Modifiye

Modifiye

Son dakika modifiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan modifiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını modifiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modifiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modifiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 modifiye haberi bulunmuştur. Tüm modifiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Gündem
Ceyhan Car Fest Modifiye Araç Fuarı büyük ilgi gördü
Ceyhan Car Fest Modifiye Araç Fuarı büyük ilgi gördü Ceyhan Belediyesi ilçede yeni bir projeye imza attı. 1. Ceyhan Car Fest Modifiye Araç Fuarı, görkemli bir törenle açıldı. Araç tutkunları ve gençler tarafından büyük ilgi gören fuarda renkli ve değerli modifiyeli araçlar görücüye çıktı.
24.02.2024 Adana
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus gemisi artık bir denizaltı
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus gemisi artık bir denizaltı Ukrayna Savunma Bakanlığı, 26 Aralık gecesi Feodosya limanında vurulan Rusya’ya ait Novoçerkassk adlı gemiye ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, “Ukraynalı savaşçılar gemiyi modifiye etti. O artık bir denizaltı” dedi.
27.12.2023 Dünya
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor Türkiye'de ilk olarak Edirne'de tespit edilip daha sonra Türkiye'ye yayılan Asya kaplan sivrisineğine karşı uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Zika, sarı humma ile Batı Nil gibi hastalıkları bulaştıran bu sinek özellikle kıyı kesimlerde hızla çoğalmaya başladı.
28.07.2023 Yaşam
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı?
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı? Blow Off günümüzde genellikle modifiye tutkunlarının popüler ettiği bir kelimedir. Aynı zamanda Dump Valf olarak da bilinir. Blow Off valf, özellikle need for speed oyunlarında araçların vites değişimlerinde ortaya çıkan bir sestir. Günümüzde de pek çok modifiye sever araç sahibinin aracına uygulattığı bir aksesuar ürünüdür.
4.06.2023 Gündem
Jdm Nedir, Ne Anlama Gelir? Jdm Ve İhraç Modellerin Farkları Nelerdir?
Jdm Nedir, Ne Anlama Gelir? Jdm Ve İhraç Modellerin Farkları Nelerdir? Türkçe üzerinden Japon iç pazarı JDM şeklinde ifade edilmektedir. İngilizce ise Japanese Domestic Market şeklinde değerlendirildiğini söylemek mümkün. Bu durum bir market olarak direkt olarak arabalar ile ilgilidir. Çünkü bu pazar içerisinde Japonlar kendi ürettikleri marka ve model doğrultusunda araçlarını sunar.
31.05.2023 Gündem
Modifiye yasakları 2023! Modifiye yasağı kalktı mı, cam film yasağı kalkacak mı? Modifiye yasağı neleri kapsıyor 2023, modifiye hala yasak mı?
Modifiye yasakları 2023! Modifiye yasağı kalktı mı, cam film yasağı kalkacak mı? Modifiye yasağı neleri kapsıyor 2023, modifiye hala yasak mı? Eski model otomobillerin kaportalarına, egzozlarına, ışık donanımlarına ve lastik ölçülerine farklı teknik işlemler yaparak araçlarını modifiye eden sürücüler sosyal medyada yayılan modifiye yasağının kalktığı iddiaları sonrası arama motorlarına yöneldi. Peki, Modifiye yasağı kalktı mı, cam film yasağı kalkacak mı? Modifiye yasağı neleri kapsıyor 2023? Modifiye yasak mı?
25.05.2023 Otomobil
İstanbul’da eski damat dehşeti kamerada: Kayınpederinin aracını parçaladı
İstanbul’da eski damat dehşeti kamerada: Kayınpederinin aracını parçaladı Kağıthane’de kayınvalidesinden ayrılan kayınpederine öfkelenen eski damat, sopayla adamın aracının camlarını patlattı. Sokaktan uzaklaşan şahıs bir süre sonra aracıyla geri gelerek bu kez de adamın aracına defalarca çarptı. Mahallelinin yaşadığı korku dolu o anlar kameralara yansırken saldırgan damat, polis ekipleri tarafından yakalandı.
