Mişel Avn

Mişel Avn

Son dakika mişel avn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mişel avn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mişel avn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mişel Avn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mişel avn gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 mişel avn haberi bulunmuştur. Tüm mişel avn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi!
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi! Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamanın ardından istifa eden hükümetin ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, ülkesinin ekonomik kriz yaşadığını ve buna daha fazla dayanamayacağını belirterek yeni hükümetin bir an evvel kurulması çağrısında bulunmuştu. Lübnan'da yeni hükümeti kurması için Saad Hariri görevlendirildi. Saad Hariri kimdir?
22.10.2020 Gündem
Lübnan'dan İsrail açıklaması: Anlaşmaya varıldı
Lübnan'dan İsrail açıklaması: Anlaşmaya varıldı Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri, İsrail'le aralarında uzun zamandır sorun olan kara ve deniz sınırını belirleme müzakereleri için çerçeve anlaşmasının sağlandığını söyledi.
1.10.2020 Dünya
Beyrut Limanı'nda korkutan gelişme! 4 ton daha bulundu
Beyrut Limanı'nda korkutan gelişme! 4 ton daha bulundu Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limanda bir konteyner içinde 4 tondan fazla amonyum nitrat bulunduğu bildirildi.
3.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz açıklaması! En ufak saldırıyı cevapsız bırakmayız...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz açıklaması! En ufak saldırıyı cevapsız bırakmayız... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Cuma namazı çıkışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bizim sismik araştırma yapan gemilerimiz, sondaj gemilerimiz bu bölgede dolaşıyor. Sivil gemilerimize karşı yapılabilecek en ufak bir saldırıyı cevapsız bırakamayız." dedi.
14.08.2020 Siyaset
Beyrut patlaması soruşturmasına FBI dahil olacak
Beyrut patlaması soruşturmasına FBI dahil olacak Reuters'ın geçtiği son dakika haberine göre Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta geçen hafta yaşanan büyük patlamayla ilgili soruşturmaya FBI'ın dahil olacağı bildirildi.
13.08.2020 Dünya
Lübnan Ordusu: Kayıpları arama çalışmaları devam ediyor
Lübnan Ordusu: Kayıpları arama çalışmaları devam ediyor Lübnan ordusu, yerel ve yabancı kurtarma ekipleriyle Beyrut Limanı'ndaki patlama sonucu kayıp durumundaki kişileri arama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
11.08.2020 Dünya
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti!
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti! Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Beyrut Limanı’ndaki şiddetli patlamanın ardından gelen yoğun baskılar üzerine istifa etti.
10.08.2020 Dünya
Lübnan'da bir istifa daha! O da koltuğunu bıraktı
Lübnan'da bir istifa daha! O da koltuğunu bıraktı Enformasyon ve Çevre bakanlarının ardından bugün de Adalet Bakanı Mari Kloud Necm koltuğunu bıraktı, böylece tarihi patlamanın ardından hükümetteki yaprak dökümü üçe yükseldi.
10.08.2020 Dünya
Lübnan'da patlama nedeniyle bakan ve milletvekili istifaları sürüyor
Lübnan'da patlama nedeniyle bakan ve milletvekili istifaları sürüyor Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve binlercesinin yaralanmasına neden olan patlamanın ardından 1 bakan ve 1 milletvekili daha görevinden istifa etti.
9.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Lübnan'da
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Lübnan'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Lübnan’ın başkenti Beyrut’a geldi.
8.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Muharrem İnce ve Meral Akşener çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Muharrem İnce ve Meral Akşener çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ndeki üçüncü cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener ile ilgili konuşarak, "Bizim içimizden de birileri ayrıldı, parti kurdular. Parti kuruşları nereye varır bilemem. Muharrem Bey'in hakkıdır, nereye varır bilemem. Ama doğal hakkıdır. Eski bir siyasetçidir. Bahçeli'nin daveti benim yadırgadığım bir davet değildir." dedi. Ekonomi gündemiyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz, bugün dünden daha güçlüyüz, yarın daha güçlü olacağız. Özellikle TL’nin yerli yerine oturacağına inanıyorum. Bunlar gelip geçici şeyler bu dalgalanmalar her zaman olur." ifadelerini kullandı.
7.08.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri'yi telefonla arayarak Beyrut'ta meydana gelen patlamayla ilgili taziyelerini iletti, Türkiye'nin desteğe hazır olduğunu bildirdi.
5.08.2020 Siyaset
Amonyum nitrat nedir nerede kullanılır? Lübnan Beyrut'ta patlayan Amanyum nitrat içeriği nedir? Amonyum nitrat gübresi nedir?
