Beyrut Limanı

Beyrut Limanı

Son dakika Beyrut Limanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyrut Limanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyrut Limanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyrut Limanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyrut limanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 beyrut limanı haberi bulunmuştur. Tüm beyrut limanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyrut’ta bankaya girerek çalışanlarını rehin almıştı gerçek ortaya çıkınca kahraman oldu!
Beyrut’ta bankaya girerek çalışanlarını rehin almıştı gerçek ortaya çıkınca kahraman oldu! Dünyanın gözü Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen banka baskınındaydı. Bir bankaya girip insanları rehin alan ve üzerine benzin dökerek kendini yakmakla tehdit eden adamsa bir anda halk kahramanı oldu. Banka baskıncısından kahramana dönüşen adamın hikâyesi de en az Lübnan ve Beyrut’un hikâyesi kadar hüzünlü…
12.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan rakam vererek duyurdu: 'Yüzde 80 arttı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan rakam vererek duyurdu: 'Yüzde 80 arttı' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile yaptığı başbaşa ve heyetler arası görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.
1.02.2022 Siyaset
Suudi Arabistan, vatandaşlarına Lübnan'a gitmeme çağrısı
Suudi Arabistan, vatandaşlarına Lübnan'a gitmeme çağrısı Suudi Arabistan, ülkede yaşanan güvenlik sıkıntısından dolayı vatandaşlarına Lübnan'a gitmemeleri çağrısı yaparken, bu ülkede yaşayan Suudilere de dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
17.10.2021 Dünya
Türkiye, Beyrut'taki olaylara ilişkin taraflara itidal çağrısı
Türkiye, Beyrut'taki olaylara ilişkin taraflara itidal çağrısı Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah ve Emel Hareketi destekçilerinin Adalet Sarayı'na yürüdüğü sırada göstericilerin üzerine ateş açılmasına ilişkin, "Benzeri olayların bir daha yaşanmaması için Lübnanlı tüm tarafları itidale ve şiddet eylemlerinden kaçınmaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.
14.10.2021 Gündem
Lübnan karıştı, ordu harekete geçti! Halkın üstüne ateş açıldı
Lübnan karıştı, ordu harekete geçti! Halkın üstüne ateş açıldı Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Şii Emel Hareketi ve Hizbullah destekçilerinin üzerine ateş açıldığı, olayda 1 kişinin öldüğü ve yaralıların bulunduğu bildirildi. Ordu, sivillerden Beyrut'ta çatışma bölgesindeki sokakları boşaltmasını istedi. Can kaybının yükselmesinden endişe ediliyor.
14.10.2021 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'ın yeni Dışişleri Bakanı Bouhabib ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'ın yeni Dışişleri Bakanı Bouhabib ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan Dışişleri Bakanı Abdallah Bouhabib ile telefonda görüşerek yeni görevi için tebrik etti.
28.09.2021 Siyaset
Bakan Koca'dan sert tepki: Yüzünü görmek istiyorum!
Bakan Koca'dan sert tepki: Yüzünü görmek istiyorum! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli kovid-19 aşısının faz-2 çalışmalarının 25 Aralık'ta başlayacağını açıkladı. Meclis Genel Kurulu'nda Sağlık Bakanlığı'nın 2021 yılı bütçe görüşmelerinde konuşan Koca, 130 bine yakın sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığını, 225 sağlık çalışanın da hayatını kaybettiğini ifade etti. Koca, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in test kitleriyle ilgili iddialarına yanıt verdi.
13.12.2020 Siyaset
Libya'da korkutan gelişme! 143 tane daha bulundu
Libya'da korkutan gelişme! 143 tane daha bulundu Lübnan’daki Beyrut Limanı’nda 4 Ağustos’ta meydana gelen şiddetli patlamanın ardından bu yana patlayıcı madde yüklü 143 konteyner daha bulundu.
11.09.2020 Dünya
Beyrut Limanı'nda büyük yangın!
Beyrut Limanı'nda büyük yangın! Geçtiğimiz ay yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği patlamanın gerçekleştiği Beyrut Limanı'ndan yeniden siyah dumanlar yükseliyor.
10.09.2020 Dünya
Beyrut Limanı'nda büyük yangın!
Beyrut Limanı'nda büyük yangın! Geçtiğimiz ay yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği patlamanın gerçekleştiği Beyrut Limanı'ndan yeniden siyah dumanlar yükseliyor.
10.09.2020 Gündem
Beyrut Limanı'nda korkutan gelişme! 4 ton daha bulundu
Beyrut Limanı'nda korkutan gelişme! 4 ton daha bulundu Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limanda bir konteyner içinde 4 tondan fazla amonyum nitrat bulunduğu bildirildi.
3.09.2020 Dünya
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...'
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AB'ye çağrıda bulunarak, "Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye'nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz'in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır." dedi. Oktay, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili de "Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Cumhurbaşkanımız da bunu söylüyor zaten. Elimizden kaza çıkmaz. "Kazara falan" diyorlar ya gerekeni yaparız. Burada Türk milleti olarak biz gerekeni yapmayacaksak nerede yapacağız?" ifadelerini kullandı.
29.08.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki
Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın sözlerine sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Seçimle gelmiş Cumhurbaşkanını devirme hedefi neresinden bakılırsa bakılsın hem demokrasi düşmanlığı hem darbeciliktir." dedi.