2.05.2023 Yaşam
Togg'a ilk modifiye Adana'da yapıldı! Boya koruma filmi yaptırdı
Togg'a ilk modifiye Adana'da yapıldı! Boya koruma filmi yaptırdı Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'u Adana'da satın alan bir kişi, aracını kentin sıcağından korumak için camlarına film kaplatıp, rengi de güneşten solmasın diye boya koruma filmi yaptırdı.
2.05.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı: Ramazan Bayramı'nda 99 bin personel görev yapacak
İçişleri Bakanlığı: Ramazan Bayramı'nda 99 bin personel görev yapacak İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı tatilinde kara yollarında sıkı güvenlik tedbirleri alınacağını ve bu süreçte emniyet ve jandarmadan toplam 99 bin 245 personelin görev yapacağını açıkladı.
13.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.
13.04.2023 Gündem
Eşine 'Sen kadın değilsin, eşcinselsin' dedi! Gerçek hastanede ortaya çıktı
Eşine 'Sen kadın değilsin, eşcinselsin' dedi! Gerçek hastanede ortaya çıktı Genç kadının hayatı kabusa döndü. Ergenlik döneminde regl görmeyince hastaneye gitti, doktorlar 'sağlıklısın dedi. Sonra evlenen genç kadın sadece 8 ay evli kalabildi. Eşinin "Sen kadın değilsin; erkeksin, eş cinselsin, beni kandırdın" diyerek boşanma davası açtı, gerçek hastanede ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
Araba kazada ikiye bölünmüştü! Nedeni ortaya çıktı
Araba kazada ikiye bölünmüştü! Nedeni ortaya çıktı Eskişehir’de yılların araç tamir ustası Seyfi Apaç, 'kuş serisi' olarak bilinen araçların en ufak trafik kazalarında dahi bölünmesinin sebebinin, yapılan modifiyeler sonucu şasinin gerilmesi olduğunu belirtti.
14.12.2022 Yaşam
15 bin TL'ye almıştı! Kırmızı ışıkta durunca herkes ona bu soruyu soruyor
15 bin TL'ye almıştı! Kırmızı ışıkta durunca herkes ona bu soruyu soruyor Antalya’ya yaşayan kaporta ustası Abdullah Bilir, “çocukluk aşkım” dediği 1950 Amerikan yapımı arazi cipini bir arkadaşından hurdadan 15 bin TL’ye aldı. 2019 yılında aldığı araca 100 bin TL masraf eden Bilir, cipi adeta eski haline yeniden kavuşturarak, gelen onca satış teklifine hayır diyor.
6.12.2022 Yaşam
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kesenin ağzını açtı!
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kesenin ağzını açtı! Ünlüler dünyasının mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan, 1 milyon TL’ye lüks bir arazi aracı satın aldı. Ünlü çift, aracın güvenliğini ve konforunu artırmak için de kesenin ağzını açtı.
15.11.2022 Magazin
Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı
Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı Dünyanın en nadide pembe elmaslarından biri olarak bilinen ‘Williamson Pembe Yıldızı’nın, dün Hong Kong’da açık arttırmayla satışa çıkarılmıştı. Kusursuz olduğu belirtilen 11.15 karatlık elmas dün 20 dakika süren açık arttırmada 57 milyon ABD Dolarına alıcı buldu.
8.10.2022 Dünya
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Her hafta trafik cezası kesiliyor! 11 yıl uğraştı, 130 bin TL masraf yaptı
Her hafta trafik cezası kesiliyor! 11 yıl uğraştı, 130 bin TL masraf yaptı Ordu’da Tofaş araçlara olan ilgisi dolayısıyla 2001 model Doğan model araç satın alan Emre Çelenk, yaklaşık 130 bin TL harcayarak aracını komple modifiye ettirdi. Yüksek sesle müzik dinlemek suçundan sürekli ceza yediğini belirten Çelenk, trafiği tehlikeye düşürenlere ise yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.
