Lübnan

Lübnan

Son dakika lübnan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lübnan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lübnan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lübnan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lübnan gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.654 lübnan haberi bulunmuştur. Tüm lübnan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi Antalya'nın Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden olmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleriyle Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, polen ve denizanalarının yoğun görüldüğü körfez açıklarında incelemeler yaptı.
9.04.2024 Gündem
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı Ramazan ayı boyunca sofraların vazgeçilmezlerinden olan hurma tezgahları süslüyor.
12.03.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Över: Ölüdeniz Fayı Hatay'dan geçmiyor, kentte büyük bir deprem beklemiyoruz
Prof. Dr. Över: Ölüdeniz Fayı Hatay'dan geçmiyor, kentte büyük bir deprem beklemiyoruz İskenderun Teknik Üniversitesi'nden (İSTE) Prof. Dr. Semir Över, "Ölüdeniz Fayı, 1000 kilometrelik bir fay. Antakya'nın güneyinden, Suriye, Lübnan, İsrail ve Akabe Körfezi'ne kadar uzanan bir fay. Dolayısıyla Hatay'da kırılmış olan alanlardan Ölüdeniz Fayı geçmediği için bizim geliştirdiğimizi modele göre, orada büyük bir deprem beklemiyoruz. Bizim modele göre; Ölüdeniz Fayı, Antakya'nın ya da Hatay'ın içerisine girmiyor" dedi.
10.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Denizde ‘ceset’ devriyesi: Deniz kademeli olarak aralıksız didik didik taranıyor
Denizde ‘ceset’ devriyesi: Deniz kademeli olarak aralıksız didik didik taranıyor Antalya’da son 1 haftada kıyıya vuran 8 ceset vakası ardından Akdeniz açıkları taranmaya başlandı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri ara vermeden hem kıyı hem de açığı kademeli olarak didik didik tarıyor. Çalışmalara havadan da destek veriliyor. Şuana kadar yapılan taramalarda ise herhangi bir cesede rastlanılmadı.
23.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Antalya ve Muğla kıyısına 9 cansız beden vurdu
Bakan Yerlikaya: Antalya ve Muğla kıyısına 9 cansız beden vurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 6 günde Antalya ve Muğla kıyılarına toplam 9 cansız bedenin vurduğunu duyurdu.
22.01.2024 Gündem
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü? İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Badem Kaç Kalori? Badem Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Badem Kaç Kalori? Badem Besin Değerleri Ve Kalorisi... Badem Dünya'nın neredeyse her yerinde yetişmektedir. Asya'ya özgü olan bademin tazesine çağla denmektedir. Badem çerez olarak tüketilebilir. Aynı zamanda badem keklerde, kurabiyelerde, tatlılarda da kullanılmaktadır. Badem yaygın olarak Suriye, Lübnan, Ürdün, Türkiye gibi ülkelerde yetişmektedir. 
15.12.2023 Sağlık
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İsrail'in Türkiye dahil Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına dair haberler üzerine, İsrail istihbarat birimlerine Türkiye'de yasa dışı faaliyette bulunmalarının ciddi sonuçları olacağı bildirildi.
4.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lübnan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lübnan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.