20.08.2020 Siyaset
Beyrut Limanı'ndaki patlamada ölenlerin sayısı 177'ye çıktı
Beyrut Limanı'ndaki patlamada ölenlerin sayısı 177'ye çıktı Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta geçen hafta meydana gelen şiddetli patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 177'ye yükseldi.
13.08.2020 Dünya
Erdoğan'dan Lübnan'daki Türk Hastanesi'nin açılması talimatı
Erdoğan'dan Lübnan'daki Türk Hastanesi'nin açılması talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Lübnan’da yaptırdığı Sayda Türk Hastanesi'nin bir an önce hizmete alınması için Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu’nu özel temsilci olarak görevlendirdi. Görüşmeler neticesinde Sayda Türk Hastanesi'nin açılması için Lübnan makamlarıyla mutabakata varıldı, hastanenin en kısa sürede hasta kabul etmesi için hazırlıklar başladı.
13.08.2020 Gündem
Beyrut patlaması soruşturmasına FBI dahil olacak
Beyrut patlaması soruşturmasına FBI dahil olacak Reuters'ın geçtiği son dakika haberine göre Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta geçen hafta yaşanan büyük patlamayla ilgili soruşturmaya FBI'ın dahil olacağı bildirildi.
13.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında siyaset gündemiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Kimse kendisini dev aynasında görmemeli. Şov peşinde de koşmamalı. Tekrar söylüyorum. Bizim kimsenin hakkında gözümüz yok! Ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz." ifadelerini kullandı.
13.08.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den son dakika erken seçim açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den son dakika erken seçim açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son dakika açıklamalarında bulundu. Bahçeli erken seçim tartışmalarına ilişkin, "Cumhuriyet’in yüzüncü yılına temel sorunlarını kökten bitirmiş bir ülke olarak ulaşmak öncelikli ve önemli hedefimizdir. Bu çerçevede erken seçim tartışmaları mahsurludur, sinsi ve sivri bir amaca matuftur. Bilinmelidir ki, 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.08.2020 Siyaset
Lübnan Ordusu: Kayıpları arama çalışmaları devam ediyor
Lübnan Ordusu: Kayıpları arama çalışmaları devam ediyor Lübnan ordusu, yerel ve yabancı kurtarma ekipleriyle Beyrut Limanı'ndaki patlama sonucu kayıp durumundaki kişileri arama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
11.08.2020 Dünya
Türkiye'den Lübnan'a yardım eli! Beyrut'a indi
Türkiye'den Lübnan'a yardım eli! Beyrut'a indi Lübnan’a tıbbi malzeme yardımı getiren ve buradaki arama kurtarma çalışmalarına katılan Türk ekiplerini geri götürecek Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait A400M tipi uçak başkent Beyrut’a indi.
11.08.2020 Gündem
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti!
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti! Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Beyrut Limanı’ndaki şiddetli patlamanın ardından gelen yoğun baskılar üzerine istifa etti.
10.08.2020 Dünya
Lübnan'da bir istifa daha! O da koltuğunu bıraktı
Lübnan'da bir istifa daha! O da koltuğunu bıraktı Enformasyon ve Çevre bakanlarının ardından bugün de Adalet Bakanı Mari Kloud Necm koltuğunu bıraktı, böylece tarihi patlamanın ardından hükümetteki yaprak dökümü üçe yükseldi.
10.08.2020 Dünya
Beyrut Limanı'nda aylarca mahsur kaldı! Patlamadan 4 gün önce...
Beyrut Limanı'nda aylarca mahsur kaldı! Patlamadan 4 gün önce... Gemi kaptanı olmak isteyen üniversite öğrencisi Ceyda Selvi, staj yaptığı geminin borçları nedeniyle Lübnan'ın başkenti Beyrut Limanı'nda alıkonulunca aylarca mahsur kaldığı gemiden Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın girişimiyle kurtarılıp, başka bir gemiye alındı. Patlamadan 4 gün önce yeni gemiyle limandan ayrılan Selvi, "Yeni yeni işe başladığım gemiyle oradan ayrıldık ve Kıbrıs açıklarında yolda duyduk patlamayı. Benim içinde bulunduğum gemi de orada bulunuyor hala. Patlamanın olduğu noktaya 1,5 ya da 2 kilometre uzaklıktaydık. Gemiye de parçalar isabet etmiş ve öğrendiğim kadarı ile hasar oluşmuş" dedi.
10.08.2020 Gündem
Lübnan'da patlama nedeniyle bakan ve milletvekili istifaları sürüyor
Lübnan'da patlama nedeniyle bakan ve milletvekili istifaları sürüyor Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve binlercesinin yaralanmasına neden olan patlamanın ardından 1 bakan ve 1 milletvekili daha görevinden istifa etti.
9.08.2020 Dünya
ABD istedi! Arap ülkeleri harekete geçti!
ABD istedi! Arap ülkeleri harekete geçti! Arap baharı devrimlerini korumak amacıyla 6 ülkenin 2014'te kurduğu Arap Konseyi, Lübnan'da yaşananların Arap halklarının, baskıcı rejimlere karşı mücadelesinde önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti. Açıklamada, 'Halklarımızın bir seçim yapması gerekiyor, ya eski siyasi rejimi yok edecekler ya da bu rejim onları yok edecek. Ancak biz, eskimiş bu rejimin son nefesini vermek üzere olduğuna inanıyoruz.' denildi.
9.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beyrut Limanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyrut limanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.