25.08.2022 Yaşam
İstanbul'da abartı egzoz kullanan sürücülere ceza yağdı
İstanbul'da abartı egzoz kullanan sürücülere ceza yağdı İstanbul'da trafik denetimlerinde kurallara uymayarak standart dışı egzoz kullanan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Kartal Sahil'deki denetim noktasında denetime tabi tutulan 414 araca toplam 162 bin 242 TL para cezası kesildi.
21.08.2022 Gündem
Çiçek aşısı, maymun çiçeğine karşı yüzde 85 koruyor
Çiçek aşısı, maymun çiçeğine karşı yüzde 85 koruyor Korona pandemisinin etkileri bitmeden ortaya çıkan maymun çiçeği virüsü, tüm dünyada yayılmaya devam ediyor. İnsandan insana kolay bulaşmayan hastalığın yeni belirtilerinin tespit edildiğini kaydeden Doç. Dr. Tuğba Sarı, “Çiçek aşısı maymun çiçeği hastalığına karşı koruma sağlıyor. Özellikle 1980 yılından önce bu çiçek aşısıyla aşılananların yüzde 85’nin bu hastalığa karşı korunduğunu biliyoruz” dedi.
13.08.2022 Sağlık
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir?
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk; rinoplasti yani "burun estetiği", burun kemiğini veya kıkırdağını modifiye ederek burnunuzun şeklini değiştirmek için yapılan ameliyattır. Estetik cerrahinin en fazla talep edilen ve uygulanan yöntemlerinden biridir.
8.08.2022 Sağlık
Maymun çiçeğinde DSÖ kararı tartışılıyor: Ne değişti de ‘kırmızı alarm’ verildi
Maymun çiçeğinde DSÖ kararı tartışılıyor: Ne değişti de ‘kırmızı alarm’ verildi İngiltere’de geçen mayıs ayında ilk vakayla başlayan maymun virüsü çiçeği için DSÖ ‘kırmızı alarm’ verdi. Bugüne kadar ‘salgın beklenmiyor ve çok yakın temasla bulaşıyor’ açıklamaları yapılırken şimdi neden bu uyarının verildiği ise tartışma konusu oldu.
25.07.2022 Dünya
Maymun çiçeği salgını ile ilgili son dakika gelişmesi! Küresel acil durum ilan edildi
Maymun çiçeği salgını ile ilgili son dakika gelişmesi! Küresel acil durum ilan edildi Koronavirüs pandemisi ile mücadele devam ederken patlak veren yeni virüs ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği salgınını "küresel acil durum" ilan etti.
23.07.2022 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik ABD’de dün itibariyle iki çocukta maymun çiçeğinin görülmesiyle bugün açıklama yapan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ek maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesinin artırdıklarını açıkladı. ABD sağlık yetkilileri, 2023’ün ortasına kadar 6.9 milyon dozdan fazla aşının teslim edileceğini belirtti.
23.07.2022 Dünya
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Kurban Bayramı' genelgesi! 81 il valiliğine gönderildi, 18 Temmuz’a kadar...
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Kurban Bayramı' genelgesi! 81 il valiliğine gönderildi, 18 Temmuz’a kadar... İçişleri Bakanlığı 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi 81 İl Valiliğine, karayollarında alınacak trafik tedbirleri ile ilgili genelge gönderdi. Genelgede, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla karayollarında trafik denetimlerinin 07 Temmuz’da başlayacağı ve 18 Temmuz’a kadar devam edeceği belirtildi. Bu tarihler arasında ülke genelinde emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde günlük 9.580 ekip/tim, 17.529 personel olmak üzere toplam 114.960 ekip/tim, 210.352 personel görev alacak.
5.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Modifiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modifiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.