrildi sürücü son anda kurtuldu
Bakırköy'de mucize kurtuluş! TIR otomobilin üzerine devrildi sürücü son anda kurtuldu Bakırköy'de üst geçide çarpıp devrilen TIR dorsesi altında kalan otomobilin sürücüsü şans eseri kazayı yara almadan atlattı. 
31.10.2022 Gündem
Okyanusta mucize kurtuluş! Dört gün sürüklenip hayatta kaldılar
Okyanusta mucize kurtuluş! Dört gün sürüklenip hayatta kaldılar Endonezya’da Cuma günü batan kargo gemisindeki 4 mürettebat, 4 gün boyunca okyanusta strafor buz kutuları üzerinde verdikleri yaşam savaşının ardından kurtarıldı.
1.06.2022 Dünya
Enkazdan 5,5 gün sonra sağ çıktı! Mucize kurtuluş...
Enkazdan 5,5 gün sonra sağ çıktı! Mucize kurtuluş... Çin’in Hunan eyaletindeki Changsa kentinin Wangcheng bölgesinde 29 Nisan’da çöken binadan mucize gibi bir haber geldi. 132 saat yani tam 5,5 gün enkaz altında kalan bir kadın yıkıntıların arasından sağ olarak çıkarıldı. Olay anının fotoğrafları haber ajansları tarafından servis edildi ve dünya çapında ses getirdi.
5.05.2022 Dünya
Helikopter kazasında mucize kurtuluş! Kurtarma ekipleri gözlerine inanamadı: Biri bebek 4 kişi...
Helikopter kazasında mucize kurtuluş! Kurtarma ekipleri gözlerine inanamadı: Biri bebek 4 kişi... ABD'de meydana gelen helikopter kazası kurtarma ekiplerini şaşkınlığa uğrattı. Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Helikopterdeki bebek, hemşire ve iki mürettebat kurtuldu.
12.01.2022 Dünya
Metrodaki mucize kurtuluş, trenin altından yürüyerek çıktı
Metrodaki mucize kurtuluş, trenin altından yürüyerek çıktı Şişli'de istasyonda beklerden gelen trenin altına atlayan genç kız hafif sıyrıklarla vagonun altından çıktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.12.2021 Yaşam
İnşaat işçisi metrelerce yükseklikten yere çakılmaktan son anda kurtuldu!
İnşaat işçisi metrelerce yükseklikten yere çakılmaktan son anda kurtuldu! Rusya'nın başkenti Moskova’da bir inşaatın en üst katında çalışan işçi, dengesini kaybetmesinin ardından metrelerce yüksekten yere çakılmaktan binanın demirlerine takılarak kurtuldu.
3.12.2021 Dünya
Yangından mucize kurtuluş! Havuz her şeyi değiştirdi
Yangından mucize kurtuluş! Havuz her şeyi değiştirdi Orman yangınları devam ediyor. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Ekipler ve halk, yangını söndürmek için canla başla çalışıyor. Antalya'da ise bir mucize yaşandı. Aksu ilçesinde Harun Yılmaz, ailesini yangınlardan bir havuza sokarak kurtardı.
3.08.2021 Gündem
Mucize kurtuluş! 'Ölümden döndüm, öldüm yeniden canlandım burada'
Mucize kurtuluş! 'Ölümden döndüm, öldüm yeniden canlandım burada' Çerkezköy'de yaşayan İsminaz Kılıçarslan (30), üçüncü çocuğuna hamileydi. 37 haftalıkken Covid’e yakalandı. 19 Mart’ta bebeği sezaryenle alındı ve onu koklayamadan özel bir hastanede yoğun bakıma yatırıldı. Durumu ağırlaşınca Tekirdağ’daki Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne nakledildi, entübe edildi. Ailesine, “Kaybedebiliriz” dendi. Son bir umut, yaşam destek cihazı ECMO ile tedavisi için Nisan ayında ambulansla İstanbul’a, getirildi. Ailesinden 170 kilometre uzakta, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında 40 gün süren ECMO mücadelesinden zaferle çıkan savaşçı anne, bebeği Kumsal ile ilk kez 2,5 ay sonra tanıştı. Annesi Fatma Kaynak, tam 70 gün boyunca, bir yandan kızının yolunu gözledi, bir yandan torunu Kumsal’ı büyüttü. Genç kadının İstanbul’dan taburcu olup Çerkezköy’deki ailesine kavuştu.
6.06.2021 Yaşam
Mucize kurtuluş anbean kamerada!
Mucize kurtuluş anbean kamerada! Mucize kurtuluş anbean kamerada!
5.01.2021 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Mucize Kurtuluş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mucize kurtuluş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.