Misilleme

Misilleme

Son dakika misilleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan misilleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını misilleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Misilleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan misilleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.357 misilleme haberi bulunmuştur. Tüm misilleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralarda toparlanma eğilimi görülüyor. İran’ın hafta sonu İsrail’e misilleme amaçlı saldırısının daha geniş bir bölgesel çatışma korkusunu artırması ve yatırımcılarının risk iştahını düşürmesiyle varlık fiyatlarındaki oynaklık arttı.
16.04.2024 Ekonomi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgedeki krize ilişkin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
14.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran açıklaması: Gerekli girişimler yapılmıştır
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran açıklaması: Gerekli girişimler yapılmıştır İran'ın İsrail'e yönelik İHA ve füze saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
14.04.2024 Gündem
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli Dışişleri Bakanlığı: "İran'ın bu (İsrail'e) yaptığı misilleme ve takip eden gelişmeler, olayların hızlı biçimde bölgesel bir savaşa dönüşebileceğini bir kez daha göstermiştir. Bölgemizin istikrarına kalıcı biçimde zarar verecek, küresel düzeyde daha büyük çatışmalara neden olacak bir sürecin tetiklenmemesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."
14.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker Alomar, operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan yabancı uyruklu T.Ş. yakalandı.
18.01.2024 Gündem
Dışişleri'nden İran, Irak ve Pakistan'a sağduyu çağrısı
Dışişleri'nden İran, Irak ve Pakistan'a sağduyu çağrısı Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Irak ve Pakistan topraklarına yönelik saldırılarıyla tırmanan gelişmelerden endişe duyduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla suhuletin sağlanması çağrısında bulunuyoruz." denildi.
18.01.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti Kızıldeniz'deki artan gerginlik petrol fiyatlarına da yansıdı. İran'ın bölgeye savaş gemisi gönderme kararı ardından brent petrolün varil fiyatı 78 doları aştı.
2.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Misilleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki misilleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.