Amonyum nitrat nedir nerede kullanılır? Lübnan Beyrut'ta patlayan Amanyum nitrat içeriği nedir? Amonyum nitrat gübresi nedir? Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Beyrut Limanı'ndaki patlamada 6 yıldır bir depoda tutulan 2 bin 750 ton amonyum nitratın infilak ettiğini belirtti. Avn'ın, Cumhurbaşkanlığına ait Twitter hesabından yaptığı yazılı açıklamasında, herhangi bir güvenlik önemli alınmadan 2 bin 750 ton amonyum nitratın 6 yıl boyunca bir depoda tutulmasının 'kabul edilemez' olduğunu ifade etti. Lübnan’daki patlamanın ardından amonyum nitrat nedir? Amonyum nitrat nerelerde kullanılır? Amonyum nitrat gübresi nedir? Amonyum nitrat gübresi nedir, nerelerde kullanılır?
5.08.2020 Gündem
Felaketin detayları ortaya çıkıyor! Beyrut'taki patlamada tonlarca...
Felaketin detayları ortaya çıkıyor! Beyrut'taki patlamada tonlarca... Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Beyrut Limanı'ndaki patlamada 6 yıldır bir depoda tutulan 2 bin 750 ton amonyum nitratın infilak ettiğini belirtti.
4.08.2020 Dünya
Beyrut patlama nedeniyle "felaket bölgesi" ilan  edildi
Beyrut patlama nedeniyle "felaket bölgesi" ilan edildi Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlama nedeniyle Yüksek Savunma Konseyi, başkent Beyrut'u "felaket bölgesi" ilan etti.
4.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyrut'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
4.08.2020 Gündem
Beyrut'taki patlama sonrası açıkladı: Sorumlulardan hesap sorulacak
Beyrut'taki patlama sonrası açıkladı: Sorumlulardan hesap sorulacak Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlamayı "felaket" olarak nitelendirerek, sorumluların bedelini ödeyeceğini söyledi.
4.08.2020 Dünya
Lübnan'da Kovid-19 önlemleri 5 Temmuz'a kadar uzatıldı
Lübnan'da Kovid-19 önlemleri 5 Temmuz'a kadar uzatıldı Lübnan hükümeti, yeni tip corona virüs (Kovid-19) önlemlerini bir ay daha uzatma kararı aldı.
4.06.2020 Corona Virüsü
Tarihi değişim! Zeyna Akar ilk kadın savunma bakanı oldu...
Tarihi değişim! Zeyna Akar ilk kadın savunma bakanı oldu... Lübnan'da yeni kabineye altı kadın bakan girdi, aralarında en dikkat çeken isim ise bölgede ilk kez savunma bakanı koltuğuna oturan Zeyna Akar oldu.
22.01.2020 Dünya
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu Lübnan’daki protestolar nedeniyle 29 Ekim’de istifa eden hükümetin yerine Şii Hizbullah örgütü ve siyasi müttefiklerinin desteğiyle öne çıkan Hassan Diyab başbakanlığında yeni hükümet kuruldu.
21.01.2020 Dünya
Lübnan Başbakanı Hariri istifa edeceğini açıkladı
Lübnan Başbakanı Hariri istifa edeceğini açıkladı Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri'nin, 17 Ekim'den beri devam eden hükümet karşıtı gösterilere karşı "istifa" kararı aldı. Lübnan Başbakanı Saad Hariri, "Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun'a istifamı sunmak üzere Baabda'ya gidiyorum. Hiç kimse ülkeden daha büyük değil" ifadesini kullandı.
29.10.2019 Dünya
Ortalık karışmıştı... Yeniden alevlendirecek sözler
Ortalık karışmıştı... Yeniden alevlendirecek sözler Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, İsrail'in ülkesinin egemenliğine yönelik muhtemel saldırılarına karşılık verileceğini söyledi.
6.09.2019 Dünya
Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Gassan Muallim'in, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliğine yapılan provokatif eylem nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağrıldığı belirtildi.
5.09.2019 Gündem
Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği'ne provokatif eylem
Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği'ne provokatif eylem Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn'ın Osmanlı dönemine dair skandal ifadelerinin ardından bir grup, Türk Büyükelçiliği'nde provokatif eylem yaptı.
5.09.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Lübnan Cumhurbaşkanı'nın Osmanlı imparatorluğuna karşı dar ve yakışıksız ifadeleri oldu. Bu ifadeleri tümüyle reddettiğimiz gibi aynı zamanda protesto ediyoruz." diyen Çelik, "Tarihi gerçekleri çarpıtmayan yaklaşım sergilenmeli." ifadelerini kullandı.
2.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mişel Avn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mişel avn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.